Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

VSB un Viaplay arī nākamās trīs sezonas raidīs UEFA Čempionu un Eiropas līgu spēles

Andrejs Siliņš

All Media Baltics (AMB) arī nākamās trīs sezonas pārraidīs UEFA Čempionu un Eiropas līgu turnīrus. Saskaņā ar vienošanos, spēles tiks pārraidītas Latvijā, Igaunijā un Lietuvā līdz pat 2021./2022. gada sezonai.

Līdzīgi kā šobrīd, arī turpmāk AMB būs tiesības pārraidīt visas UEFA Čempionu līgas spēles, sākot ar Play-off kvalifikācijas kārtu, turpinot ar grupu turnīru un, visbeidzot, ar izslēgšanas spēlēm un finālu. UEFA Eiropas līgas spēles tiks translētas sākot ar grupu turnīru. UEFA Čempionu un Eiropas līgu spēles tiks pārraidītas televīzijas kanālos Viasat Sport Baltic un video satura platformā Viaplay.

Toms Circenis, Sporta programmu direktors: “Uzņēmumam All Media Baltics sporta un tieši futbola pārraides ir viena no būtiskajām piedāvātā satura sastāvdaļām. UEFA Čempionu līga ir visskatītākais klubu futbola turnīrs pasaulē, un arī Latvijā gan UEFA Čempionu līgai, gan UEFA Eiropas līgai seko ļoti daudz cilvēku. Tādēļ esam gandarīti, ka turpināsim piedāvāt just līdzi un atbalstīt nākamās 3 UEFA ČL un EL sezonas gan televīzijas kanālā Viasat Sport Baltic, gan video platformā Viaplay, tādējādi nodrošinot daudzveidīgu spēļu pieejamību. Būtiski, ka video platformas Viaplay plašo risinājumu dēļ, Viaplay lietotājiem varēsim nodrošināt iespēju sekot līdzi visām UEFA ČL spēlēm.”

Gajs – Laurents Epsteins, UEFA mārketinga direktors: “UEFA ar prieku turpina ilgstošo sadarbību ar All Media Baltic Igaunijā, Latvijā un Lietuvā UEFA Čempionu Līgas un UEFA Eiropas līgas pārraižu nodrošināšanā. Pateicoties spēcīgajam piedāvāto kanālu klāstam, All Media Baltic sniegs Baltijas valstu futbola faniem iespēju noskatīties abas klubu sacensības.”

AMB Baltijā ir tiesības pārraidīt UEFA Čempionu Līgas, UEFA Eiropas līgas, Anglijas FA kausa, Vācijas kausa, Vācijas izlases mājas spēles un jaunā UEFA Nāciju kausa turnīra spēles. AMB ir tiesības pārraidīt arī Pasaules Supersēriju boksā (WBSS), FIBA Eurobasket vīriešiem un sievietēm, FIBA Pasaules kausa izcīņu basketbolā sievietēm 2018, FIBA PK 2019 kvalifikācijas spēles, Turkish Airlines Eirolīgu, Kontinentālās Hokeja Līgas spēles, Pasaules rallija čempionātu (WRC), MotoGP, spīdveju, 6 Nāciju kausa izcīņu regbijā, EČ handbolā un citus sporta notikumus.

Informāciju sagatavoja
Līna Kārkliņa
Viaplay un Viasat mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja