Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

PSG grandiozais uzbrukums sāks Glāzgovā, "Roma" uzņems Madrides "Atletico"

Agris Suveizda

PSG grandiozais uzbrukums sāks Glāzgovā, "Roma" uzņems Madrides "Atletico"
Vai PSG uzbrukums dominēs arī ārpus Francijas?
Foto: SIPA/Scanpix

Pirmo spēli UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā šovakar aizvadīs arī tādi Eiropas lielvalstu vadošie klubi kā Minhenes "Bayern", PSG, Londonas "Chelsea", Madrides "Atletico", kas viesosies Romā, un citi.

PSG jauno sezonu sākusi ar sešām uzvarām sešās spēlēs, ieskaitot arī triumfu Superkausā pār "Monaco" (2:1). Lieliski komandā iekļāvies arī pasaules rekordpirkums Neimārs, kurš pirmajos četros mačos izcēlies ar četriem precīziem sitieniem un četrām rezultatīvām piespēlēm. "Galvenā būs attieksme," pirms spēles sacīja Glāzgovas "Celtic" galvenais treneris Brendans Rodžerss. "Ja stāvi un skaties, kā spēlē pasaules klases futbolisti, tad viņi var radīt milzīgas problēmas. Viņiem ir jājūt mūsu elpa pakausī."

Pēdējo sešu gadu Skotijas čempione "Celtic" Čempionu līgu sāka kvalifikācijas otrajā kārtā, pa ceļam uzvarot "Linfield" (2:0, 4:0), "Rosenborg" (0:0, 1:0) un "Astana" (5:0, 3:4). Mājiniekiem šosezon vēl ne sekundi nav spēlējis savainotais beļģu aizsargs Dedriks Bojata, bet franču uzbrucējs un PSG audzēknis Musa Dembelē laukumā nav devies kopš atbildes spēles pret "Linfield". Parīziešiem traumu dēļ nebūs argentīniešu Anhela Di Marijas un Havjera Pastores, un paredzams, ka PSG spēlēs iespējami spēcīgākajā sastāvā ar 4-3-3 un Neimāru, Kavani un Mbapē priekšējā līnijā. Lielākās šaubas ir par vārtsarga pozīciju, kurā spēļu prakse varētu tikt dota Kevinam Trapam.

Nepārliecinoši jauno sezonu uzsākusi cita Čempionu līgas favorīte Minhenes "Bayern", kas sestdien zaudēja pirmos punktus Bundeslīgā, trešajā kārtā ar 0:2 viesos zaudējot "Hoffenheim". Vēl vājāks gan sezonas sākums bijis bavāriešu pretiniecei, kas tikai ar milzu grūtībām pārtrauca trīs neuzvarētu spēļu sēriju, atspēlējoties un izraujot uzvaru pār "Lokeren" (3:2). "Anderlecht" ar astoņiem punktiem sešos mačos ir tikai desmitajā vietā. "Bayern" šovakar nedrīkstēs palīdzēt diskvalificētais Arturo Vidals.

C grupas centrālajā spēlē "Roma" uzņems Madrides "Atletico". Lietusgāžu draudu dēļ nedēļas nogalē tika pārcelta romiešu spēle pret "Sampdoria", līdz ar to "Roma" pēdējo oficiālo spēli aizvadījusi vien 26. augustā, kad mājās cieta sakāvi pret Milānas "Inter" (1:3). Savukārt "Atletico" stadiona būvniecības dēļ sezonu sāka ar trim izbraukuma spēlēm, zaudējot punktus gan Žironā (2:2), gan Valensijā (0:0). Mājiniekiem savainojumu dēļ nebūs Emersona un jaunpienācēja Patrika Šika, toties pirmo spēli gandrīz gada laikā varētu aizvadīt Alesandro Florenci.

Anglijas čempione "Chelsea" Čempionu līgā atgriezīsies ar mājas spēli pret "Qarabag", kas kļūs par pirmo Azerbaidžānas klubu grupu turnīra vēsturē. "Chelsea" Premjerlīgas sezonu sāka ar zaudējumu "Burnley" (2:3), bet pēc tam pārspēja "Tottenham" (2:1), "Everton" (2:0) un "Leicester" (2:1). Azerbaidžānas klubs Čempionu līgu sāka otrajā kvalifikācijas kārtā, uzvarot "Samtredia" (5:0, 1:0), Tiraspoles "Sheriff" (0:0, 2:1) un "Kobenhavn" (1:0, 1:2). Londoniešiem šovakar nebūs savainotā Denija Drinkvotera.

Čempionu līga, 12. septembris

GSpēleLaiks
ABenfica – CSKA21:45
AManchester United – Basel21:45
BBayern – Anderlecht21:45
BCeltic – PSG21:45
CRoma – Atletico21:45
CChelsea – Qarabag21:45
DBarcelona – Juventus21:45
DOlympiacos – Sporting21:45

     [+] [-]

, 2017-09-12 13:25, pirms 7 gadiem
Pret ķeltiem izbraukumā nevienam nav viegli. Minimāla uzvara max.

     [+] [-]

, 2017-09-12 14:24, pirms 7 gadiem
Celtic būtu nice, ja paņemtu uzvaru!

     [+] [-]

, 2017-09-12 17:44, pirms 7 gadiem
Būtu ļoti patīkami, ja Celtic atņemtu punktus naudas maisiem vai pat spētu uzvarēt. Celtic mājās tiešām dažreiz spēj radīt brīnumus. Uz to arī ceru!
https://www.youtube.com/watch?v=MUZ...