Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Tottenham" uzbrucējam Keinam pēc Čempionu līgas spēles konstatēts nopietns savainojums

Agris Suveizda

"Tottenham" uzbrucējam Keinam pēc Čempionu līgas spēles konstatēts nopietns savainojums
Harijs Keins. Foto: SIPA/Scanpix

Anglijas futbola klubs "Tottenham" otrdien spēra soli pretī UEFA Čempionu līgas pusfinālam, savā laukumā ar 1:0 pārspējot pāra favorīti Mančestras "City", taču savainojumos šajā mačā iedzīvojās divi londoniešu spēlētāji.

Harijs Keins laukumu bija spiests pamest jau otrā puslaika sākumā, kad pēc Feibiana Delfa asa izklupiena savainoja potīti, uzreiz rezervistu soliņam parādīja, ka maču turpināt nebūs spējīgs un aizkliboja uz ģērbtuvēm. "Pēc divu dienu pārbaudes varam apstiprināt, ka Keinam ir nozīmīgs kreisās potītes laterālās saites savainojums," teikts kluba paziņojumā.

Mājaslapā sacīts, ka Keina veselības stāvoklis gaidāmajā nedēļā vēl tiks novērots, taču britu mediji lēš, ka uzbrucējs pēdējo spēli klubu sezonā jau varētu būt aizvadījis. Savukārt spēles izskaņā nomainīts tika arī uzbrūkošais pussargs Deli Alli, kuram atklāts kreisās rokas lūzums. Par viņa gatavību iziet laukumā Premjerlīgas mājas spēlē sestdien pret "Huddersfield" vēl tiks lemts.

Keinam šī ir mazrezultatīvākā Premjerlīgas sezona piecu gadu laikā, kopš viņš ir kļuvis par stabilu pamatsastāva spēlētāju, savukārt Alli aizvada mazrezultatīvāko sezonu četru gadu laikā. 25 gadus vecais Keins 28 spēlēs ir guvis 17 vārtus, tiesa gan, Čempionu līgā viņa rēķinā astoņos mačos ir pieci precīzi sitieni. Savukārt Alli Premjerlīgā 20 cīņās ir iesitis piecus vārtus, bet Čempionu līgā četrās spēlēs ir palicis bešā.

Premjerlīgā "Tottenham" ar 64 punktiem 32 mačos ieņem ceturto vietu, tikai par diviem punktiem atpaliekot no Londonas "Chelsea", taču pakausī elpo gan Londonas "Arsenal" (63), gan Mančestras "United" (61). Atbildes spēle Čempionu līgas ceturtdaļfinālā Mančestrā tiks aizvadīta trešdien. Vienīgos vārtus pirmās spēles 78. minūtē guva korejietis Hinmins Sons.

Izmantotie resursi:
https://www.tottenhamhotspur.com/ne...

     [+] [-]

, 2019-04-12 08:59, pirms 5 gadiem
MU palielinās iespējas tikt premjerlīgas četriniekā.

     [+] [-]

, 2019-04-12 10:23, pirms 5 gadiem
kad pēc Feibiana Delfa asa izklupiena savainoja potīti
Tak Keins leca kājās, Kur tur Delfs vainīgs?