Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Šmits

Video: "Ventspils" iesit trīs vārtus Eiropas līgas pirmās kārtas spēlē pret albāņiem

Latvija vicečempione futbolā "Ventspils" ceturtdien ar drošu uzvaru sāka UEFA Eiropas līgas kvalifikāciju. Kvalifikācijas pirmās kārtas pirmajā mačā "Ventspils" savā laukumā ar 3:0 (1:0) apspēlēja albāņu vienību Duresi "Teuta". Kārtas uzvarētāji tiks noteikti divu maču summā, bet atbildes spēle notiks pēc nedēļas Albānijā. Ventspilnieku labā pa vārtiem guva Mihailo Sergijčuks, Daniils Ulimbaševs un Tosins Aijeguns.

, 2019-07-12 12:59, pirms 5 gadiem
Ja skatās tikai vārtu epizodes, tad liekas, ka kaut kā bez cīņas albāņi ļāva sev iesist. Pie trešiem vārtiem vispār malējais aizsargs "katastrofāli" bija pazaudējis savu pozīciju.
, 2019-07-12 14:53, pirms 5 gadiem
mndvolk rakstīja: Ja skatās tikai vārtu epizodes, tad liekas, ka kaut kā bez cīņas albāņi ļāva sev iesist. Pie trešiem vārtiem vispār malējais aizsargs "katastrofāli" bija pazaudējis savu pozīciju.
Malējo aizsargu jau īsti nebija. Nomainīja pieredzējušāko pret vēl vienu uzbrucēju un vispār pārbīdīja spēlētājus, tā arī pazaudējās.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
32

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.
Jozua Kimmihs (Nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: Christian Kolbert/Kolbert-Press/Imago Images/Scanpix
3

Bavārijas cerības par titulu vēl dzīvas: Minhene mājās izkausē lielgabalus

Šosezon bez trofejām Vācijas Bundeslīgā un kausā palikusī Minhenes "Bayern" pirmoreiz kopš 2020. gada sasniegusi UEFA Čempionu līgas pusfinālu, otrajā spēlē ceturtdaļfinālā ar 1:0 uzveicot Londonas "Arsenal".
Dortmundiešu prieks. Foto: Ina Fassbender/AFP/Scanpix
4

Dortmunde neilgos intervālos sagrauj Simeones atlētu aizsardzību un tiek pusfinālā

UEFA Čempionu līgas pusfinālu pirmoreiz kopš 2013. gada sasniedza Dortmundes "Borussia", šovakar divos dažu minūšu intervālos uguņojot uzbrukumā un ar 4:2 pārspējot Madrides "Atlético". Summā Vācijas klubam uzvara ar 5:4.