Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Soloņicins: "Parīt pret Sanmarīno klubu svarīgi nedomāt par pirmās spēles rezultātu"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Soloņicins: "Parīt pret Sanmarīno klubu svarīgi nedomāt par pirmās spēles rezultātu"
Genādijs Soloņicins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Aizvadītajā ceturtdienā "Liepājas metalurgs" UEFA Eiropas līgas spēlē viesos ar 2:0 uzvarēja Sanmarīno vienību "La Fiorita". Mūsu komandas pussargs sarunā ar Sportacentrs.com izklāstīja savas domas saistībā ar šo dueli.

Atgādinām, ka pirmos vārtus 40. minūtē pēc Genādija Soloņicina piespēles guva komandas jaunpienācējs lietuvietis Ritis Leliūgs, bet pašā mača izskaņā jau pats Soloņicins ar tālu soda sitienu panāca 2:0, ļaujot liepājniekiem doties mājup ar komfortablu pārsvaru.

Soloņicins atklāja, ka "Metalurgs" pirms spēles respektēja "La Fiorita": "Ar rezultātu esam apmierināti, bet tai pašā laikā tas varētu būt labāks, ja spēles sākumā mēs realizētu savus momentus. Pretinieku komanda reitinga ziņā bija no zemāka plauktiņa, tomēr katra spēle Eirokausos ir ļoti svarīga, tāpēc mēs spēlējām disciplinēti un ar cieņu pret pretinieku."

Jautāts, vai ir apmierināts ar savu sniegumu (bija produktīvākais komandas futbolists ar rezultatīvu piespēli un gūtiem vārtiem), Soloņicins bija pieticīgs: "Man pats svarīgākais ir komandas rezultāts, un tas ir labvēlīgs. Gūtie vārti? Centos stipri centrēt, bet trajektorija sanāca taisna, un bumba ielidoja tieši vārtos."

Runājot par atbildes maču pret "La Fiorita", kas jau šo ceturtdien notiks Liepājā, Soloņicins saka: "Mums svarīgi ir neskatīties uz pirmās spēles rezultātu. Galvenais ir tikt tālāk. Tā kā spēle notiks mājās, gribam vinnēt, bet to, cik golus iesitīsim, parādīs tikai spēle. Spēlēsim uz rezultātu, kas laidīs mūs tālāk."

Uzveicot "La Fiorita", UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra 2. kārtā "Metalurgs" tiksies ar Polijas "Legia". Soloņicins atzīst, ka par nākamo pretinieku vēl netiek domāts: "Nē, vēl nepētām pretinieku. Par to domāt ir pāragri. Vispirms mūsu uzdevums ir tikt tālāk, un tikai pēc tam sāksim domāt par nākamo pretinieku."

Visbeidzot, jautāts par to, vai "Metalurga" spēlē ir kaut kas mainījies pēc tam, kad iepriekšējo Vladimiru Osipovu nomainījis gados jaunais treneris Dmitrijs Kalašņikovs, Soloņicins atbild apstiprinoši: "Protams, jaunam trenerim ir savs stils, sava metodika, treniņprocess, un savs skatījums uz spēli. Vai iespējams zelts Virslīgā? Mēs cenšamies šo mērķi izpildīt, cenšamies uzvarēt katru spēli."

Cik gūtos vārtus no liepājniekiem sagaidi atbildes mačā pret Sanmarīno klubu?

  • 10

  • 54

  • 31

  • 9


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-10 09:35, pirms 12 gadiem
Vajadzētu būt aizraujošai spēlei.
Video tiešraide iekš sportacentrs.com
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-10 10:39, pirms 12 gadiem
Kalašņikovs solīja, ka atgriežoties no Sanmarīno būs jaunumi transfēra logā. Bet pagaidām neka nav. Ko gaidam?? Kaulējamies atkal ar kādu?? Nav jau reāli, kas sit vārtus. Pagaidām to paveic pussargi un aizsargi. Ja nav naudas, tad pamēģiniet vismaz Kuzņecovu uzbrukumā. Pie Abramčika sagatavošanās posmā diezgan neslikti iejutās uzbrucēja ampluā.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-10 11:22, pirms 12 gadiem
Jāuzvar šī spēle un viss būs kārtībā. Soloņicins pēc ilga laika pagājušajā mačā atkal apliecināja savas spējas. Tas ir tieši tas, ko LM tagad vajag. Kādu līderi.