Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Konkurss: "adidas Čempionu līgas eksperts - 4.kārta"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sportacentrs.com sadarbībā ar adidas piedāvā konkursu futbola speciālistiem un sporta faniem. Prognozē spēļu iznākumus, atbildi uz zināšanu jautājumiem un saņem balvas no adidas. Ceturtā konkursa kārta veltīta pusfināliem - jeb spēlēm, kas norisināsies 17., 18, 24. un 25. aprīlī. Veiksmi!

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

UEFA Čempionu līgā sezonas finišs ir pavisam tuvu – tuvākajās divās nedēļās tiks aizvadītas pusfinālu spēles un noskaidrotas tās divas komandas, kuras spēlēs grandiozajā finālā. Portāls Sportacentrs.com sadarbībā ar adidas piedāvā konkursu, kas veltīts tieši šim turnīram. Šī būs turnīra ceturtā kārta, bet kopumā tādas būs piecas!

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

Lai varētu piedalīties konkursā Jums jābūt reģistrētam portāla Sportacentrs.com lietotājam. Ja neesat reģistrēts portāla lietotājs, spiediet ŠEIT, lai reģistrētos. Ja jums rodas problēmas ar reģistrēšanos, lūdzu, ziņojiet par problēmām, rakstot uz e-pastu janisc@sportacentrs.com .

Kā norisināsies konkurss?

Konkurss „adidas Čempionu līgas eksperts” portālā Sportacentrs.com norisināsies no 10.februāra līdz 19.maijam. Tas norisināsies piecās kārtās – pirmā kārta veltīta 14., 15., 21. un 22.februāra cīņām, otrā kārta 6., 7., 13. un 14.marta spēlēm, trešā kārta būs veltīta ceturtdaļfināliem, ceturtā pusfināliem, bet piektā – finālam.

Katrā konkursa kārtā jums būs jāatbild uz 10 jautājumiem, no kuriem astoņi būs prognožu, bet divi zināšanu. Atbilžu vērtība (punktos) ir norādīta aiz atbilžu varianta. Tāpat katrā kārtā jāatbild uz diviem papildjautājumiem, kas būs nozīmīgi nosakot galīgo vietu secību pie vienādu punktu skaita. Svarīgi! Papildjautājumu atbildes jāieraksta uzsākot spēli un šīs atbildes nebūs iespējams mainīt. Tāpat jāieraksta savs tālruņa numurs. Nenorādot šīs atbildes, nevarēsiet veikt prognozes!

Šajā kārtā pirmie seši jautājumi tiek publicēti 13.aprīlī, bet atlikušie četri 20.aprīlī.

Kā noteiks uzvarētājus?

Pēc katras kārtas spēļu beigām tiks ierakstīti spēļu iznākumi un ievadītas pareizās atbildes uz zināšanu jautājumiem, kas palīdzēs noteikt katras kārtas uzvarētājus (Pie vienāda punktu skaita izšķirošas būs papildjautājumu atbildes). Beigās tiks summēti visu kārtu punkti, lai noskaidrotu kopvērtējuma rezultātus.

Kādas ir balvas?

Veicināšanas balvas katras kārtas ietvaros saņems sešu labāko rezultātu īpašnieki (labākajiem 10 SA+ pieeja uz mēnesi), bet visu kārtu kopvērtējuma uzvarētājam tiks 2012.gada Eiropas futbola čempionāta oficiālā bumba (2.-6.vietu ieguvējiem „adidas” somas). Veiksmi konkursā!

Piedalīties spēlē
Spēles rezultāti

     [+] [-]

, 2012-04-13 16:38, pirms 12 gadiem
ar sklerozi un nokaveeshanos - treshaas kaartas uzvareetaaji

Trešais "adidas Čempionu līgas eksperts" - ...

  +6 [+] [-]

, 2012-04-13 18:48, pirms 12 gadiem
emmm tas par to kad addidas sāka ražot bumbas man ta liekas nav precizets? vai es kļudos?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja