Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

H grupa: "Barca" grauj, Milāna mazākumā notur otro vietu

H grupa: "Barca" grauj, Milāna mazākumā notur otro vietu
Neraugoties uz kapteiņa Rikardo Motolivo (centrā) noraidījumu, "Milan" noturēja neizšķirtu un izcīnīja vietu izslēgšanas mačos
Foto: AFP/Scanpix

Trešdienas vakarā UEFA Čempionu līgas H grupu turnīrā "Milan" un "Ajax" duelī uzvarētājs netika noskaidrots (0:0), kas ļāva itāliešiem kvalificēties izslēgšanas mačiem. Otrā mačā "Barcelona" ar 6:1 sagrāva Glāzgovas "Celtic".

Itālijas ziemeļos mājiniekiem "Milan" jau pirmā puslaika vidū nācās palikt mazākumā, kad komandas kapteinis Rikardo Montolivo saņēma sarkano kartīti par pārkāpumu pret pieredzējušo dāņu pussargu Kristianu Poulsenu. Loģiska bija Amsterdamas komandas iniciatīva un nospiedošs teritoriālais pārsvars. "Ajax" izdarīja 25 (!) sitienus pa Abiati sargātajiem vārtiem, taču ne reizi nemācēja pārspēt pieredzes bagāto itāliešu vārtsargu. Tas pats Poulsens jau pirmajā puslaikā trāpīja pa vārtu stabu, Abiati atvairīja labu Klāsena sitienu, un šķita, ka vārtu briest.

Jau puslaika pārtraukumā "Ajax" pārgāja uz spēli ar trim uzbrucējiem, bet tas nepalīdzēja tik un tā, tāpēc 75. minūtē laukumā nāca vēl viens uzbrucējs (Sigtorsons). Tomēr Milānas aizsardzība allaž bija līmenī, neierasti zemu un agresīvi aizsardzībā spēlēja arī "Milan" uzbrucējs Mario Balotelli, un pagājušās sezonas Itālijas trešās vietas ieguvēja noturēja neizšķirtu un vietu izslēgšanas mačos - 0:0.

"Ajax" grupā finišēja trešajā vietā un sezonu starptautiskajā arēnā turpinās UEFA Eiropas līgā.

Otrā grupas mačā "Barcelona" sagrāva pastarīti "Celtic" ar rezultātu 6:1 nodrošinot uzvaru grupā. Trīs vārtus uzvarētājiem guva brazīliešu supertalants Neimārs.

H grupa

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Milan - Ajax0:0-
Barcelona - Celtic6:1 (3:0)Pikē 7' Pedro 39' Neimārs 44' 54' 58' Tello 72' - Samarass 88'
VKomandaSUNZVAP
1.Barcelona641116:513
2.Milan62318:59
3.Ajax62225:88
4.Celtic61053:143

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-12 00:33, pirms 10 gadiem
"Milan" fantastiskā spēlē izcīnīja vietu izslēgšanas mačos. A sērijas gods ir saglabāts un spēks pierādīts. Jebkura no A sērijas komandām var spēlēt ČL izslēgšanas mačos
FORZA ITALIA!!!! Labākā līga pasaulē!!!
, 2013-12-12 00:35, pirms 10 gadiem
Un visu cieņu "Barcelona" trenerim, kura vadībā "Barca" kā ceļa rullis pārbrauca pāri skotiem. Neimars vienkārši plosījās. Tāds dzīvnieks! Viņam ļoti "palīdzēja" Embrouzs, kurš darīja visu, lai atvieglotu katalāņu uzdevumu uzbrukumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-12 00:40, pirms 10 gadiem
Ferdinands lieliskaiss rakstīja: Tak beidz murgot
Vismaz Milaanu vari tgd drosi pievienot savam favoriitu pulcinam
Jau pievienoju. Mūžam būšu viņiem pateicīgs par Andrea Pirlo
, 2013-12-12 00:41, pirms 10 gadiem
labākās 90min šosezon,varēja būt pat vairāk,ja Montojam būtu kaut puse no uzbrukuma arsenāla kāds ir Alvešam,ceru ka Roberto pēdējās divās spēlēs pierādījis Tatam,ka nav ko marinēt viņu uz soliņa un jādod spēlēt, vienīgā lieta,kas nedaudz uztrauc,kad Martimo beigs mocīt Xavi un iekļaus viņu paša piesauktajā rotācijā,kas pagaidām skar tikai Iniestu un Fabregasu. Par Neimāru,tāpēc ar tika pirkts,ceru,ka maisam gals vaļā un beidzot sāks sist daudz regulārāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-12 00:42, pirms 10 gadiem
Milāna nospēlēja ļoti pareizi pēc tam, kad tiesnesis parūpējās par "intrigu" jau spēles sākumdaļā. Spēlētu vienādos sastāvos, ļoti iespējams būtu 2:1 vienā vai otrā virzienā un spēle būtu daudz skatāmāka.
, 2013-12-12 00:51, pirms 10 gadiem
Ferdinands lieliskaiss rakstīja: Nu tas jau cits staasts
Bet Milaanas naakotne nav tik spoza un vairs tik 2vas speeles sai sezonaa ieks cl
Iekš 1/8fināla noteikti. Tur diez vai vairāk par 2 spēlēm izdosies uzspēlēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-12 00:57, pirms 10 gadiem
Ferdinands lieliskaiss rakstīja: Nu ja ja jau taalaak netiek, tad vairaak par 2vaam speeleem nevar sanaakt, ne???
Tas būs atkarīgs no pretiniekiem un pašiem milāniešiem. Novēlu viņiem veiksmi, lai arī pēc definīcijas nevaru atbalstīt "Rossoneri", ja nu vienīgi netieši - A sērijas kontekstā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-12 01:01, pirms 10 gadiem
Ferdinands lieliskaiss rakstīja: divkosis nolaadeetais
Jā, nenormāli "divkosīgs" Toreiz finālā, kur tikās "Milan" un "Juventus" es patiesībā biju par abām komandām. Es tik ilgi to slēpu, bet Tu mani atkodi Eh, kā akmens nokrita no sirds
, 2013-12-12 01:03, pirms 10 gadiem
Barsas vidējā līnija šodien uguņoja. Bilbao un Ajax varēja pussargus viegli noskriet, bet ceru, ka tā ir Roberto vaina, ka šodien vidējā līnija bija ļoti presingotspējīga. Tāpat arī liels prieks, par abiem wingeriem, lai gan Aleksis vārtus neguva, bet bija 3 labāko spēlētāju vidū šovakar. Tas cīņasspars, drosme un pārliecība par sevi, pilnīgi prieks skatīties.
Nenoliedzami sezonas līdz šim labākā spēle
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-12 01:19, pirms 10 gadiem
tā gribējas uz milānu uzmest naudiņu, bet likās koefs maziņš.. un labi vien ir, ka pārdomāju.. tik bezcerīgus sen nebiju redzējis..
, 2013-12-12 01:21, pirms 10 gadiem
miegainais rakstīja: Barsas vidējā līnija šodien uguņoja. Bilbao un Ajax varēja pussargus viegli noskriet, bet ceru, ka tā ir Roberto vaina, ka šodien vidējā līnija bija ļoti presingotspējīga. Tāpat arī liels prieks, par abiem wingeriem, lai gan Aleksis vārtus neguva, bet bija 3 labāko spēlētāju vidū šovakar. Tas cīņasspars, drosme un pārliecība par sevi, pilnīgi prieks skatīties.
Nenoliedzami sezonas līdz šim labākā spēle
Roberto ir tieši tas,kas Barcai pietrūka blakus Busketsam,reāls box to box spēlētājs,kas atvieglo darbu Xavi saspēles veidošanā,Xavi vairs nebija jāskrien atpakaļ palīdzēt aizsargiem,bet varēja saņemt bumbu brīvās vietās,nevis vilkt to pašam uz priekšu,kā rezultātā arr varēja vairāk saasināt spēli ar savu izcilo spēles redzējumu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-12 02:29, pirms 10 gadiem
Tas Milaanas antifutbols taaa IZbesiiija .... Buutu tv6 kaadu citu speeli raadiIjusi ... Nu Ajax arii speeleejot vairaakumaaa 2 puslaikaaa nu neko praatiigu nevareeja paraadiit .. nekaadu biistamu momentu ...
Tiesnesis gan speeli IZlaida
, 2013-12-12 08:48, pirms 10 gadiem
Barca patlaban atgaadina meerkakji ar granaatu - shkjiet, pashiem nav nekaadas nojausmas, kas buus - izcila speele vai totaala izgaashanaas.
jaabeidz teelot Peps un eksperimenteet ar CP mociishanu viltus 9nieka poziicijaa, lai 4 CP piedalaas normaalaa rotaacijaa, bet priekshaa darbojas Messi vai Neimaars.
, 2013-12-12 08:54, pirms 10 gadiem
Ferdinands lieliskaiss rakstīja: Tu tak tad veel nebiji dzimis un par taadu speeli tev teevs vakaros staasta
Nebur te draamu Pasaki ka tu veel 1963. gadaa Milaanu atbalstiiji
Es tātad piedzimu pēc 2003.gada? Interesanti. Tātad pēc Tavām domām esmu astoņgadīgs ģēnijs?
, 2013-12-12 09:13, pirms 10 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "Milan" fantastiskā spēlē izcīnīja vietu izslēgšanas mačos. A sērijas gods ir saglabāts un spēks pierādīts. Jebkura no A sērijas komandām var spēlēt ČL izslēgšanas mačos
FORZA ITALIA!!!! Labākā līga pasaulē!!!
Shitas teksts jau no Robja seerijas
, 2013-12-12 09:27, pirms 10 gadiem
Milan-Ajax spēle tīrākais ārprāts. Vieni ar stulbu un neskatāmu aizsardzības futbolu, krišanu un vārtīšanos pa zemi pie paša mazākā pretinieka pieskāriena, kamēr otri ar pilnīgu impotenci uzbrukumā, bezjēdzīgiem un neprezīciem tālsitieniem un sitieniem kosmosā... Neskatāma spēle, pēc kuras īstenībā neviena no šīm komandām NAV pelnījusi tikt tālāk, kur nu vēl Milan, kas knapi centram var pāriet pāri...
, 2013-12-12 09:59, pirms 10 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Shitas teksts jau no Robja seerijas
Desmitniekā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-12-12 11:53, pirms 10 gadiem
Milānas futbols bija vienkārši pretīgs!
, 2013-12-12 13:55, pirms 10 gadiem
kristaps90 rakstīja: Prieks par Milan ,Balotelli spēlēs MVP.
MILAN_ simulantu komanda. Biju šīs komandas līdzjutējs. Patika Ševččenko spēlē šai komandā.
Milan tālāk tika tikai IZKRĀPJOT PENDELI PIRMAJĀ APLĪ, KUR balotelli UZGĀZA SEV AIZSSARGU VIRSŪ, UN AKLAIS (nopirktais?) tiesnesis 11 m iedeva par neko.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.