Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Crvena Zvezda" un CSKA Belgradā spēlē neizšķirti

Andrejs Siliņš

"Crvena Zvezda" un CSKA Belgradā spēlē neizšķirti
Foto: Sputnik / Scanpix

Otrdien UEFA Eiropas līgas pirmajā 1/16fināla spēlē Belgradas "Crvena Zvezda" savā laukumā cīnījās neizšķirti pret Maskavas CSKA - 0:0.

CSKA sezonu sāka Čempionu līgas grupu turnīrā, kur piekāpās "Manchester United" un "Basel", paliekot trešajā vietā A grupā. Tas nozīmēja, ka Čempionu līgas izslēgšanas turnīrs maskaviešiem iet secen, tā vietā kvalificējoties Eiropas līgas izslēgšanas turnīram.

Tajā pirmajā kārtā pretī stājas Belgradas "Crvena Zvezda", kas Eiropas līgas grupu turnīrā palika otrajā vietā H grupā, priekšā palaižot vien Londonas "Arsenal". Belgradas komandai tā bija pirmā spēle starptautiskajā arēnā pēc grupu turnīra kopš 1992. gada.

Kā vienai, tā otrai komandai šī bija pirmā oficiālā spēle 2018. gadā. CSKA piederēja pārsvars bumbas kontrolē un sitienu skaita ziņā, taču bīstamākus uzbrukumus mācēja izveidot "Crvena Zvezda". Tomēr vārti palika neskarti ne vienas, ne otras komandas izpildījumā, un spēle beidzās ar neizšķirtu - 0:0.

Atbildes spēle Maskavā norisināsies 21. februārī.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-02-14 01:00, pirms 6 gadiem
cerams ka peec speeles abu komandu fani nesaaka tresho pasaules karu savaa starpaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja