Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Esmu sajūsmā par ČL izlozi - pazīstu "Real" ļoti labi"

Rolands Eliņš

Gvardiola: "Esmu sajūsmā par ČL izlozi - pazīstu "Real" ļoti labi"
Žuzeps Gvardiola
Foto:AP/Scanpix

„Chelsea” kluba pārstāvji apliecināja, ka negrasās aizkavēt vārtsarga Tibo Kurtuā dalību pusfinālā, savukārt Minhenes „Bayern” un Madrides „Real” futbolisti un treneri izsaka atzinību saviem gaidāmajiem pretiniekiem Čempionu līgas pusfinālā.

„Atletico” kluba līdzjutējus satrauktus vakar darīja ziņa, ka no „Chelsea” īrētais vārtsargs Tibo Kurtuā nevarētu piedalīties mačos pret savu komandu, taču „Chelsea” izpilddirektors Rons Gurlajs pēc izlozes paziņoja, ka Kurtuā drīkstēs spēlēt: „Īres līguma nosacījumi tika pārrunāti jau sezonas sākumā, un viss ir ļoti vienkārši – Kurtuā varēs spēlēt pret mūsu komandu.”

Arī „Atletico” puse apstiprinājusi, ka tomēr nekādi šķēršļi Kurtā spēlēšanai nav gaidāmi. „Chelsea” savu nostāju gan pauda tikai pēc UEFA paziņojuma, kurā tika nosodīta iespējama sportisko principu pārkāpšana.
Tiesa, arī pēc šīs lietas noskaidrošanas „Atletico” pussargs Tjagu Mendešs apgalvo, ka favorīti šajā duelī ir „Chelsea”: „Tas ir ļoti sīksts pretinieks, kurš pieradis pie tituliem un fināliem. Turklāt to vada dižs treneris, kurš pieradis uzvarēt nemitīgi.”

Jāatgādina, ka abas komandas nesen jau tikās savā starpā UEFA Superkausā 2012. gadā, un toreiz „Atletico” satrieca angļu klubu ar 4:1, tiesa, trīs no Madrides vārtiem guva šobrīd jau Francijā spēlējošais Radamels Falkao.

Otrajā pusfināla pārī kopā savesti divi vēl lielāki grandi, kuru duelis jau paspēts nodēvēt par „Eiropas Clasico”. Minhenes „Bayern” treneris Žuzeps Gvardiola gan atzina, ka par šādu izlozi ir sajūsmā, jo ļoti labi pazīst „Real” komandu, tiesa, arī apzinās, cik grūta būs spēle pret šo pretinieci. Jāatgādina, ka vēl nesen Gvardiola vadīja "Real" sīvāko konkurenti "Barcelona".

Izlozi nesmādā arī „Bayern” kapteinis Filips Lāms: „Tas būs fantastisks pusfināls. Divi grandiozi klubi ar senām tradīcijām spēkosies viens pret otru – labāku dueli Eiropas futbolā šobrīd nevar atrast.” Savukārt minheniešu vārtsargs Manuels Noiers pievērsis uzmanību kādam citam apstāklim, proti, līdzjutēju salidojumam Madridē:„Būs interesanti redzēt noskaņojumu Madrides pilsētā, jo gan „Atletico”, gan „Real” pirmo spēli aizvadīs mājās. Tas nozīmē, ka attiecīgajā otrdienā un trešdienā pilsētā būs visu četru komandu līdzjutēji.”

„Real” treneris Karlo Ančeloti nav skopojies ar komplimentiem saviem pretiniekiem un Gvardiolam, nodēvējot viņu par vienu no labākajiem treneriem pasaulē.Tāpat Ančeloti arī atkārtojis sen zināmo patiesību, ka, ja viņi vēlas uzvarēt Čempionu līgā, tad jābūt gataviem uzvarēt visus pretiniekus. Ančeloti tika atgādināta viņa kluba relatīvā neveiksme pret citu Vācijas klubu šajā otrdienā, kad ar 0:2 tika zaudēts „Borussia”: „Jā, mēs spēlējām vāji pret Dortmundi, taču tas nav svarīgi, jo iekļuvām pusfinālā. Savukārt par „Atletico” – tā komanda ir pārsteigums. Viņi aizvada fantastisku sezonu, un pusfināls pret „Chelsea” būs līdzvērtīgs.”

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
Goal.com

  -3 [+] [-]

, 2014-04-11 16:50, pirms 10 gadiem
vismaz viens treneris, kurš nebruģē atkāpšanās ceļu, Morinju drošvien atkal gaudos, ka chelsija ir pastarīši utt...

  +1 [+] [-]

, 2014-04-11 17:05, pirms 10 gadiem
Pēc pusfināla nebūsi laimīgs, jo Real uzvarēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-04-11 17:27, pirms 10 gadiem
Bayern uzvarēs jo rāda stabilu spēli, nevis kā Real tā ir saraustīta un neizteiksmīga!
Otrs duelis būs aizraujošs, Chelsea parādīja ka var atspēlēties no 3:1, savukārt Atletico ir spēcīga aizsardzība un labi pretuzbrukumi!

  +1 [+] [-]

, 2014-04-11 18:58, pirms 10 gadiem
GreatNick rakstīja: Bayern uzvarēs jo rāda stabilu spēli, nevis kā Real tā ir saraustīta un neizteiksmīga!
Otrs duelis būs aizraujošs, Chelsea parādīja ka var atspēlēties no 3:1, savukārt Atletico ir spēcīga aizsardzība un labi pretuzbrukumi!
Es gan nebūtu tik pārliecināts. Lai arī nestabili spēlē pret lielajām komandām, tas sniegums ir neprognozējams, un var izšaut tieši pret Bayern. Jācer, ka visi būs ierindā.

  -2 [+] [-]

, 2014-04-11 19:27, pirms 10 gadiem
"tagad jau Francija spelejosais Falcao" Monako ir neatkariga valsts, Falcao spele Francijas liga ne taja valsti.

  -2 [+] [-]

, 2014-04-11 19:28, pirms 10 gadiem
madridei sliktaakais iespeejamais scenaarijs celjaa uz decimu - 1/2 pret stipraako komandu (kuru uz bujduj neuzvareet) bez vai ar pustraumeetu kristiini, un, ja tomeer izdodas, tad finaals pret potenciaalu vaajaaku komandu, bet gan ATM, gan THO stihijas ir finaali.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-11 21:24, pirms 10 gadiem
555 rakstīja: madridei sliktaakais iespeejamais scenaarijs celjaa uz decimu - 1/2 pret stipraako komandu (kuru uz bujduj neuzvareet) bez vai ar pustraumeetu kristiini, un, ja tomeer izdodas, tad finaals pret potenciaalu vaajaaku komandu, bet gan ATM, gan THO stihijas ir finaali.
Ja grib pacelt jāņem visi

  +2 [+] [-]

, 2014-04-11 21:31, pirms 10 gadiem
Jāatgādina, ka abas komandas nesen jau tikās savā starpā UEFA Superkausā 2012. gadā, un toreiz „Atletico” satrieca angļu klubu ar 4:1, tiesa, trīs no Madrides vārtiem guva šobrīd jau Francijā spēlējošais Radamels Falkao.

Ko nozīmē vārds Nesen Roland Eliņ? Vai tu un daži sc lietotāji vsp atceraties kādu pērienu AM saņēma Stamford Bridžā?? Un tas bija nedaudz nesenāk....

  -1 [+] [-]

, 2014-04-11 22:08, pirms 10 gadiem
Nu,redzesim,cik sajusminats pec spelem bus gvardiola,bet nu ja tiktiesam Realam nepalidzes CR,tad klasies loti gruti pret bayern!!!

     [+] [-]

, 2014-04-11 22:46, pirms 10 gadiem
par MB un RM... šķiet, ka tomēr Bayern - vnk sajūta, ka kā komanda ir lielāks spēks!

par Chelski un Atletico - tīri psiholoģiski gribētos tomēr, lai Atletico. Atceroties, kā 2 sezonas atpakaļ Chelsea pacēla CL kausu, visu fināla spēli ne tikai sēžot aizsardzībā, bet izmisīgi aizstāvoties visas spēles garumā, izskatoties absolūti nožēlojami visas 120 minūtes, negribētos tomēr šos redzēt finālā jau atkal!