Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Ronaldu iekļauts "Juventus" pieteikumā ČL mačam Amsterdamā, Kjelīni nespēlēs

Ronaldu iekļauts "Juventus" pieteikumā ČL mačam Amsterdamā, Kjelīni nespēlēs
Krištianu Ronaldu šodienas treniņā. Foto: Reuters/Scanpix

UEFA Čempionu līgā īpaši tika gaidīts Turīnas „Juventus” pieteikums rītdien paredzētajai ceturtdaļfināla spēlei pret Amsterdamas „Ajax”, jo kluba līderis Krištianu Ronaldu divas nedēļas nebija spēlējis traumas dēļ. Taču 18 spēlētāju pieteikumā Ronaldu ir iekļauts, un Itālijas mediji vēsta, ka viņš būs spēlei gatavs.

Krištianu Ronaldu traumu guva 25. martā Portugāles izlases mačā pret Serbiju un pēc tam „Juventus” rindās spēlēs vairs nepiedalījās. Viņa atgriešanās termiņš sākotnēji tika noteikts kā nekonkrēts, taču pastāvēja lielas bažas, ka Čempionu līgas ceturtdaļfinālā „Juventus” nāksies iztikt bez viņa.

Taču pēdējo dienu laikā „Juventus” pārstāvji, galveno treneri Masimiljāno Alegri ieskaitot, bija devuši optimistiskus komentārus Itālijas medijiem par Ronaldu dalību spēlē, kam šovakar saņemts apstiprinājums – portugāļu superzvaigzne iekļauts „Juventus” spēles pieteikumā (kas gan vēl automātiski nenozīmē viņa iziešanu sākumsastāvā).

Juvei tagad A Sērijā nācās saskarties ar vairākām savu spēlētāju traumām, kas nav traucējis praktiski garantēt Itālijas čempionu titulu. Pieteikumā tagad ir atgriezušies Andrea Bardzalji un Duglass Kosta, taču joprojām savainoti ir Martins Kaseress un Huans Kvadrado, bet nesen gūto savainojumu dēļ pieteikumā nav iekļauts pieredzējušais Džiordžio Kjelīni un Emre Džans. Itālijas mediji gan paredz, ka Bardzalji sākumsastāvā nedosies, un vietu aizsardzības centrā ieņems Daniele Rugani.

Jāatgādina, ka Amsterdamas „Ajax” iepriekšējā Čempionu līgas kārtā pārspēja tieši Ronaldu bijušo komandu Madrides „Real”.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/136...


Rafinja un Ilkajs Gindoans. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Čempionu līgā noskaidros pirmās pusfinālistes: vai Barselonā būs vēl viens saldais ēdiens?

UEFA Čempionu līgā šovakar tiks noskaidrotas pirmās divas pusfinālistes – "Barcelona" pēc uzvaras Parīzē (3:2) uzņems Francijas līdervienību PSG, bet Madrides "Atletico" pēc panākuma mājās ar 2:1 ciemosies Dortmundē. Abu spēļu sākums paredzēts plkst. 22.00 pēc Latvijas laika.
Mirklis no Plzeņas "Viktoria" un Florences "Fiorentina" spēles. Foto: Petr David Josek/AP/Scanpix
1

Plzeņas "Viktoria" noturas pret Florenci, "Aston Villa" pārspēj Lilles futbolistus

UEFA Eiropas Konferences līgas pirmajās ceturtdaļfināla spēlēs uzvaras izcīnīja Pirejas "Olympiacos", Birmingemas "Aston Villa" un "Club Brugge", savukārt Čehijas līgas bronzas medaļniece Plzeņas "Viktoria" spēkojās 0:0 pret turnīra iepriekšējās sezonas finālisti Florences "Fiorentina".
Džanluka Skamaka. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' pārliecinoši uzvar Liverpūlē, ''Bayer'' pagarina sēriju bez zaudējumiem

UEFA Eiropas līgā šovakar startēja ceturtdaļfināla cīņas. Bergamo ''Atalanta'' negaidīti pārliecinoši triumfēja Liverpūlē, bet sēriju bez zaudējumiem pagarināja Leverkūzenes ''Bayer''. Itāļu klubu cīņā ''Roma'' uzvarēja Milānā.