Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kučinsks

Gvardiola: "Varbūt mani atlaidīs, ja neuzvarēsim "Real""

Gvardiola: "Varbūt mani atlaidīs, ja neuzvarēsim "Real""
Jirgens Klops un Peps Gvardiola. Foto: Reuters/Scanpix

Viens no labākajiem futbola treneriem pasaulē Žuzeps Gvardiola atzinis, ka ļoti gaida UEFA Čempionu līgas pirmo astotdaļfināla spēli pret Madrides "Real", kura norisināsies 26. februārī. Treneris arī atklāj, kāpēc "Liverpool" šobrīd ir spēcīgākā futbola komanda pasaulē.

"Es vēlos uzvarēt Čempionu līgā," Sky Sports atzina Gvardiola. "Es par to sapņoju, un es esmu sajūsmā par divu nedēļu gatavošanās procesu spēlei pret "Real"."

"Ja mēs viņus neuzvarēsim, tad kluba vadība varētu nākt pie manis," treneris izteica varbūtību, "un teikt man, ka esmu atlaists, jo bija gaidījuši uzvaru Čempionu līgā."

"Es biju," Gvardiola ar smīnu sejā atbildēja uz žurnālista apgalvojumu, ka Žuzeps ir labākais treneris pasaulē. "Ko nozīmē labākais treneris pasaulē ? Es nekad neesmu uzskatījis, ka esmu labākais."

"Ir tik daudz labu treneru, kuriem nav ne tāda kalibra spēlētāju, ne tik liela kluba kā man." Gvardiola lika noprast, ka svarīgi, kādu komandu treneris trenē. "Iedodiet man komandu, kura nav tik laba kā "City", un es nespēšu uzvarēt."

"Liverpūlei Čempionu līgas titula iegūšana prasīja piecus gadus," Gvardiola teica. "Tas bija ilgs process – jauni spēlētāji, investīcijas un vēl daudz kas cits. Tas viss novedis pie tā, ka šobrīd "Liverpool" ir labākā futbola komanda pasaulē."

"Ir reizes, kad cilvēki domā, ja esi Gvardiola, Klops, vai kāds cits treneris ar zināmu uzvārdu, tad Tev ir jāizcīna visi iespējamie tituli, gūstot 2000 miljonu vārtus un sakrājot 2000 miljonu punktu," tituliem bagātais treneris izteica savdabīgu pieņēmumu. "Citreiz tas nav iespējams. Ne vienmēr sportā ir komanda, kura katrā sezonā spēj uzvarēt visus un izcīnīt visus titulus."

Gvardiola savā trenera karjerā ir izcīnījis daudz titulu, vadot tādas komandas kā "Barcelona", "Bayern" un "City". Viņš ir trīskārtējs Spānijas "La Liga" un Vācijas Bundeslīgas čempions, divas reizes izcīnījis Anglijas Premjerlīgas titulu, kā arī divas reizes triumfējis UEFA Čempionu līgā ar "Barcelona".


, 2020-02-13 17:33, pirms 4 gadiem
Ceru, ka ziljaiem pietiks vismaz tik daudz cieņas un ļaut Gvardiolam pašam lemt, kad aiziet.
Bet ņemot vērā viņu līdzjutēju kultūru, domāju, ka tās ir veltas cerības.
, 2020-02-13 17:44, pirms 4 gadiem
Real 5:2 summā soļos tālāk.
Šī nav city sezona.
, 2020-02-13 18:26, pirms 4 gadiem
Teemo rakstīja: Real 5:2 summā soļos tālāk.
Šī nav city sezona.
Nu Real arī šogad tomēr nav īstais, domāju kā tu saki tikai City labā, līgas nav, var cīnīties ar visiem spēkiem Chempionu līgu
Slēpts komentārs: M8archa
, 2020-02-13 21:04, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: PSG šogad pacels turzu. Pārējie - statisti.
Man liekas ka shis bus Inter gads,bet pag....,pareizi,Inter tak nespele CL!
, 2020-02-13 21:13, pirms 4 gadiem
..Klops jau Mainz vadot bija ģēnijs. ielika viņu tur un līdzīgi kā ar Liverpūli sitās, bet uzreiz, protams, nesanāca. un pēc Mainz triumfa tad ņēma krīzē esošo Dortmundi. tas vīrs prot izveidot komandu un ar to uzvarēt.
, 2020-02-14 16:10, pirms 4 gadiem
Lielisks duelis manā skatījumā, jo kāds no šiem klubiem zaudēs. Tikai nespēju izlemt, kura zaudējumam vairāk dotu priekšroku
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.