Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Milan" jaunas problēmas ar UEFA noteikumu izpildīšanu

Rolands Eliņš

"Milan" jaunas problēmas ar UEFA noteikumu izpildīšanu
Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Itālijas futbola klubs „Milan” tēmē uz atgriešanos UEFA Čempionu līgā un decembrī saņēma nosacītu diskvalifikāciju par finansiālā „Fair Play” noteikumu neizpildīšanu, bet tas bija termiņu no 2014. līdz 2017. gadam. Tagad UEFA oficiāli paziņojusi, ka atvērusi jaunu lietu, norādot, ka „Milan” nav izpildījusi „Fair Play” noteikumus termiņā no 2015. gada līdz 2018. gadam.

„UEFA Klubu finansiālās kontroles nodaļa (CFCB) šodien ir nodevusi „Milan” lietu lēmuma pieņemšanai attiecīgajā nodaļā, jo klubs nav izpildījis prasības strādāt bez zaudējumiem noteiktajā kontroles termiņā, kas noteikts šajā sezonā un ietver sevī 2015./16.g., 2016./17.g un 2017./18. g. sezonas,” vēstīts UEFA paziņojumā.

UEFA norāda, ka plašākus komentārus par šo lietu nepiedāvās līdz brīdim, kamēr CFCB nebūs pieņēmusi lēmumu par „Milan” sodīšanu. UEFA uzsver, ka šī lieta nav saistīta ar lēmumu, kas tika pieņemts pirms pāris mēnešiem decembrī, jo toreiz „Milan” tika pārbaudīta citā termiņā.

Decembrī „Milan” tika atzīta par vainīgu FFP noteikumu pārkāpšanā un kā sodu saņēma Eiropas līgas prēmijas (12 miljonu eiro) ieturēšanu, kā arī tika samazināts tās pieteikums nākamajām divām Eirokausu sezonām, kurās „Milan” varēs pieteikt tikai 21 spēlētāju. Taču šāds lēmum tomēr bija „Milan” uzvara, jo sākotnēji tai draudēja divu gadu diskvalifikācija no Eirokausiem.

Šobrīd „Milan” ieņem ceturto vietu A Sērijā, par kuras nosargāšanu vēl būs pamatīgi jāpacīnās, taču šī vieta ļautu Milānas klubam pēc vairāku gadu pārtraukuma atgriezties Čempionu līgā. Neizpildītās FFP saistības un UEFA uzsākta lieta gan atkal tam uzlikusi lielu jautājuma zīmi.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/136...

     [+] [-]

, 2019-04-10 15:12, pirms 5 gadiem
Sviests, bet PSG, REAL, Barselona, Bayer...???

     [+] [-]

, 2019-04-10 21:21, pirms 5 gadiem
balts rakstīja: Sviests, bet PSG, REAL, Barselona, Bayer...???
Kāds te sakars Bayer? Viņi vasarā notirgoja Leno, Henriksu. Abus ap 20M. Nopirka Paulinjo un Vaiseru. Guva peļņu no transfēru darījumiem.