Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pārceļ "Manchester United" un "Arsenal" Eiropas līgas maču norises vietas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pārceļ "Manchester United" un "Arsenal" Eiropas līgas maču norises vietas
Freds un Ūle Gunnars Sulšērs. Foto: Reuters/Scanpix

Nākamnedēļ paredzēts UEFA Eiropas līgas izslēgšanas spēļu sākums. Anglijas klubiem “Manchester United” un “Arsenal” nav atļauts doties uz Spāniju un Portugāli, tāpēc spēlēm būs jānotiek neitrālos laukumos.

18. februāra vakarā “Manchester United” spēkosies pret spāņu “Real Sociedad”, kamēr “Arsenal” pretī stāsies Lisabonas “Benfica”. Ņemot vērā Covid-19 mutāciju izplatīšanos, Spānijā noteikti ierobežojumi ieceļošanai no Anglijas. Savukārt, atgriežoties no Portugāles, Anglijā jāievēro pašizolācija.

Tāpēc spēles pārceltas uz neitrāliem laukumiem. “United” un “Real” spēle norisināsies Turīnā, bet “Arsenal” un “Benfica” cīņa tiks aizvadīta Romas olimpiskajā stadionā. Atbildes spēles norisināsies 25. februārī. Pagaidām nav zināms, vai “Benfica” saņems atļauju doties uz Londonu.

Jau iepriekš izmaiņas skāra “Liverpool” un “Manchester City”. Abām vienībām pretī stāsies Vācijas klubi, bet Vācijā nedrīkst ieceļot no Anglijas vīrusa mutāciju dēļ. Tāpēc gan “Liverpool”, gan “Manchester City” izbraukuma spēles aizvadīs Budapeštā.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2021-02-10 13:44, pirms 3 gadiem
Portugālē nevar ieceļot no Anglijas un Anglijā nevar ieceļot no Portugāles, jo abos galos jaunā "mutācija", bet abi doties uz Itāliju, tikties laukumā un tad atgriezties katrs savā zemē var. Idiotisma pandēmija pārņem Eiropu.

     [+] [-]

, 2021-02-10 14:00, pirms 3 gadiem
Itālijā kā parasti viss mierīgi. Nav ne vīrusu, ne mutāciju.