Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Klops: "Esmu pārliecināts, daudzi domāja, ka zaudēsim ar 2-4 vārtu starpību"

Klops: "Esmu pārliecināts, daudzi domāja, ka zaudēsim ar 2-4 vārtu starpību"
Jirgens Klops
Foto: AFP/Scanpix

Pēc UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfināla pirmās spēles starp "Liverpool" un Dortmundes "Borussia" (1:1) Anglijas kluba galvenais treneris Jirgens Klops izteicās, ka viņa vadītā komanda varējusi pat uzvarēt.

"Dortmundei ir ļoti laba komanda un to ikviens varēja redzēt, taču mums bija vārtu gūšanas iespējas un mēs varējām uzvarēt," norādījis Jirgens Klops. "Esmu pārliecināts, daudzi domāja, ka mēs zaudēsim ar divu, trīs vai pat četru vārtu starpību, bet mēs pie saviem vārtiem nospēlējām ļoti labi. Mēs vēl neesam nogājuši to ceļu, ko viņi, mēs vēl nevaram spēlēt tā, kā to dara viņi, tomēr mēs varam aizsargāties un gūt vārtus, tātad mēs varam uzvarēt."

"Tas bija patīkami," Klops izteicies par to, kā treneri uzņēma "Borussia" līdzjutēji. "Daudz par to runāja, bet, kad izgāju laukumā, izskanēja cieņas pilni aplausi. Tas ir labi un tā tam būtu jābūt."

Tikmēr "Borussia" pašreizējais galvenais treneris Tomass Tuhels atzina, ka viņa vadītā komanda nebija pelnījusi uzvaru aizvadītajā mačā. "No "Liverpool" komandas sagaidījām tieši to, ko bijām paredzējuši, taču gaidījām, ka paši nospēlēsim labāk, labākā ritmā. Gaidījām, ka mums būs vairāk brīvības piespēļu izdarīšanā."

"Mēs esam spējīgi gūt vārtus izbraukumā. Neesam nobijušies un pārāk sarūgtināti. Šovakar mēs neparādījām augstākā līmeņa sniegumu, bet, lai uzvarētu, tas ir jādara. Mūsu komanda ir bijusi daudzās pilsētās, guvusi vārtus un uzvarējusi. Tagad ir beigusies tikai spēles pirmā puse. Spēlētāji ir par sevi pārliecināti un ar nepacietību gaida maču "Anfield" stadionā."

Izmantotie resursi:
BBC Sport

     [+] [-]

, 2016-04-08 11:17, pirms 8 gadiem
Sportacentra "Eksperti" bija pilnā pārliecībā....

  +1 [+] [-]

, 2016-04-08 11:40, pirms 8 gadiem
Klops pāràk labi zin Dortmundi, lai sagatavotos...bet nekas jau nemainàs pirms atbildes spēles, jo tur noteikti nebūs 0:0 ...viss vēl priekšā

     [+] [-]

, 2016-04-08 14:08, pirms 8 gadiem
Klops starā,tā tam bija jābūt! MALACIS!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-08 20:16, pirms 8 gadiem
Tas jau vēl var notikt atbildes spēlē!!