Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Enrike: "Pirmajā puslaikā atkārtojām Parīzē pielaistās kļūdas"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Enrike: "Pirmajā puslaikā atkārtojām Parīzē pielaistās kļūdas"
Luiss Enrike
Foto: Sipa USA/Scanpix

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālu ar pārliecinošu uzvaru ievadīja Turīnas "Juventus", kas savā laukumā ar 3:0 sakāva "Barcelona". Ievadā divus vārtus guva Paulo Divala, kurš saņēma galvenā trenera Masimiljāno Alegri uzslavas. Tikmēr Luiss Enrike zaudējumu nosauca par murgu.

"Pirmajā puslaikā uzdāvinājām divus vārtus "Juventus". Man kā trenerim ir neizprotami, kā pretinieki bija tik ļoti labāki nekā mēs," teica "Barcelona" galvenais treneris Luiss Enrike, kurš jau iepriekš paziņoja, ka pēc sezonas dosies prom.

"Tas ir murgs. Pēdējā laikā mums reti paveicas. Atliek cerēt, ka no rītdienas atkal nostāsimies kājās," pauda Enrike, kurš komandu aizvedis līdz diviem Spānijas tituliem un uzvarai Čempionu līgā. ""Pirmajā puslaikā futbolisti pielaida tās pašas kļūdas, kas maksāja zaudējumu Parīzē, un tā ir problēma."

"Otrais puslaiks bija daudz labāks. Tomēr manā prātā joprojām ir sākums. Tas bija murgs. Varbūt tas nebija Parīzes turpinājums, bet likās, it kā tas būtu trešais puslaiks pret PSG," teica Enrike. "Esmu optimists, taču uzņemos atbildību par zaudējumu. Esmu treneris, atbildība apstājas pie manis. Līdz rītdienai nemaz negribu domāt par veidiem, kā varam atspēlēties."

"Nodemonstrējām lielisku sniegumu, tehniski labi darbojāmies gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Tas ir pirmais solis pretī iekļūšanai pusfinālā, tomēr atbildes spēle būs citāda," teica "Juventus" galvenais treneris Masimiljāno Alegri. "Nevaru atbildēt, cik lielas ir mūsu izredzes, bet skaidrs, ka Barselonā spēlēsim ar mērķi gūt vārtus."

"Esmu sapņotājs, bet reizē arī pragmatiķis un reālists. Esam augšanas procesā. Priecājos par futbolistu sniegumu, jo pēdējo gadu laikā esam veikuši svarīgus soļus uz priekšu," teica Turīnas komandas galvenais treneris. ""Juventus" ir respekts pret Eiropu, bet, pats svarīgākais, "Juventus" tiek respektēts Eiropā. Tas ir labākais rezultāts, ko esmu sasniedzis trīs šeit pavadītajos gados."

"Paulo Divala nodemonstrēja savu kvalitāti ar teicamu sniegumu. Ikviens futbolists bija lielisks. Divalas noslēgums bija teicams, bet par viņu priecājos tikpat, cik par visiem pārējiem," teica Alegri.

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

     [+] [-]

, 2017-04-12 10:49, pirms 7 gadiem
Barca var gūt 3 vārtus, bet ar tādu aizsardzību kā Barcai, Juve gūs vismaz 2

  +4 [+] [-]

, 2017-04-12 11:00, pirms 7 gadiem
hahah.. kā trešais puslaiks pret PSG..

pēdējā laikā neveicas? nopietni?
6 goli pret PSG, no kuriem 3 haļavas ar tiesneša palīdzību...
Slēpts komentārs: sochee

     [+] [-]

, 2017-04-12 12:47, pirms 7 gadiem
Pielaiž bikses, kļūdas pieļauj. Valodas eksperti!

  -3 [+] [-]

, 2017-04-12 13:29, pirms 7 gadiem
blondais18 rakstīja: hahah.. kā trešais puslaiks pret PSG..

pēdējā laikā neveicas? nopietni?
6 goli pret PSG, no kuriem 3 haļavas ar tiesneša palīdzību...
pamulkis ir pamulkis,pat ja bija kludas, tas ir janoplena,lai vispar tiktu pe tam, cik tadu pokemonu te vazajas arprac

  -4 [+] [-]

, 2017-04-12 13:30, pirms 7 gadiem
sochee rakstīja: Veljoprojām, kāds raud par tiesnesi spēlē pret PSG
pokemoni ir pokemoni , tas ka Realiesiem jeb Juventusisiem nosviplj pa labu,tas jau nekas tadi idioti vai ne?

     [+] [-]

, 2017-04-12 14:12, pirms 7 gadiem
Cerams, ka šoreiz tiesneši Barselonai nepalīdzēs paveikt "brīnumu". PSG reāli tika norakti ar fantastisku pendeļu piešķiršanu par labu katalonijas klubam. Un vēl tas mistiski garais kompensācijas laiks.

  +1 [+] [-]

, 2017-04-12 14:28, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: pamulkis ir pamulkis,pat ja bija kludas, tas ir janoplena,lai vispar tiktu pe tam, cik tadu pokemonu te vazajas arprac
hahah.. pokemons... ja neproti skatīties uz lietām objektīvi, tad tā ir tava problēma.

  -1 [+] [-]

, 2017-04-12 14:33, pirms 7 gadiem
sliece112 rakstīja: Cerams, ka šoreiz tiesneši Barselonai nepalīdzēs paveikt "brīnumu". PSG reāli tika norakti ar fantastisku pendeļu piešķiršanu par labu katalonijas klubam. Un vēl tas mistiski garais kompensācijas laiks.
Kaut ko tik stūlbu sen nebīju lasījis!

     [+] [-]

, 2017-04-12 15:56, pirms 7 gadiem
Dybala = DIBALA

     [+] [-]

, 2017-04-13 11:25, pirms 7 gadiem
Maikl30 rakstīja: pamulkis ir pamulkis,pat ja bija kludas, tas ir janoplena,lai vispar tiktu pe tam, cik tadu pokemonu te vazajas arprac
Kādā veidā jānopelna - jāieiet soda laukumā un jākrīt, tiklīdz kāds pieskaras?