Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" izšķirošais duelis pret "Napoli" par Čempionu līgas ceturtdaļfinālu

Ints Megnis
Ints Megnis

"Barcelona" izšķirošais duelis pret "Napoli" par Čempionu līgas ceturtdaļfinālu
"Barcelona" priecājas par vārtu guvumu spēlē pret "Napoli". Foto: imago images/Uk Sports Pics Ltd/Scanpix

UEFA Čempionu līgā futbolā izšķirošo dueli par vietu sacensību ceturtdaļfinālā šodien aizvadīs "Barcelona" un "Napoli" komandas, kuru abu pirmā savstarpējā spēle pirms vairākiem mēnešiem noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1. Vēl vienā mačā Minhenes "Bayern" centīsies nokārtot formalitātes duelī pret Londonas "Chelsea".

Abas spēles sāksies plkst. 22:00.

"Barcelona" un "Napoli" pirmais mačs notika vēl februārī Neapolē, toreiz mājiniekiem nospēlējot neizšķirti un saglabājot labas cerības pirms atbildes spēles. "Napoli" pēc pandēmijas pārtraukuma aizvadīja neveiksmīgas sezonas beigas Itālijas čempionātā, paliekot vien septītajā vietā. Pašlaik "Napoli" garantējusi vien vietu nākamās sezonas UEFA Eiropas līgas turnīrā, ceļazīmi iegūstot par uzvaru Itālijas kausā. Pašlaik nav zināms vai spēlē varēs piedalīties "Napoli" vadošais uzbrucējs Lorenso Insinje.

Tikmēr "Barcelona" diskvalifikāciju dēļ nepalīdzēs pussargi Serhio Buskets un Arturo Vidals, kamēr Samuēls Umtiti ārstē traumu.

Vēl vienā spēlē Vācijas grands Minhenes "Bayern" uzņems Anglijas vienību Londonas "Chelsea", ko sērijas pirmajā spēlē droši pieveica ar 3:0. Līdz ar to "Chelsea" atspēlēšanās ir maz ticama. "Bayern" mačā būs bez Kingslija Komana, kurš ārstē muskuļa traumu, tāpēc trenerim Hansam Dīteram Flikam starp Ivanu Perisiču un Filipi Koutinju būs jāizvēlas viņa aizstājējs. Vācijas čempioniem šī būs pirmā oficiālā spēle kopš 4. jūlija, kad tā kausa finālā ar 4:2 pārspēja Leverkūzenes "Bayer". Tikmēr "Chelsea" vēl tikai pirms nedēļas aizvadīja FA kausa finālspēli, zaudējot citam Londonas klubam "Arsenal".

"Chelsea" vien Premjerlīgas pēdējā spēļu kārtā izcīnīja ceturto vietu, kvalificējoties nākamās sezonas Čempionu līgas turnīram. Vienībai ir plašs traumēto saraksts, kuru vidū ir Sesars Aspilikveta, Kristians Pulišičs, Pedro, Viljans, N'Golo Kantē, Billijs Gilmors un Rubens Loftuss-Čīks.

Kā vēstīts, sezona atsākās piektdien, kad Krištianu Ronaldu divi vārti nepaglāba Turīnas "Juventus" no zaudējuma summā pret "Lyon". Atbildes mačā Itālijas vienība bija pārāka ar 2:1, kas summā deva 2:2 un "Lyon" tika tālāk, pateicoties izbraukuma vārtiem. 15. augustā "Lyon" vienas spēles ceturtdaļfinālā spēkosies ar "Manchester City", kas piektdien ar 2:1 pārspēja "Real Madrid", summā triumfējot ar 4:2

Čempionu līgas ceturtdaļfināli

Nr.KomandaKomanda
1.Man. CityLyon
2.LeipzigAtletico
3.Barcelona/Napoli (1:1)Bayern/Chelsea (3:0)
4.AtalantaPSG

Čempionu līgas pusfināli

KomandaKomanda
Q1 uzvarētājaQ3 uzvarētāja
Q2 uzvarētājaQ4 uzvarētāja.

     [+] [-]

, 2020-08-08 14:39, pirms 4 gadiem
Par Barsu !!!

  +1 [+] [-]

, 2020-08-08 15:04, pirms 4 gadiem
Napoli Itālijas kausā uzvarēja Lazio, Inter, Juventus. Nekas nebūtu pretī, ja Barsu arī uzvarētu.

  -4 [+] [-]

, 2020-08-08 16:02, pirms 4 gadiem
..es priecātos, ja Čelsija spētu paveikt brīnumus un atspēlēties pret kartupeļiem.

  +1 [+] [-]

, 2020-08-08 16:10, pirms 4 gadiem
agrizzz rakstīja: ..es priecātos, ja Čelsija spētu paveikt brīnumus un atspēlēties pret kartupeļiem.
Nebūs! 😁🤭
Bet... paldies?!? 🤔🤔🤔

Šim modelim jāattīstās.
Cerams Frenkijs netaisīs parāk lielus mēslus un tādējādi... viņam arī ļaus attīstīt.
Vismazāk tagad gribas vienu neveiksmīgu Frenkija sezonu... viņa atlaišanu un visa build-up nolaišanu klozetē. Būtu raksturīgi Chelsea. Bet ceru ka tas nekad nenotiks

     [+] [-]

, 2020-08-08 16:15, pirms 4 gadiem
Gribas pasapņot par Atletico pirmo titulu. Tas klubs to ir pelnījis. Bet neviens to tāpat vien nedos.
Sapņot nav aizliegts.
No offence Bavārijas, MC un Barsas faniem

  +1 [+] [-]

, 2020-08-08 17:00, pirms 4 gadiem
Par Napoli un Minheni!!!

     [+] [-]

, 2020-08-08 17:59, pirms 4 gadiem
Par Atalanta

     [+] [-]

, 2020-08-08 19:09, pirms 4 gadiem
DaMarcus rakstīja: Gribas pasapņot par Atletico pirmo titulu. Tas klubs to ir pelnījis. Bet neviens to tāpat vien nedos.
Sapņot nav aizliegts.
No offence Bavārijas, MC un Barsas faniem
Ja vien nespeelees finaalaa pret Barcu,tad buutu pat ljoti prieciigs par ATletico uzvaru visaa turniiraa,Simeone un vinja puishi to tieshaam ir pelniijushi.

     [+] [-]

, 2020-08-08 20:54, pirms 4 gadiem
Pa tv rāda?

     [+] [-]

, 2020-08-08 22:56, pirms 4 gadiem
Vismaz tiesāšana konsekventa pirmajā puslaikā Barsā

     [+] [-]

, 2020-08-08 23:33, pirms 4 gadiem
Setjen,mainjas ir atljautas!!!!