Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Sūduva" uz Daugavpili dosies jauna trenera vadībā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Sūduva" uz Daugavpili dosies jauna trenera vadībā
Dariuss Gvildis
Foto: 15min.lt

Latvijas kluba "Daugava" pretiniece Eiropas līgas 1. kvalifikācijas kārtā Marijampoles "Sūduva" pēc neveiksmes pirmajā abu komandu spēlē darbā pieņēmusi jaunu galveno treneri. Par to kļūs lietuvietis Dariuss Gvildis, kurš līdz šim nav pildījis galvenā trenera pienākumus.

Daugavpils "Daugava" Marijampolē spēra platu soli pretī iekļūšanai 2. kārtā, kur būtu iespēja samērot spēkus ar serbu "Vojvodina" (pirmā spēle būtu viesos 19. jūlijā, bet otrā mājās 26. šī paša mēneša datumā). Marijampolieši pēc zaudējuma ar 0:1 ķērās pie radikālām izmaiņām, no darba atlaižot līdzšinējo galveno treneri Virgīniju Ļubši. Viņa vietu ieņems cits lietuvietis Dariuss Gvildis.

41 gadu vecais speciālists trenera karjeru uzsāka 2008. gadā "Šilute" vienībā, bet viņa pēdējā darba vieta bija Taurages "Tauras". Līdz šim par galveno treneri viņš vēl nekad nav strādājis, pildot vien trenera asistenta pienākumus. Vērts piebilst, ka "Tauras" viņš strādāja kopā ar Latvijas futbolistu Aleksandru Solovjovu, bet līdz tam latviešu brigāde šajā klubā bija krietni vien kuplākā skaitā, jo vēl nesen galvenā trenera amatu ieņēma mūsu pašu Jurijs Popkovs.

Gvildis savā pirmajā intervijā uzsvēra to, ka bijis pārsteigts par izteikto piedāvājumu, taču darīs visu, lai komanda spēlētu agresīva tipa futbolu. Viņaprāt, "Sūduva" līdz šim esot spēlējusi pārāk akadēmiski, tai esot pietrūcis azarta, vēlmes un enerģijas.

Eiropas līgas 1. kvalifikācijas kārtas atbildes mačs Daugavpilī tiks aizvadīts ceturtdien plkst. 19:00.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-10 10:30, pirms 12 gadiem
Nekas, Daugavpils nolīgs samuraju pakalpiņus no Gulbenes, tie kaut ko izdomās, iebaros Gulbenē jau galva strādā uz to, kā nevainīgi paveikt melno darbu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-10 12:30, pirms 12 gadiem
Daugava nekad nebija pasiiva...ir atsevishki elementi, bet kopumaa komanda ir loti stipra!!!!! Un uzvarees))))) noteikti)))))

  -2 [+] [-]

, 2012-07-10 12:54, pirms 12 gadiem
Daugave nado zabity i viss bus ok.

     [+] [-]

, 2012-07-10 16:25, pirms 12 gadiem
Lai tik novelk uz 0:0 un viss būs ok!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja