Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ranjēri pēc 0:5: "Rezultāts ir mana vaina, bet spēlētāji palaida garām savu iespēju"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ranjēri pēc 0:5: "Rezultāts ir mana vaina, bet spēlētāji palaida garām savu iespēju"
"Porto" prieki pēc kārtējā vārtu guvuma
Foto: Sipa USA/Scanpix

UEFA Čempionu līgas grupu turnīru ar skaļu blīkšķi pabeidza "Leicester City", un par izbraukumā piedzīvoto zaudējumu ar 0:5 atbildību uzņēmās Anglijas čempiones galvenais treneris Klaudio Ranjēri.

Neskatoties uz neveiksmīgo sezonu Anglijas Premjerlīgā, "Leicester City" pelnrušķītes stāsts turpinājās Čempionu līgā – četras uzvaras un viens neizšķirts ļāva priekšlaikus garantēt uzvaru grupā. Tādēļ galvenais treneris Klaudio Ranjēri izvēlējās izbraukumā pret "Porto" laukumā laist otro sastāvu.

Par to nācās samaksāt ar lielāko Anglijas kluba sagrāvi turnīra vēsturē – 0:5. Pirmajā puslaikā Portu komanda bija guvusi trīs vārtus pēc kārtas, bet pārsvars tika palielināts 64. minūtē no 11 metru soda sitiena atzīmes un 77. minūtē.

"Es lēmu par izmaiņām sastāvā, tāpēc rezultāts ir mana vaina," sacīja Ranjēri, kurš no ierastā starta vienpadsmitnieka laukumā laida tikai vienu futbolistu. "Spēlētāji palaida garām lielisku iespēju nodemonstrēt, uz ko viņi ir spējīgi. Nenožēloju izdarīto iespēju, jo gribēju dot iespēju visiem futbolistiem."

Lielās izmaiņas sastāvā Ranjēri pieņēmis Premjerlīgas dēļ – sestdien jāaizvada spēle pret "Manchester City", bet viņa vadītā komanda, kas pērn sensacionāli ieguva titulu, atrodas tikai divus punktus virs izslēgšanas zonas. "Ja mums būtu nepieciešams punkts vai uzvara, laukumā dotos labākais sastāvs," norādīja Ranjēri.

"Taču, kad zini, ka sestdien gaida ļoti grūta spēle pret Mančestras "City", kāpēc lai nedotu iespēju citiem spēlētājiem? Futbolistiem, kuri nāk un jautā: "Kāpēc es nespēlēju. Mēs nepārtraukti zaudējam, kāpēc man netiek dota iespēja?" Tieši tāpēc viņiem devu iespēju. Rezultāts ir mana vaina, bet viņi palaida garām savu iespēju," pauda Ranjēri.

Čempionu līgas izslēgšanas spēļu izloze notiks pirmdien. Lesterai pretī stāsies Parīzes "Saint-Germain", Lisabonas "Benfica", Minhenes "Bayern", Leverkūzenes "Bayer", Madrides "Real" vai "Sevilla".

Izmantotie resursi:
BBC - Home

  -4 [+] [-]

, 2016-12-08 16:12, pirms 7 gadiem
Neuztraucies ielozēs Real vai Bayern pretī un varēs vēlreiz 0-5 izbaudīt!

  -1 [+] [-]

, 2016-12-08 16:15, pirms 7 gadiem
Ka tik visi angļu klubi neizlido jau 1/8 finālā...

     [+] [-]

, 2016-12-08 17:00, pirms 7 gadiem
Angliem ta ja gribesim tad spelesim.