Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Morinju: "Ar labu video tiesnesi būtu 1:1 un papildlaiks"

Morinju: "Ar labu video tiesnesi būtu 1:1 un papildlaiks"
Žuzē Morinju
Foto: AP / Scanpix

"Katru reizi, kad Krištianu Ronaldu vēlējās brīvsitienu, spēle tika apturēta," pēc zaudējuma Madrides "Real" UEFA Superkausa izcīņā sacīja "Manchester United" galvenais treneris Žuzē Morinju.

"Zinām, ka mums ir daudz talanta un ka ar lielu smagu darbu varam sasniegt lielas lietas. Esam ļoti izsalkuši, vienmēr gribam vairāk. Šis bija gandrīz perfekts sniegums. Pirmais puslaiks bija fantastisks," spēli atcerējās "Real" treneris Zinedins Zidāns. "Tad radās nedaudz problēmas otrā puslaika beigās. Ja mēs būtu guvuši trešos vārtus, ar to arī viss beigtos. Parādījām lielisku raksturu un vēlēšanos."

"Ģērbtuvē bija liela svinēšana, tas ir normāli, nekad nevari nogurt no uzvarām.Kontrolējām tos aspektus, kuros pretinieki ir spēcīgi - atlēkušās bumbas, augstās piespēles. Izdarījām presingu un neļāvām viņiem spēlēt. Palikām mierīgi, un komandas kopējā atdeve bija izšķiroša," turpināja treneris. "Zinām, ka ar katru spēli kļūs arvien grūtāk un sezonas laikā mums stāsies pretī ļoti labas vienības. Pirmā no tām jau svētdien [Spānijas superkausā pret "Barcelona"]. Tomēr vēlamies pilnībā atdoties šai sezonai un kļūt arvien labāki un labāki. Šī vakara spēli nevar salīdzināt ar pārbaudes spēlēm. Bijām cīņā no pirmās līdz pēdējai minūtei."

"Vienā līmenī nevar nospēlēt pusotru stundu, tas ir futbola skaistums," Zidāns komentēja mača pēdējās minūtes. "Mums bija vairāki sarežģīti brīži, taču kontrolējām spēli. Cīnījāmies pret komandu, kas zina, kā spēlēt, un var radīt problēmas. Vēlamies turpināt iesākto un ar to sasniegt maksimumu. Sezona ir ļoti gara, un šis gads būs īpaši sarežģīts, bet vēlamies turpināt savu sēriju."

"Lieliski pievienot mūsu kolekcijai vēl vienu trofeju," prieku pauda Garets Beils. "Spēle bija grūta, bet mēs to kontrolējām labi un paveicām to, kas bija jāpaveic. Esam trenējušies ļoti karstos laika apstākļos, un šoreiz tas palīdzēja. Vēlamies uzvarēt visu iespējamo. Esmu koncentrējies futbola spēlēšanai, neko apkārt neskatos vai nelasu.. Izbaudu spēlēšanu šeit, un tas ir viss, par ko domāju. Nekas nav mainījies."

Mančestras "United" galvenais treneris Žuzē Morinju atzina, ka palika apmierināts ar komandas sniegumu: "Domāju, ka spēlējām labi. Zaudējām ar 1:2, rezultāts bija ļoti līdzīgs, un vieni no vārtiem tika gūti pēc aizmugures. Ar labu video tiesnesi būtu 1:1 un papildlaiks. Domāju, ka viņi varēja gūt vairāk vārtu un arī mēs varējām gūt vairāk vārtu. Pirmā puslaika vidū viņiem bija periods, kurā viņi dominēja. Viņi guva vārtus, kad to bija pelnījuši - tad, kad dominēja, spēlēja vislabāk un radīja mums grūtības. Tomēr tur bija aizmugure."

"Domāju, ka sākām spēli labi, taču pēc 20 minūtēm zaudējām kontroli. Otrā puslaika vidū jau mums piederēja pārsvars un radījām pretiniekiem problēmas. Spēlējām pret komandu ar fantastiskiem spēlētājiem un bijām spēlē gandrīz līdz pat beigām. Tiesnesis nolēma parādīt cieņu šim lieliskajam spēlētājam, un tad spēle bija beigusies, jo katru reizi, kad Krištianu Ronaldu vēlējās brīvsitienu, spēle tika apturēta. Tomēr sagādājām labu cīņu, taču spēlētājiem, lai arī sarūgtinātiem par zaudējumu, ir iemesls doties projām optimisma pilniem."

Pēc zaudējuma saņemto sudraba medaļu Morinju, dodoties uz ģērbtuvēm, atdeva kādam tribīnēs esošam zēnam. Vaicāts, kāpēc tā, treneris atbildēja: "Dažreiz nepaturu medaļas arī tad, kad uzvaru - iedomājieties, ko man darīt pēc zaudējumiem! Man tā medaļa tiktu nolikta kaut kur mājās, bet šim zēnam tas ir kā mēness - kaut kas, ko paturēt īpašā vietā un atcerēties. Tas bija mazs zēns ar "United" kreklu, bet man nav ne jausmas, no kurienes. Domāju, ka to viņš nekad neaizmirsīs. Bet es atkārtošos - kad uzvaru, medaļas man neko daudz nenozīmē, tā kā iedomājieties, kā ir, kad zaudēju."

Izmantotie resursi:
Real Madrid CF | Web Oficial
Official Manchester United Website


, 2017-08-09 09:21, pirms 7 gadiem
Ar labu video tiesnesi ieskaitītu to Benzemā/Beila izspēlēto golu. Un vēl būtu daudz dzelteno MU kurus arbitrs neredzēja vai negribēja redzēt
, 2017-08-09 09:36, pirms 7 gadiem
Maurs vienmer ir paticis ar to,ka ambicijas vinam ir vairak ka vajag.Tik liekas,ka briziem tas vinam trauce pasam.
Gruti ir laikam zaudet,ja galva esi "Ipasais".Vina laiks bija Porto un Inter,daljeji Chelsea(pirmais uznaciens).
Tagad baigas ticibas vinam vairs nav...
, 2017-08-09 11:25, pirms 7 gadiem
Maurs savā stilā vienmēr kko čīkst
Bet būsim godīgi Real bija krietni labāki par MU, pa lielam MU neko neparādija.
, 2017-08-09 11:32, pirms 7 gadiem
NU nesagaidīsm no Maura, nekad, kad viņš godīgi pateiks, Yes, pretinieks mūs brutāli 70min izvazāja, un tikai beigās sākām spēlēt...

vnm vieglāk ir pačīkstēt un meklēt atmazkas..
, 2017-08-09 11:48, pirms 7 gadiem
Mourinju joprojām nav izcīnījis UEFA Superkausu, jau 3. reizi zaudot spēlē par šo titulu (ar 3 dažādiem klubiem).
, 2017-08-09 12:28, pirms 7 gadiem
"Katru reizi, kad Krištianu Ronaldu vēlējās brīvsitienu, spēle tika apturēta." Šis ir izcili. Troļošanā Mou ir stabili Nr. 1.
, 2017-08-09 13:18, pirms 7 gadiem
The Sun ir ticams avots mūsdienas?Kādreiz baigā kaka bija..
Runa iet par Mbapi uz PSG
, 2017-08-09 14:18, pirms 7 gadiem
The Sun savu sūdainuma pakāpi nav mainījis.
Bet diezgan droši, ka Mbapē šovasar mainīs klubu, Tikai grūti prognozēt uz kuru. Uz PSG es neliktu, jo tomēr Monaco ir vienīgie reālie tieši PSG konkurenti. Tāpat kopējais 1 vasaras tēriņu cipars virs 400 m būtu tomēr nedaudz nepieklājīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Lionas "Olympique" futbolistes. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix

Lionas "Olympique" 13. reizi sasniedz Sieviešu Čempionu līgas pusfinālu

UEFA Sieviešu Čempionu līgas astoņkārtējā uzvarētāja Lionas "Olympique" ceturtdaļfinālā vēlreiz pārspēja Lisabonas "Benfica", 13. reizi no kopumā 22 turnīriem tiekot finālčetriniekā. Savukārt piekto reizi kopš 2018. gada pusfinālā cīnīsies 2021. gada fināliste Londonas "Chelsea".
Mirklis no Bergenas "Brann" un "Barcelona" spēles. Foto: Paul S. Amundsen/NTB/AFP/Scanpix
1

Skandināvijas klubi ČL ceturtdaļfinālā parāda zobus grandiem PSG un "Barcelona"

UEFA Čempionu līgā sievietēm aizvadītas visas četras ceturtdaļfināla pirmās spēles, Parīzes "Saint-Germain" un "Barcelona" ar 2:1 izcīnot panākumus attiecīgi Zviedrijā un Norvēģijā.
Jūrmalas "Spartaks". Foto: Optibet Virslīga
5

Par mēģinājumu ietekmēt spēles rezultātu piespriež 200 stundas sabiedrisko darbu

Rīgas apgabaltiesa trešdien par mēģinājumu manipulēt ar Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) Čempionu līgas kvalifikācijas spēles rezultātu apsūdzētajam Ruslanam Bagirovam piesprieda 200 stundas sabiedrisko darbu, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.