Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Simeone: "Pierādījām, ka tās nebija tukšas runas – mēs tiešām ticējām finālam"

Agris Suveizda

Simeone: "Pierādījām, ka tās nebija tukšas runas – mēs tiešām ticējām finālam"
Djego Simeone
Foto: AFP/Scanpix

Madrides "Atletico" spēja jau pirmajās 16 minūtēs gūt divus vārtus un atjaunot intrigu, tomēr ar to iekļūšanai Čempionu līgas finālā nebija gana – mājās uzvara ar 1:2, tomēr summā zaudējums ar 2:4.

Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns: "Esam priecīgi, ka atkal sasniedzām finālu. To ir pelnījuši pilnīgi visi, bet pirmām kārtām spēlētāji, kuri tik smagi strādājuši. Spēles sākumā mums radās grūtības, taču es ne mirkli nebiju uztraucies. Zināju, ka mums būs savas iespējas, un otrajā puslaikā spēlējām labāk. Mums bija iespējas gūt vēl vairāk vārtu. Vārti? Nezinu, kā Benzemā no turienes tika ārā…Futbols nav tikai gūtie vārti, Benzemā komandai dod arī daudz ko citu, kas ir ļoti svarīgi.

Turīnas "Juventus" kļuvu par vīrieti un labāku spēlētāju. Tas ir lielisks klubs, un tikšanās finālā būs īpaša, jo "Juventus" joprojām ir manā sirdī. Mēs absolūti nebūsim fināla favorīti. Pret "Juventus" ir ļoti grūti iesist, bet aizsardzība nav viņu vienīgais spēks – viņiem ir arī lieliski uzbrucēji."

Madrides "Atletico" galvenais treneris Djego Simeone: "Tās pirmās 30 minūtes ieies stadiona vēsturē. Tā bija lieliska spēle, un tik daudz mūsu futbolistu parādīja spīdošu sniegumu. Varam būt lepni par mūsu spēlētājiem. Viņi turpināja ticēt, parādot, ka mēs pirms mača nerunājām tikai runāšanas pēc, bet gan patiešām ticējām."

Madrides "Atletico" uzbrucējs Fernando Torress: "Mums jābūt priecīgiem par spēlētāju parādīto atdevi, darba spējām un lieliskajām attiecībām ar faniem. Mēs visi šodien uzvarējām, un mēs visi spērām vēl vienu soli uz priekšu ticības ziņā, ka uzvarēt Čempionu līgā ir iespējams. Esmu pieredzējis ļoti dažādus šā kluba attīstības līmeņus, un šis ir sākums kam ļoti lielam. Šie nav mūsu griesti. Atrodamies vienā no izcilākajiem brīžiem kluba vēsturē, un mums tagad jāsper vēl viens solis uz priekšu."

Madrides "Real" aizsargs Serhio Ramoss: "Neviens neteica, ka tas būs viegli. Esmu lepns par komandu. Kad spēle kļuva sarežģīta, komanda parādīja savu raksturu un gāja pēc vārtiem. Fināls pret Igvainu? Viņš ir ļoti labs draugs, un man ar viņu ir saglabājušās ļoti labas attiecības. Taču laukumā nekādu dāvanu nebūs."

Izmantotie resursi:
'I don't know how he got out of there!' -...
Real Madrid not favourites in Champions League...
Ramos ready to shut down 'great friend' Higuain...
'Atletico Madrid will eventually win the...
Diego Simeone proud of Atletico Madrid despite...

  +1 [+] [-]

, 2017-05-11 12:45, pirms 7 gadiem
Ticēt ir jātic vienmēr, bet tas nebija Jums pa spēkam!

  +2 [+] [-]

, 2017-05-11 13:52, pirms 7 gadiem
Njāa, ČL "Atletico" tiek pāri visiem, tikai ne "Real". Jau ceturto reizi pēc kārtas izstājas tieši pret "Real" (finālā, ceturtdaļfinālā, tad vēlreiz finālā, un tagad pusfinālā). Bišk jau žēl paliek, bet tāds nu tas sports ir.

     [+] [-]

, 2017-05-11 15:48, pirms 7 gadiem
varat turpināt ticēt. ahahahaha

  -1 [+] [-]

, 2017-05-11 16:30, pirms 7 gadiem
Laba komanda.Bet daudz netrūka lai tos lecīgos apstādinātu.Nekas, finālā jums Juve parādīs,kā jāspēle futbols.

     [+] [-]

, 2017-05-11 16:45, pirms 7 gadiem
AMBALS rakstīja: Laba komanda.Bet daudz netrūka lai tos lecīgos apstādinātu.Nekas, finālā jums Juve parādīs,kā jāspēle futbols.
Real iznīcinās Juve finālā

     [+] [-]

, 2017-05-11 19:31, pirms 7 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Real iznīcinās Juve finālā
un uz kā ir balstīti šie spriedumi kas kuru iznīcinās?