Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Laizāns: "Futbols pretinieku nenovērtēšanu nepieļauj"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Laizāns: "Futbols pretinieku nenovērtēšanu nepieļauj"
Juris Laizāns ("Skonto")
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc šodien piedzīvotā zaudējuma pret ziemeļīru "Portadown" un izstāšanās no UEFA Eiropas līgas pārdomās ar Sportacentrs.com dalījās Rīgas "Skonto" pussargs Juris Laizāns, kurš, šķiet, pēc negaidītās neveiksmes bija viens no retajiem, kurš bija gatavs komentēt spēli.

"Neizdevās tas pats, kas pirmajā spēlē – nevarējām iesist… Bija daži labi momenti – vajadzēja realizēt, tad viss būtu kārtībā," skaidroja viens no pieredzējušākajiem skontiešiem, pussargs Juris Laizāns. "Varbūt jaunajiem bija uztraukums, pirmoreiz mājās spēlējot tik daudz skatītāju priekšā, taču tas, protams, nav attaisnojums."

Izgāšanos pret "Portadown" Laizāns pielīdzināja šosezon jau piedzīvotajām neveiksmēm vietējā mērogā: "Tas pats, kas zaudējums "Jelgavai" kausā vai "Metalurgam" Baltijas līgā, vien ir. Jāstrādā vairāk – ko darīt… Varbūt kāds pirms spēles jau padomāja, ka esam uzvarējuši un iesim tālāk, taču futbols tādas lietas nepieļauj. Es gan domāju, visi zināja, ka pretinieki ir laba komanda."

Futbolists arī atzina, ka neveiksmīgo sniegumu diezin vai varētu būt ietekmējis ne tuvu ne ideālais finansiālais kluba stāvoklis: "Ir problēmas, bet tik un tā tas nav attaisnojums – ir vai nav naudas… Tā ir komandas iekšējā lieta, par ko runāt negribas. Visiem tagad ir grūtības, ieskaitot mūs – tas ir normāli."

"Vai zaudējums ietekmēs komandas sniegumu nākamajās spēlēs, vēl tikai redzēsim. To nevar prognozēt," piebilda pussargs.

  +5 [+] [-]

, 2010-07-09 01:22, pirms 14 gadiem
Nu jā... Biju šokā, līdzīgi, ja Latvija zaudētu Andorai... Laizānam varu piekrist, bet ko te vairs ar to visu panākt... Sūdīgi, bet - jāskatās nākotnē, un galvenais - vēlreiz uz līdzīga grābekļa neuzkāpt!

     [+] [-]

, 2010-07-09 01:22, pirms 14 gadiem
ūdeņus nogāzāt, bet vai tapēc tagad jāsāk raudāt? Jāsaņemas, jāaizmirst un jāspēlē tālāk!

  +9 [+] [-]

, 2010-07-09 01:30, pirms 14 gadiem
Pareizi Laizans visu saka , nav Skonto komandai uzbruceji vai lideris , kurs var gut vartus. Galvenais lai tagad morali butu viss ok un lai cinas par LMT VIRSLIGAS titulu , komanda jauna un perspektiva. Loti nepatikami ka cilveki ta apdirs komandu pec zaudejuma , esmu skonto fans jau no Andreejeva laikiem un bushu lidz dzives beigam , gribas lai cilveki morali palidz , nevis apdirsh ! Skonto es ar jumsim !

 +53 [+] [-]

, 2010-07-09 02:03, pirms 14 gadiem
Man jau patīk šie vārdi-Nenovērtēt Pretinieku.Da kas jūs paši esat?Jūs esat tāds pats nenobriedušu santehniķu un sētnieku savākums.Pretinieku varēja (un drīkstēja) nenovērtēt Barselona,Chelsija vai Real.Jums ar katras vidusskolas izlasi būtu jāiespringst.Jūs futbola pasaulē neesat nekas.

  +9 [+] [-]

, 2010-07-09 02:54, pirms 14 gadiem
pupu mizas par to zāģi. lielākais škrobis ir tas,ka šī ir viena no mūsu spēcīgākājām komandām un ka nākas aizdomāties par mūsu, futbola kā tāda, līmeni

  +9 [+] [-]

, 2010-07-09 03:11, pirms 14 gadiem
Pēdējo 2 gadu laikā neliekas ka Skonto būtu Top Lv komanda..
Tad jau Jelgava ir spēcīgāka
ŠobrīD Ventspils ir labākā virslīgā spēles stabilitātes ziņā

  +7 [+] [-]

, 2010-07-09 04:01, pirms 14 gadiem
Tas pats kas Jelgavai zaudeet? Jelgavas 4ali izliek visu par 100 procentiem, bet juus ar Starkovu prieksgalaa padarat Skonto par apsmieklu, un nevajag teikt ka nenoveerteejaat pretinieku, taa ir stulba atruna, juus jau zaudeejaat tur Ziemeliirijaa!!!!!

  +8 [+] [-]

, 2010-07-09 04:59, pirms 14 gadiem
Varbuut es ar draugiem ar saliktu Skonto!!!

 +10 [+] [-]

, 2010-07-09 09:28, pirms 14 gadiem
Kā var nenovērtēt pretinieku,ar kuru 1.spēlē no zaudējuma izdevās izlīst tikai kompensācijas laikā???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-07-09 10:02, pirms 14 gadiem
muusejie rakstīja: Kā var nenovērtēt pretinieku,ar kuru 1.spēlē no zaudējuma izdevās izlīst tikai kompensācijas laikā???
Ir tak totalizātors!!! Citādi nesaprotu ka kaut kādiem skolotājiem var pakāst profesionāļi.

  +8 [+] [-]

, 2010-07-09 10:17, pirms 14 gadiem
BEfast rakstīja: Pareizi Laizans visu saka , nav Skonto komandai uzbruceji vai lideris , kurs var gut vartus. Galvenais lai tagad morali butu viss ok un lai cinas par LMT VIRSLIGAS titulu , komanda jauna un perspektiva. Loti nepatikami ka cilveki ta apdirs komandu pec zaudejuma , esmu skonto fans jau no Andreejeva laikiem un bushu lidz dzives beigam , gribas lai cilveki morali palidz , nevis apdirsh ! Skonto es ar jumsim !
Bet nez kā Guņas līgā,šie pamanījušies 11 spēlēs iesist 34 vārtus,pārliecinosi rezultatīvākā!Savukārt divi futbolisti ir starp rezultatīvākajiem visā Guņas līgā!
Tad šeit paseļas jautājums,kas notiek skonta mačos Guņas līgā?
Nu jā Baltijas līgā jau arī zaudējāt LM ar 0-1,0-1
Bet par Guņas titulu skontam cīnīties nevajag,Guņa jau mantojumā skontam novēlējis savu titulu!

 +10 [+] [-]

, 2010-07-09 10:22, pirms 14 gadiem
aizermans19 rakstīja: Ir tak totalizātors!!! Citādi nesaprotu ka kaut kādiem skolotājiem var pakāst profesionāļi.
Profesionāļi ,kuri savā čempī tiek baroti ar tiesnešu labvēlību(milzīgos apmēros),škontam taču nav spēļu prakses pie īstiem,neitrāliem tiesnešiem,nekāds toto,vienkārši tas ir skonta līmenis,kādā vietā būtu skonta ja tiesāsana guņas līgā būtu neitrāla.......5 , 6 ,bet ne augstāk!

  +3 [+] [-]

, 2010-07-09 10:23, pirms 14 gadiem
ScorpionLV rakstīja: Man jau patīk šie vārdi-Nenovērtēt Pretinieku.Da kas jūs paši esat?Jūs esat tāds pats nenobriedušu santehniķu un sētnieku savākums.Pretinieku varēja (un drīkstēja) nenovērtēt Barselona,Chelsija vai Real.Jums ar katras vidusskolas izlasi būtu jāiespringst.Jūs futbola pasaulē neesat nekas.
Tieši tā. Problēma ir galvās.

  +3 [+] [-]

, 2010-07-09 10:47, pirms 14 gadiem
Vispār jau šo spēli vajadzēja izpētīt kompetentiem orgāniem....vienīgi kam tas vajadzīgs-kompetentie orgāni paši iestrēguši korupcijā....

     [+] [-]

, 2010-07-09 10:52, pirms 14 gadiem
Andris5 rakstīja: Profesionāļi ,kuri savā čempī tiek baroti ar tiesnešu labvēlību(milzīgos apmēros),škontam taču nav spēļu prakses pie īstiem,neitrāliem tiesnešiem,nekāds toto,vienkārši tas ir skonta līmenis,kādā vietā būtu skonta ja tiesāsana guņas līgā būtu neitrāla.......5 , 6 ,bet ne augstāk!
Vai tiesneši velk komandu, kura PIECUS gadus nav dabūjusi čempiona titulu?
Varbūt paskaties uz savējiem (LM), kuri pat nevar Daugavai iesist! Ak tiesnesis pendeli piešķira? Pašiem vajag sist (LM tikpat kusli kā vakardien Skonto)!

  +6 [+] [-]

, 2010-07-09 10:52, pirms 14 gadiem
Pret ko tad Skonto sit vārtus Virslīgā? Pret Jūrmalu, Olimpu, Blāzmu, Jaunību. Ne Ventspilij ne Liepājai, pat ne Daugavai iesist nevar! Vieni vārti pret Ventspili, pret Daugavu strīdīgs 11nieks. Tas arī viss. Spēlēs pret pastarīšiem jau sasit un tad nu ir bombardieru saraksta aukšagalā, bet nu pret normāla līmeņa komandām iesist nevar. Ko tad jūs gribējāt, lai sasit pret Portadown 4us? Jā es arī gribēju, bet tā arī paliku gribot. Cerēju, ka kļūdos un Skonto var iesist arī pret kaut cik normālu pretinieku. Izrādās nevar!
Tieši taopēc visvairāk kaitināja Starkova izteikums par to, ka jāpieliek aizsardzībā! Kādā aizsardzībā, ja Perepļukins nevar iesist no 2 m attāluma tukšos vārtos??

  +3 [+] [-]

, 2010-07-09 11:04, pirms 14 gadiem
Nu domāju, ka pēc šā zaudējuma kluba finansiālās problēmas ir mazākas. Vismaz puikiem algas varēs izmaksāt par kādu mēnesi.
Bet pretinieks, Jura, ir reāli sūdīgs, tāpēc nevajag liet betonu par to, ka pretinieks ir labs.
Paskatīsimies, kā pārējiem ies. Sāk mākt nelielas aizdomas, ka vietējais čempis ir daudz lielākā bedrē, nekā te mēģina apgalvot! Protams, var jau vienmēr teikt, ka nepaveicās ar pretinieku, bet tās ir tikai atrunas, ja zaudē amatieriem no Jelgavas vai Ziemeļīrijas.

  +6 [+] [-]

, 2010-07-09 11:17, pirms 14 gadiem
kegums rakstīja: Vai tiesneši velk komandu, kura PIECUS gadus nav dabūjusi čempiona titulu?
Varbūt paskaties uz savējiem (LM), kuri pat nevar Daugavai iesist! Ak tiesnesis pendeli piešķira? Pašiem vajag sist (LM tikpat kusli kā vakardien Skonto)!
Pričom te LM? Tev kādas problēmas?
Komandu rādītājs ir tieši šie eirokausi,kādā līmenī ir komanda,nu mēs redzējām,domāju Jelgavai būtu pat pa zobam(diezgan reāli)!Cik ..36 gadus Portadown nebija kādu komandu eirokausos uzvarējusi divu spēļu summā!Un cik vispār ziemeļīru klubi kādu kārtu pārvar!Malači Portdown!Lai viņiem veicas turpmāk!Ierādīja skontam viņu vietu!

  -2 [+] [-]

, 2010-07-09 11:30, pirms 14 gadiem
Andris5 rakstīja: Pričom te LM? Tev kādas problēmas?
Komandu rādītājs ir tieši šie eirokausi,kādā līmenī ir komanda,nu mēs redzējām,domāju Jelgavai būtu pat pa zobam(diezgan reāli)!Cik ..36 gadus Portadown nebija kādu komandu eirokausos uzvarējusi divu spēļu summā!Un cik vispār ziemeļīru klubi kādu kārtu pārvar!Malači Portdown!Lai viņiem veicas turpmāk!Ierādīja skontam viņu vietu!
Jā, man ir problēmas. Izprast Tevi.
Vakardienas rakstā par Jelgavas zaudējumu Tu apgalvoji, ka LM tiek apzinati gremdēts Guņas dēļ. Tad nu redzam, ka gremdēts vai negremdēts, bet pedējos piecos gados LM ir 2 čempiontituli, kamēr Guņas sponsoretajam klubam nullīte.

  +1 [+] [-]

, 2010-07-09 11:30, pirms 14 gadiem
futbolasirds rakstīja: Pret ko tad Skonto sit vārtus Virslīgā? Pret Jūrmalu, Olimpu, Blāzmu, Jaunību. Ne Ventspilij ne Liepājai, pat ne Daugavai iesist nevar! Vieni vārti pret Ventspili, pret Daugavu strīdīgs 11nieks. Tas arī viss. Spēlēs pret pastarīšiem jau sasit un tad nu ir bombardieru saraksta aukšagalā, bet nu pret normāla līmeņa komandām iesist nevar. Ko tad jūs gribējāt, lai sasit pret Portadown 4us? Jā es arī gribēju, bet tā arī paliku gribot. Cerēju, ka kļūdos un Skonto var iesist arī pret kaut cik normālu pretinieku. Izrādās nevar!
Tieši taopēc visvairāk kaitināja Starkova izteikums par to, ka jāpieliek aizsardzībā! Kādā aizsardzībā, ja Perepļukins nevar iesist no 2 m attāluma tukšos vārtos??
Neesosš pret Daugavu 11m!Tāpēc ka tā ir Guņas līga!Šeit tādas pendeles nedod un lūk problemas!
LM 2008 g. pret Z.īru Glentotan izbraukumā 1-1,savās mājās 2-0(kaut gan jau spēles sākuma bija noraidīts LM vartsargs krucs),tātad mazākumā visu spēli+pendele!Un kādā līmenī bija tai gadā LM?Tā ap 4-6 vietu pa tabulu Guņas virslīgā maisījās,faktiski bez normāliem treneriem!(Cempja beigās 2008g LM tika uz augšu Guņas līgā).2007 g. kad LM pret zviedru AIK kā līdzīgs ar līdzīgu cīnījās,tie(AIK) to pašu Glentoran pirms mača pret LM piesmēja ar 9-0(divu spēļu summā,abus mačus redzēju)Šie z.īru klubi nebūt nav spēcīgāki par Gunas virslīgas 4,5 vietu!Vēl jo vairāk Portdown nav tas spēcīgākais z.īru klubs!

  +1 [+] [-]

, 2010-07-09 11:33, pirms 14 gadiem
kegums rakstīja: Jā, man ir problēmas. Izprast Tevi.
Vakardienas rakstā par Jelgavas zaudējumu Tu apgalvoji, ka LM tiek apzinati gremdēts Guņas dēļ. Tad nu redzam, ka gremdēts vai negremdēts, bet pedējos piecos gados LM ir 2 čempiontituli, kamēr Guņas sponsoretajam klubam nullīte.
Šeit ir runa par skonta!Par LM runāsim zem citiem rakstiem,kur būs par raksts LM!Viss!

  -1 [+] [-]

, 2010-07-09 15:23, pirms 14 gadiem
Andris5 rakstīja: Šeit ir runa par skonta!Par LM runāsim zem citiem rakstiem,kur būs par raksts LM!Viss!
OK! Un ja LM nebūs bijusi spēle ar Skonto, tad Skonto nepieminēsim!

  +5 [+] [-]

, 2010-07-09 17:38, pirms 14 gadiem
kegums rakstīja: OK! Un ja LM nebūs bijusi spēle ar Skonto, tad Skonto nepieminēsim!
Es personīgi uz šo brīdi vispār negribu ielaisties sarunās par LM,vakar kārtējo reizi tiesneši klubu iznesa cauri!(tautas valodā -notiesāja,šoreiz to saka tie kuri redzēja maču).Tas notiek visu sezonu!Kā var klubs attīstīties?Ja tevi čakarē ar visnežēlīgākiem paņēmieniem!Pēdējās 3 video(šeit),ir bijušas četras pendeles apskatāmas ,visas ne tuvu strīdīgas epizodes,Guņa savu čempionātu jau pārkvalificējis par toto&pendeļu čempionātu,ja nav vajadzīgais rezultāts mačā,tiek nozīmēta pendele..........Domā ,tas ir normāli?Vakar varējām pārliecināties kāds tad ir skonta,uz eiropas skatuves!Tad kad pretīm spēlē strādnieki!Pateikšu savu viedokli,skonta ,valsts izlases trenera vadībā ir spēcīgi regresējis,kopš sezonas sākuma!Daudzi uztraucas, kāpēc regresē mūsu jaunie!
Tas viss ir Guņas darba auglis,šādā guņas līgā,kur gandrīz katra mača rezultāts tiek izlemts Guņas kompānijā,nekādu attīstību,Guņa latvijas futbolu dzen dziļā bezdibenī!