Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Māliņš

Ibrahimovičs: "Jutos, it kā ap mani saskrietu 11 "Chelsea" mazuļi"

Ibrahimovičs: "Jutos, it kā ap mani saskrietu 11 "Chelsea" mazuļi"
Foto: PA Wire/Scanpix

Vakar UEFA Čempionu līgas ietvaros Francijas čempione "Paris Saint Germain" divas reizes atspēlējās un divu spēļu summā, pateicoties gūtajiem vārtiem izbraukumā, pārspēja Londonas "Chelsea" un kvalificējās UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālam. Pēc mača PSG galvenais treneris Lorāns Blāns atzina, ka esot ļoti apmierināts ar savas komandas sniegumu, savukārt "Chelsea" treneris Žuzē Mourinju norādījā, ka spēlētāji nespēja tikt galā ar spriedzi un ka zaudējums esot likumsakarīgs.

"Aizvadījām lielisku spēli no mača sākuma līdz beigām," teica "Paris Saint Germain" galvenais treneris Lorāns Blāns. "Ja analizējam abas spēles, PSG bija pelnījusi tikt tālāk. Mēs vairāk centāmies spēlēt futbolu un izveidojām bīstamākus momentus. Tas bija fantastisks sniegums visas komandas izpildījumā. Esmu pārsteigts, cik mierīgi spēlējām, neskatoties uz to, ka bijām desmit vīru sastāvā."

Mača 86.minūtē bijušais "Chelsea" spēlētājs Davids Luizs atgrieza Francijas čempionu cerības, ar galvu raidot bumbu Tibo Kurtuā sargātajos vārtos, kurš iepriekš solījies, ka, ja gūs vārtus, tos neatzīmēs. "Teicu, ka nesvinēšu vārtu guvumu, tomēr emocijas izrādījās pārākas. Nevarēju tās kontrolēt. Nožēloju, ka atzīmēju savu vārtu guvumu, taču esmu priecīgs, ka tikām tālāk."

Savukārt Londonas "Chelsea" galvenais treneris Žuzē Mourinju atzina, ka viņa vadītā komanda netika galā ar spriedzi. "Mūsu sniegums nebija pietiekami labs. Pretinieks bija spēcīgāks un labāk tika galā ar spiedienu. Centāmies uzvarēt, taču brīdī, kad viņi palika desmit vīru sastāvā, spēlētāji izjuta pārāk lielu spiedienu. PSG to bija pelnījuši. Kad komanda nespēj aizsargāties pēc standartsituācijām, pēc diviem stūra sitieniem zaudējot divus vārtus, tā nav pelnījusi uzvarēt. Viņi bija agresīvi un darīja to, ko viņi darīja. Pēc zaudētajiem otrajiem vārtiem spēles liktenis jau bija izšķirts, viņi vilcināja laiku, apturot spēli pilnībā."

"Tas ir angļu futbola skaistums, taču citu valstu komandas ir labāk sagatavojušās tikt galā ar mentālo aspektu. Neteiktu, ka spēle bija netīra, bet tai bija otra puse. Šis nav brīdis, lai raudātu vai smietos, bet gan laiks, lai analizētu situāciju. Ja mēs izcīnīsim Anglijas Premjerlīgas titulu un "Capital One Cup", tad mums tāpat būs bijusi lieliska sezona."

Sarkano kartīti saņēmušais Zlatans Ibrahimovičs kritizēja tiesnesi un pajokoja par pretiniekiem: "Kad ieraudzīju kartīti, padomāju, ka puisis [tiesnesis] nezina, ko viņš dara, vai arī viņš redzēja kaut ko citu. Sliktākais, ko redzēju, kad saņēmu kartīti - visi "Chelsea" spēlētāji saskrēja man apkārt. Jutos tā, it kā man apkārt būtu 11 mazuļi. Nezinu, vai es viņam [Oskaram] trāpīju vai viņš tēloja. Tam nav nozīmes. Mēs uzvarējām un tikām tālāk.Komanda parādīja vienreizēju sniegumu, jo spēlējām mazākumā, pat papildlaikā, un puiši ir pelnījuši visas iespējamās uzslavas. Viņiem bija lielas sirdis un mēs parādījām kvalitāti."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage


, 2015-03-12 07:41, pirms 9 gadiem
Capital one cup jau ir izciniits,neko sakarigu jau nepateica
, 2015-03-12 08:48, pirms 9 gadiem
Pat Mauram nebija ko pukstēt par netaisnību
Paši vainīgi, ka spēlēja ar pusautobusu
Ja Tev ir tāds kā Azārs, tad jādod viņam vaļa
Slēpts komentārs: fastplayer95
, 2015-03-12 09:32, pirms 9 gadiem
kadam zvaigznu slimiba!
, 2015-03-12 09:40, pirms 9 gadiem
fastplayer95 rakstīja: Ibrahimovičs: Mēs uzvarējām un tikām tālāk.
Vai ta uzvarējāt?
Ja jau tika tālāk, tad uzvarēja. Var jau saprast viņa teikto arī tā, ne tik burtiski.
, 2015-03-12 09:41, pirms 9 gadiem
Šoreiz pilnībā atbalstu Ibras teikto. Vakar bija tā diena, kad komandai (PSG) izdevās uzveikt pretinieku pārspēku, faktiski teiktu ka Chelsea bija trīs vīru pārsvars Spēlētāji + Tiesnesis + Fani...
, 2015-03-12 10:05, pirms 9 gadiem
Ibra labs.
Paspārdīja vēl guļošos
11 rūķīši
, 2015-03-12 10:36, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Pat Mauram nebija ko pukstēt par netaisnību
Paši vainīgi, ka spēlēja ar pusautobusu
Ja Tev ir tāds kā Azārs, tad jādod viņam vaļa
kādu vēl autobusu? Tu laikam gribi, lai komandas katru maču iet maksimāli uz priekšu, zaudē 2:5 1:6 utt. Nemaz neskatoties uz to, ka tā ir ČL knock-out fāze un komandas pamatuzdevums ir pēc iespējas mazāk ielaist.
Possession abiem bija identisks, sitieni Chelsea bija vairāk (14!)
Vārtus guva gan pamatlaikā, gan extra taimā. Azārs ar bumbu bija neapšaubāmi visvairāk no visiem laukumā. Kādus murgus tu tur esi sarakstījis?
, 2015-03-12 10:51, pirms 9 gadiem
man kautka ir licies,ka ja overtime, tad viss sakas no nulles
, 2015-03-12 11:19, pirms 9 gadiem
Maikl30 rakstīja: man kautka ir licies,ka ja overtime, tad viss sakas no nulles
man ar liekas ka agrāk tā bija,jo pēc loģikas tika nospēlētas divas spēles ar vienādu rezultātu un tad vēl tas papildlaiks arī ar neizšķirtu,tad jau tik pat labi varēja arī pirmajā spēlē spēlēt papildlaiku! nu bet fakts tāds ka tālāk tiek PSG un tā ir uzvara ar neizšķirtu rezultātu!
, 2015-03-12 11:46, pirms 9 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Pat Mauram nebija ko pukstēt par netaisnību
Paši vainīgi, ka spēlēja ar pusautobusu
Ja Tev ir tāds kā Azārs, tad jādod viņam vaļa
Kurā vietā tev bija autobuss, spēli vispār skatījies? Pēc abu komandu sastāviem un spēles stila un spēles likmes ņemot, šis bija atklātais futbols.
Azāra rīcībā bija kreisais flangs, bet ne jau parīzieši pirmoreiz mūžā futbolu spēlēja, satikās divas līdzvērtīgas komandas un uzspēlēju kārtīgu futeni.
, 2015-03-12 12:47, pirms 9 gadiem
Chealsijas simulatori galigi parsteidza,riktigs aunu bars,kas tur tagad ibram bus jaizlaiz?
, 2015-03-12 13:31, pirms 9 gadiem
Maikl30 rakstīja: man kautka ir licies,ka ja overtime, tad viss sakas no nulles
tieshi taapat domaaju,laikam mainiiti noteikumu,jo kaadreiz tieshaam ,ja bija overtime, tad viss saakaas no 0:0!!
, 2015-03-12 16:27, pirms 9 gadiem
goriks rakstīja: kadam zvaigznu slimiba!
viņš jau arī ir zvaigzne, ja tu par Ibru.
, 2015-03-12 16:49, pirms 9 gadiem
lagoss rakstīja: man ar liekas ka agrāk tā bija,jo pēc loģikas tika nospēlētas divas spēles ar vienādu rezultātu un tad vēl tas papildlaiks arī ar neizšķirtu,tad jau tik pat labi varēja arī pirmajā spēlē spēlēt papildlaiku! nu bet fakts tāds ka tālāk tiek PSG un tā ir uzvara ar neizšķirtu rezultātu!
Gadus atpakaļ viena no la ligas komanda Liverpūli līdzīgi izslēdza no Eiropas līgas
, 2015-03-12 16:52, pirms 9 gadiem
Kā var komanda spēlējot vairākumā, savā stadionā netikt galā ar spriedzi??? Kā?? Nevajag te liekuļot, bet jāatzīst sava vaina sakāvē, jo viņš norādīja kā komandai spēlēt pēc Ibras sarkanās! Ja pretinieks ir ievainots, gaidīsi kamēr viņš pats nosprāgs vai metīsies viņam momentā virsū un iznīcināsi viņu???
, 2015-03-12 17:28, pirms 9 gadiem
ak dievs, viesos iesistā gola priekšrocības princips ir kopš sevi atceros...
, 2015-03-12 17:53, pirms 9 gadiem
MAn ar liekas, ka vienmēr ir bijis, ka ET paliek viesu golu princips, bet tas vienmēr škitis stulbi. Pagarinājums - liekas, ka viss sākas no nulles, bet vienai komandai par vārtu iesišanu dod 2 puntktus
, 2015-03-12 17:55, pirms 9 gadiem
fastplayer95 rakstīja: Ibrahimovičs: Mēs uzvarējām un tikām tālāk.
Vai ta uzvarējāt?
Vai ta(d) nē?
, 2015-03-12 19:12, pirms 9 gadiem
kresnais rakstīja: MAn ar liekas, ka vienmēr ir bijis, ka ET paliek viesu golu princips, bet tas vienmēr škitis stulbi. Pagarinājums - liekas, ka viss sākas no nulles, bet vienai komandai par vārtu iesišanu dod 2 puntktus
Nu bet otrai komandai ir sava laukuma priekšrocības. Ja viss no nulles, tad vajadzētu neitrālā laukumā.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.