Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Martino: "Nevarējām spēlēt savu futbolu "Atletico" taktikas dēļ"

Rolands Eliņš

Martino: "Nevarējām spēlēt savu futbolu "Atletico" taktikas dēļ"
Herardo Martino (pa labi) vēro futbolistu cīņu laukumā
Foto:AP/Scanpix

Madrides „Atletico” treneris Djego Simeone pēc vakar UEFA Čmepionu līgā izcīnītās uzvaras pār „Barcelona” pauda viedokli, ka viņa komandai izdevies ierobežot Čavi un Andresa Injestas darbību laukumā, kam piekrita arī „Barcelona” treneris Herardo Martino, sakot, ka Madride viņa komandai neļāva spēlēt savu futbolu.

„Mēs esam ļoti priecīgi pieveikt brīnišķīgu komandu,” pēc uzvaras pār „Barcelona” sacīja Madrides „Atletico” galvenais treneris Djego Simeone. „Nu mums ir laiks atgūties un sākt domāt par sestdienas maču. Spēlējām taktisku spēli, ļaujot „Barcelona” kontrolēt bumbu laukuma vidū, taču aktīvi veicām spiedienu. Smagi strādājām, lai brīžos, kad zaudējam bumbu, nedotu laiku pārdomām Čavi un Injestam. Pirmās 20 minūtes bija perfektas, pēc tam Barsa pierada.”

„Atletico” pieveica savus titulētos sāncenšus ar 1:0, nodrošinot vietu pusfinālā, kurā būs divi Madrides klubi – jau iepriekš tajā iekļuva Madrides „Real”. Savukārt Katalonijas kluba treneris Herardo Martino pēc zaudējuma atzina, ka pretinieki izjaukuši viņa ieplānoto spēli.

„Rezultātiem parasti ir iemesls. Brīdī, kad „Atletico” bija labāka, tā iesita vārtus. Mums arī bija iespējas, un vieni vienīgi vārti būtu visu mainījuši. Dažos spēles brīžos mēs nevarējām spēlēt tā, kā vēlējāmies mūsu pretinieku taktikas dēļ. „Atletico” atstāja vairākus spēlētājus sava soda laukuma tuvumā, un mums gluži vienkārši trūka vietas,” saka Martino, kura vadībā „Barcelona” šosezon ne reizi nav uzvarējusi „Atletico”, lai arī abas spēkojušās jau piecas reizes.

Kamēr Martino taisnojas un skumst, „Atletico” var svinēt – vismaz uzvaras vārtu autors Koke ar pieticību neizcēlās: „Iekļūt pusfinālā pēc 40 gadu pārtraukuma ir lieliski, šai komandai robežu vairs nav. Mēs esam īsti uzvarētāji. Nākamā komanda, ar kuru mēs Čempionu līgā spēkosimies, būs ļoti spēcīga, taču mēs tikko izslēdzām vienu no labākajām, ja ne labāko.”

Pusfinālā iekļuvusi arī Minhenes „Bayern”, kura turpina ceļu pretim pagājušā gada panākumu atkārtojumam. Arjens Robens pēc uzvaras atzina, ka iepriekš speciāli trenējis centrējumus ar labo kāju, no kuriem viens izrādījās liktenīgs vakardienas spēlē: „Šādās spēlēs uzvarai tiek atdots viss, šādām uzvarām domāti visi treniņi.” Robens arī noteica, ka vakardiena smačs bijis interesantāks nekā izbraukuma spēle, kurā „United” daudz vairāk aizstāvējusies.

Mača gaitā „Bayern” gan nokļuva iedzinējos, taču, pēc „United” trenera Deivida Moiza vārdiem, skolnieku cienīgas kļūdas ļāva rezultātam nosvērties par labu Minhenei. „Esmu apmierināts ar futbolistu paveikto, taču pāris mazas kļūdas mums beigās izmaksāja pārāk daudz. Pirmās 30 sekundes pēc gūtajiem vārtiem bija vājas, katram skolniekam taču tiek pieteikts, ka uzreiz pēc vārtu gūšanas ielaist nedrīkst.”

Moizs arī uzsvēra, ka zaudēt „Bayern” nav nekāds kauns, kā arī izteica cerību, ka bez Čempionu līgas Mančestras līdzjutējiem nāksies iztikt tikai vienu (nākamo) sezonu, kamēr tiek veikta komandas pārbūve. Tāpat arī Moizs uzskata, ka izlidošana no Čempionu līgas neietekmēs "United" aktivitāti spēlētāju tirgū.

Čempionu līgas pusfinālu izloze notiks rīt.

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
Goal.com

  -3 [+] [-]

, 2014-04-10 10:36, pirms 10 gadiem
Protams, tagad kautkādi attaisnojumi jāmeklē redz, taktika pie vainas
loosers!

  -1 [+] [-]

, 2014-04-10 10:41, pirms 10 gadiem
Šāds Atletico ir ārkārtīgi neparocīgs jebkuram. Uzskatu ka pelnīti uzvarēja un visticamāk Athletico ir galvenais favorītus uz uzvaru ČL.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-10 11:23, pirms 10 gadiem
Atletico šozezon spridzina, bet domāju, ka CL kausu paņems Real, jo iepriekšējās sezonās bija jau tik tuvu, bet vienmēr apstājās pusfinālos.

     [+] [-]

, 2014-04-10 11:29, pirms 10 gadiem
Sliktam baletdejotājam arī olas traucē...

  +3 [+] [-]

, 2014-04-10 11:41, pirms 10 gadiem
Bet nu pusfinālā ir iekļuvušas četras spēcīgas komandas un te nu neko nevar prognozēt.... Un tieši tas ir lieliski, būs interesanti.

     [+] [-]

, 2014-04-10 11:54, pirms 10 gadiem
Tu to saki tikai tapeec ,ka Barcelonu izsita Ath.Madrid. Barselonu buutu izsitushi arii Chelsea , Bayern , Dortmund. Neuzskatu ,ka barca ir tik neuzveicama. Taktika komandai protams ir ideaala , bet vai esat pamaniijushi ,ka vienmeer ne tikai CL , bet arii Spaanijas liigaa vaajaas pretinieces no vieniem/diviem sitieniem barselonai tomeer vaartus iesit? Gribu redzeet Chelsea FC pretii Ath.Madrid , jo uzskatu ,ka no pusfinaala komandaam shii tomeer ir viss vaajaakaa. Ljoti ceru ,ka pusfinaalaa neiekritiis Bayern un ja neiekritiis , tad finaals buus vissnoteikti Bayern - Chelsea.

Mana izloze - Chelsea vs Ath.Madrid un Bayern vs Real Madrid
EdzaMZ rakstīja: Šāds Atletico ir ārkārtīgi neparocīgs jebkuram. Uzskatu ka pelnīti uzvarēja un visticamāk Athletico ir galvenais favorītus uz uzvaru ČL.

     [+] [-]

, 2014-04-10 12:25, pirms 10 gadiem
Pirmais treneris kas pats atzistas ka nav vareejis izdomaat prettaktiku Atletiko taktikai..
Tas tikai nozimee ka shii Martino ir pirmaa un peedeejaa sezona pie Barcelona stuures.

  +2 [+] [-]

, 2014-04-10 12:27, pirms 10 gadiem
raivitz rakstīja: Atletico šozezon spridzina, bet domāju, ka CL kausu paņems Real, jo iepriekšējās sezonās bija jau tik tuvu, bet vienmēr apstājās pusfinālos.
Tad jau nekas vel nav zvaniits, jo pusfinaals vel nav bijis..

  +3 [+] [-]

, 2014-04-10 13:11, pirms 10 gadiem
The one and the only rakstīja: Protams, tagad kautkādi attaisnojumi jāmeklē redz, taktika pie vainas
loosers!
Amm tas nav attaisnojums, tas ir fakta konstatējums.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-10 15:06, pirms 10 gadiem
RAGNARS rakstīja: Tu to saki tikai tapeec ,ka Barcelonu izsita Ath.Madrid. Barselonu buutu izsitushi arii Chelsea , Bayern , Dortmund. Neuzskatu ,ka barca ir tik neuzveicama. Taktika komandai protams ir ideaala , bet vai esat pamaniijushi ,ka vienmeer ne tikai CL , bet arii Spaanijas liigaa vaajaas pretinieces no vieniem/diviem sitieniem barselonai tomeer vaartus iesit? Gribu redzeet Chelsea FC pretii Ath.Madrid , jo uzskatu ,ka no pusfinaala komandaam shii tomeer ir viss vaajaakaa. Ljoti ceru ,ka pusfinaalaa neiekritiis Bayern un ja neiekritiis , tad finaals buus vissnoteikti Bayern - Chelsea.

Mana izloze - Chelsea vs Ath.Madrid un Bayern vs Real Madrid
Uzskatu Atletico par vājāko uz papīra, saprotams

Bet, realitātē, par daudz neērtāku pretinieku kā Real. Real vārtus, pēc manām domām, būtu vieglāk iekarot

  +2 [+] [-]

, 2014-04-10 17:15, pirms 10 gadiem
Es domāju, ka Calderon stadiona nenormāli garais zālājs pie vainas.

  +2 [+] [-]

, 2014-04-10 17:18, pirms 10 gadiem
"Messi blamed for Barcelona's defeat after running just ONE mile more than the KEEPER"

Ja tā ir taisnība, tad Messi ir konkrēts kadrs

  +2 [+] [-]

, 2014-04-10 17:55, pirms 10 gadiem
Hala Madrid rakstīja: "Messi blamed for Barcelona's defeat after running just ONE mile more than the KEEPER"

Ja tā ir taisnība, tad Messi ir konkrēts kadrs
Kā tā var būt taisnība... pa centra apli līkumus mētāja?

  +2 [+] [-]

, 2014-04-10 18:09, pirms 10 gadiem
DaMarcus rakstīja: Kā tā var būt taisnība... pa centra apli līkumus mētāja?
Nu es viņu vakar neredzēju laukumā praktiski lēnā solī mož ganījās kkur pa ATM laukuma pusi un tad vienu jūdzi vairāk arī nostaigāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja