Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Bufons: "Es Kasiljasa vietā pagājušajā sezonā būtu nokaitināts"

Bufons: "Es Kasiljasa vietā pagājušajā sezonā būtu nokaitināts"
Džanluidži Bufons
Foto: LaPresse/Scanpix

Leģendārais futbola vārtsargs Džanluidži Bufons atklājis, ka neatbalsta Madrides "Real" pieeju vārtsargu jautājumā pagājušajā sezonā, kad Ikers Kasiljass un Djego Lopess līdzīgi dalīja laiku laukumā.

Pagājušajā sezonā "Real" spāņu vārtsargi Djego Lopess un Ikers Kasiljass dalīja vietu Madrides kluba vārtos, bet šajā sezonā – pēc Lopesa pārcelšanās uz "Milan" – Kasiljass ir atguvis pamatvārtsarga vietu. Piecos mačos "Real" vārtu drošība uzticēta arī Kostarikas vārtsargam Keiloram Navasam, kurš aizvadīja lielisku iepriekšējo sezonu Pasaules kausā un "Levante" sastāvā Spānijas čempionātā.

"Real" pieeja pagājušajā sezonā raisīja dažādus viedokļus, un kas sakāms šajā sakarā ir arī pazīstamajam Itālijas izlases un Turīnas "Juventus" vārtsargam Džanluidži Bufonam. "Katrs ir atšķirīgs, taču domāju, ka es Kasiljasa situācijā būtu pamatīgi nokaitināts. Nezinu, vai piekristu tādai situācijai, kāda ir Djego Lopesam un Kasiljasam. Ja tā notiktu ar mani, es sajustos par kaut ko sodīts," atzina Bufons.

"Vienmēr, kad esmu tam gatavs, labāk dodos laukumā un spēlēju, jo jūtos stiprs. Protams, ir normāli, ja rezultāti nav apmierinoši, un treneris maina vārtsargus. Tajā pašā laikā pārlieku ilga atpūta arī var būt problēma," piebilda itāļu futbolists.

Izmantotie resursi:
AS.com