Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Eiropas līga: Londona uzņems gaidīto "Arsenal" un "Napoli" dueli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Eiropas līga: Londona uzņems gaidīto "Arsenal" un "Napoli" dueli
Edens Azārs. Foto: Reuters/Scanpix

UEFA Eiropas līgā palikušas astoņas spēcīgākās komandas, un šovakar startēs ceturtdaļfinālu cīņas. Pulksten 22:00 galvenais duelis gaidāms Londonā, kur "Arsenal" uzņems "Napoli".

"Arsenal" Eiropas līgā spēlē jau no paša sākuma. Ja grupu turnīrs tika aizvadīts bez aizķeršanās, izcīnot piecas uzvaras un vienu reizi spēlējot neizšķirti, tad izslēgšanas cīņās nācies ieguldīt lielāku enerģijas apjomu. Vispirms viesos ar 0:1 tika zaudēts Borisovas BATE, bet mājās izdevās revanšēties ar 3:0. Kas līdzīgs bija redzams arī pret "Rennes" – pēc 1:3 izbraukumā sekoja 3:0 savā laukumā, turklāt otro maču tiesāja Andris Treimanis.

Kādu laiku ar slimību cīnījies "Arsenal" labākais snaiperis Pjērs Emeriks Obamejangs, taču tagad viņš ir gatavs doties starta sastāvā, norādīja komandas galvenais treneris Unajs Emerijs. Reaktīvais futbolists šosezon iesitis 22 vārtus. Savukārt "Napoli" nometnē atgriezies Lorenco Insinje. Viņš bija spiests izlaist trīs mačus savainojuma dēļ, bet svētdien devās laukumā uz maiņu mača otrajā daļā pret "Genoa".

Abas komandas savā starpā ir tikušās tikai divas reizes – 2013./14. gada sezonā tās spēlēja vienā Čempionu līgas grupā. "Arsenal" mājās uzvarēja ar 2:0, taču "Napoli" spēja revanšēties ar tādu pašu rezultātu. Jāizceļ, ka "Napoli" treneris Karlo Ančeloti pirms diviem gadiem vadīja Minhenes "Bayern" un divu spēļu summā pārbrauca pāri "Arsenal" ar 10:2.

Cits Anglijas grands "Chelsea" aizvadīs izbraukuma spēli pie Prāgas "Slavia", lai gan sākotnēji Londonas vienības mājaslapā bija atrodama informācija, ka pretī stāšoties "Sparta"... "Chelsea" galvenais treneris Maurīcio Sarri atzinis, ka apsver līdera Edena Azāra atstāšanu malā, jo beļģis esot noguris. Domājams, ka "Slavia" futbolisti par nogurumu nevar sūdzēties – vēstures grāmatā pāršķirta jauna lappuse, un kas zina, vai kādreiz vēl būs tāda iespēja. Iepriekšējā kārtā "Slavia" dramatiskā pagarinājumā izsita no tālākas ziņas "Sevilla".

Tiesa, Eiropas līgā tāpat palikušas divas spāņu komandas, pie tam tās tiksies savā starpā – "Villarreal" uzņems "Valencia". Pašmāju čempionātā daudz labāk klājas Valensijai, kas ieņem sesto vietu, kamēr dzeltenā zemūdene ar tikai sešām uzvarām 31 spēlē atrodas izkrišanas zonā. Eiropas skatuve gan sniedz iespēju pagriezt sezonas turpinājumu pareizajā virzienā.

Eiropas līgas 1/4 fināli

LaiksSpēle
22:00Arsenal – Napoli
Benfica – Frankfurt
Slavia – Chelsea
Villarreal – Valencia

  -2 [+] [-]

, 2019-04-11 13:47, pirms 5 gadiem
Nekas nav dzirdēts, ka Azārs uz Real. Šodien spēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-11 14:19, pirms 5 gadiem
Karogspliivo rakstīja: Nekas nav dzirdēts, ka Azārs uz Real. Šodien spēlēs.
No shit Šerloh Holms

  -4 [+] [-]

, 2019-04-11 15:37, pirms 5 gadiem
Londona otradien uzvarēja Mančesteri
Te vajadzēja uzrakstu "Londonas sētu komandas uzņems bla bla"

  -1 [+] [-]

, 2019-04-11 18:32, pirms 5 gadiem
Azārs rezultatīvs, tad jau uz Real.

  -1 [+] [-]

, 2019-04-11 22:26, pirms 5 gadiem
Sūds, tad jau labāk skatīties Benficu pret Frankfurti, Liverpūli var uzvarēt, bet Arsenālam pēkšņi atdodas, kā palaistuve.

     [+] [-]

, 2019-04-11 22:32, pirms 5 gadiem
malachi .GO Arsenal

     [+] [-]

, 2019-04-11 22:36, pirms 5 gadiem
Arsenal pamatiigi izskolo mazos Napoli