Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops: "Ja būtu zinājis, ka Alisons ir tik labs, būtu maksājis divreiz vairāk"

Agris Suveizda

Klops: "Ja būtu zinājis, ka Alisons ir tik labs, būtu maksājis divreiz vairāk"
Arkadiušs Miliks nespēj pārspēt Alisonu. Foto: EPA/Scanpix

Vakar ceļazīmi uz UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālu izcīnīja gan "Liverpool", gan "Tottenham", kuras aiz borta atstāja Itālijas komandas "Napoli" un Milānas "Inter".

"Liverpool" uzvarēja ar sev vajadzīgo 1:0, taču spēles izskaņā lielisku iespēju izšķērdēja poļu uzbrucējs Arkadiušs Miliks, sitot virsū Alisonam Bekeram, kurš šovasar par vārtsargu rekordsummu 62,5+10,0 miljoniem eiro tika nopirkts no "Roma". "Ja būtu zinājis, ka Alisons ir tik labs, būtu maksājis divreiz lielāku summu," sacīja "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops. "Un ne tikai tā viena atvairījuma galotnē dēļ. Viņš šovakar paveica daudz labu lietu. Viņš bija ļoti aukstasinīgs un mierīgs ar bumbu, ļaujot mums uzsākt uzbrukumus, bet izgājienos pēc centrējumiem viņš bija izcils. Un, jā, tas atvairījums bija neticams.

Taču, ja mēs neaizsargātos pa visu laukumu tā, kā mēs to darījām, Ali nevarētu 20 reizes glābt tā, kā viņš to izdarīja beigās. Viņš to paveica: neticami, neiedomājami, nekad nebiju redzējis ko līdzīgu. Tomēr viņam vajag arī palīgus apkārt. Nevaru būt vēl lepnāks – paldies tev. Spēle bija lieliska, puiši laukumā atdeva visu sirdi, un mūsu aizsardzība augstu laukumā, mūsu presings bija viens no labākajiem, kādu jebkad esmu redzējis."

Pavisam citā noskaņojumā, protams, bija "Napoli" galvenais treneris Karlo Ančeloti, kurš uzskata, ka Virdžilam van Deikam pirmajā puslaikā bija jātiek noraidītam pēc rupja izklupiena pret Drīsu Mertensu: "Noskatoties video, tā bija sarkanā kartīte. Ir daudz jautājumu par VAR, taču tad, kad VAR ienāks Čempionu līgā, būs jau par vēlu. Mums ir jāpieņem zaudējums, lai arī esam ļoti vīlušies, jo darījām visu, ko varējām. Sešu spēļu laikā, iespējams, izdarījām daudz vairāk, nekā kāds bija gaidījis, un bijām ļoti tuvu, lai kvalificētos. Tā ka nav nekādas nožēlas."

"Tottenham" izbraukumā pret "Barcelona" izšķirošos vārtus guva 85. minūtē, kad Lukass Moura izrāva neizšķirtu 1:1. "Esmu tik laimīgs, tik lepns," teica "Tottenham" galvenais treneris Maurisio Početino. "Redzot, kādas svinības bija ģērbtuvē, šī bija pirmā reize, kad jutām, ka esam paveikuši ko īpašu. Komandas saliedētība bija lieliska. Pēc neizšķirta Eindhovenā neviens mums vairs neticēja. Visi teica, ka tā ir Neiespējamā misija. Taču, lūk, kur tagad esam. Allaž esmu teicis, ka futbolā ir iespējams viss, ja ir ticība un kvalitāte. Nekad neteicu, ka tas nav iespējams. Pēdējās desmit minūtes bija smagas. Spēlētāji, kuri gāja uz maiņu, zināja rezultātu paralēlajā spēlē. Klubs un fani bija to pelnījuši."

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...
https://www.football-italia.net/131...

Slēpts komentārs: Go0dFather

  +2 [+] [-]

, 2018-12-12 13:35, pirms 5 gadiem
..Ančeloti gan ātri aizmirst, ko teicis pirms tam, lai tagad sacītu: "Tā ka nav nekādas nožēlas."

     [+] [-]

, 2018-12-12 13:40, pirms 5 gadiem
Go0dFather rakstīja: Barsa samaksās
Barsai būs vēl 100 mil jāpiemaksā - daļa no Kutinju pārdošanas līguma.

     [+] [-]

, 2018-12-12 16:29, pirms 5 gadiem
"atvairījums" (pieņemu, ka tulkots save) neizklausās pārāk labskanīgi...

     [+] [-]

, 2018-12-12 17:21, pirms 5 gadiem
Jirgens emociju uzplūdā kā parasti pārspīlē.

  +1 [+] [-]

, 2018-12-12 17:40, pirms 5 gadiem
septembris rakstīja: "atvairījums" (pieņemu, ka tulkots save) neizklausās pārāk labskanīgi...
Un kā būtu labskanīgi?

     [+] [-]

, 2018-12-12 18:02, pirms 5 gadiem
knaible rakstīja: Jirgens emociju uzplūdā kā parasti pārspīlē.
Man savulaik klasesbiedra vecmāmiņa teica - lai uzsvērtu situācijas nopietnību, ir 3x jāpārspīlē! Klops tik izceļ Alisona spējas

  -1 [+] [-]

, 2018-12-12 18:05, pirms 5 gadiem
Peecis30 rakstīja: Un kā būtu labskanīgi?
ATMETENIS

     [+] [-]

, 2018-12-12 23:38, pirms 5 gadiem
Peecis30 rakstīja: Un kā būtu labskanīgi?
Saglabājums