Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Bartra futbola laukumā atgriezīsies pēc četrām nedēļām

Bartra futbola laukumā atgriezīsies pēc četrām nedēļām
Marks Bartra
Foto: AFP/Scanpix

Sprādzienā pie Dortmundes ''Borussia'' autobusa visvairāk cietušais futbolists Marks Bartra pēc veiksmīgi pārciestas operācijas futbola laukumā varēšot atgriezties pēc aptuveni divām nedēļām.

"Viņam ir lauzts labās rokas spieķakauls, tāpat viņa rokā ir svešķermeņi. "Borussia" ģimene parādījusi, ka grūtos mirkļos prot turēties kopā, un to pašu gribam arī Marka dēļ,'' iepriekš norādīja Dortmundes "Borussia" preses sekretārs Saša Fligs. Policija apstiprinājusi, ka Bartras ievainojumu pakāpe nomainīta no viegli uz smagi ievainotu

Tāpat Fligs norādīja, ka Markam būs jāveic operācija, kas veiksmīga jau ir aizritējusi. Šobrīd ir skaidrs, ka kopējā treniņu grupā Marks varēs atgriezties tikai pēc aptuveni mēneša.

Vakar savā ''Instagram'' profilā Bartra atzīmēja, ka jūtas labi. ''Sveiki! Kā variet redzēt, jau jūtos daudz labāk. Paldies visiem par atbalstu un vēstulēm, ko rakstāt. Visi mani spēki ir ar komandas biedriem, līdzjutējiem, ''Borussia'' šīvakara mačā,'' tā vakar pirms spēles rakstīja Bartra.

Kā zināms, ''Borussia'' UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā vakar savā laukumā ar 2:3 zaudēja Francijas ''Monaco''.


, 2017-04-13 20:46, pirms 7 gadiem
Laukumā varēšot atgriezties pēc aptuveni divām nedēļām bet ATGRIEZĪSIES PĒC ČETRĀM?
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.