Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Početino dusmīgs par trim drausmīgām minūtēm: "Bijām daudz labāki par "Juventus""

Agris Suveizda

Početino dusmīgs par trim drausmīgām minūtēm: "Bijām daudz labāki par "Juventus""
Maurisio Početino
Foto: PA Wire/Scanpix

Itālijas futbola smagsvars Turīnas "Juventus" otrajā puslaikā spēja dažu minūšu laikā gūt divus vārtus un izturēt "Tottenham" spiedienu, izbraukumā uzvarot ar 2:1, summā sāncenšus pārspējot ar 4:3 un iekļūstot UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā.

Turīnas "Juventus" galvenais treneris Masimiljāno Allegri: "Spēlētāju maiņas izšķīra maču, un es jutu, ka otrajā puslaikā "Tottenham" futbolistu agresivitātes līmenis mazinājās. Mēs esam pieraduši pie tādām spēlēm. Mēs esam daļa no šā turnīra vēstures."

Turīnas "Juventus" aizsargs Džordžo Kjellīni: "Tipisks "Tottenham" stāsts. Viņi allaž rada ļoti daudz momentu un gūst daudz vārtu, bet beigās vienmēr kaut kā pietrūkst. Mēs ticam vēsturei. Un arī "Real" spēle pret PSG rāda, ka vēsture un pieredze ir ļoti svarīgi faktori. Pirms četriem gadiem mums šādas pieredzes nebija, taču gadu no gada esam auguši. Ticējām līdz pat beigām un savu veiksmi nopelnījām. Arī "Tottenham" bija iespējas, un tā ir laba komanda, tomēr viņi vēl tikai mācās, kā uzvarēt šādās spēlēs. Dažreiz vajag kaut kādu dzirkstelīti, varbūt izcīnītu trofeju, lai iegūtu pārliecību."

Tikmēr "Tottenham" galvenais treneris Maurisio Početino gan domā citādi: "Nezaudējām pieredzes vai koncentrēšanās trūkuma dēļ. Cik iespēju mēs radījām abos mačos? Šodien "Juventus" bija trīs iespējas un divi gūti vārti. Mēs izveidojām ļoti daudz iespēju, bet iesitām tikai vienus. Varam runāt par iemesliem, taču realitāte bija tāda. Tik un tā esmu ļoti lepns. Šo divu spēļu laikā bijām daudz labāki, bet šajā līmenī "Juventus" pietika ar trim minūtēm, lai svaru kausus nosvērtu par labu sev. Ielaidām divus vārtus – tās bija divas lielas kļūdas -, un izstājāmies tādēļ. Skaidrs, ka mēs bijām pelnījuši daudz vairāk. Neba šo trīs minūšu, spēlētāji saņemtu milzīgas uzslavas. Tas bija nedaudz netaisnīgi."

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-03-08 14:25, pirms 6 gadiem
Uzvar labākais laukumā, nevis teorētiski. tas, kurš gūst vairāk vārtus, nevis vairāk sit pa vārtiem. Izskatījās, ka Sons viens pats gribēja uzvarēt šo spēli. Plus vēl šādās spēlēs svarīga ir pieredze, kuras Hotspur nav. Ar laiku atnāks, uzkrāsies, un viss notiks.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-08 14:39, pirms 6 gadiem
ne vienmēr uzvar stiprākais...

  +1 [+] [-]

, 2018-03-08 14:45, pirms 6 gadiem
Protams, visu cienju talantigajai Tottenham un taas lieliskajam trenerim, bet pelniti uzvar tie, kas uzvar. Varti tika guti tiri, skaisti, tiesneshi ari drizak speles gaitaa pasaudzeja britus. Kjelini saka, ka ir.
Forza Juve!

  +2 [+] [-]

, 2018-03-08 14:48, pirms 6 gadiem
Kurš nu būtu čīkstējis. Iedotu pelnītu pendeli uz londoniešu vārtiem jau pirmajā puslaikā un sapnis būtu izsapņots daudz ātrāk.

  -2 [+] [-]

, 2018-03-08 15:10, pirms 6 gadiem
Početino pats vainīgs, ka neveica laicīgi maiņas. Pie tam šādā spēlē, pret šādu pretinieku izšķērdēt tik daudz momentus nedrīkst!
Juvei visu cieņu! Ceru, ka šādā manierē nākamnedēļ vēl viens klubs tiks tālāk!

  +3 [+] [-]

, 2018-03-08 15:15, pirms 6 gadiem
tīri uz pieredzes trūkuma dēļ.. drusku pārstāja koncentrēties un ierija divas bankas..
ne spēlētāji, ne treneri nav pieredzējuši.. neviens no viņiem man liekas nav ČL pusfinālā pat bijis..(iespējams kļūdos).. domāju, Maurs, Pepe vai Ančeloti būtu savākuši savējos pēc ielaistajiem vārtiem, a te treneris noteikti, pat nesapratu ko darīt...

ČL nav EPL... un nākamgad atkal noteikti pus sastāvu Totenham pārdos,, un tad pēc pāris gadiem domās..kāpēc nekas nesanāk..

Patika, gan kā Juve, gan Real ierādīja vietu ambiciozajiem, ka ČL nav vietējais čempis..

  +3 [+] [-]

, 2018-03-08 16:00, pirms 6 gadiem
Loģiski, ka treneris aizstāv savējos, bet jāpiekrīt timoty, ka uzvar tas, kurš gūst vairāk vārtus. Par šo diskutēt pat nav vērts. Komandas summā 3h bija uz laukuma un Juve guva vairāk vārtus. Tās nebija 10 min, kur kādam varēja paveikties.

  -2 [+] [-]

, 2018-03-08 16:01, pirms 6 gadiem
Ko jus raudat, ne vienmer uzvar labakais, tapec sports ir interesants. Tik Juves faniem savs ego irjaatmet un jaatdzist, ka Tot bija labaka, bet pasi var priecaties, ka speleaizmirstas, bet paliek rezultats. Katra zina, talak nebus vieglak un ar tadu speeli Juve netiks talaak.

  -2 [+] [-]

, 2018-03-08 16:27, pirms 6 gadiem
One Man Show! rakstīja: Ko jus raudat, ne vienmer uzvar labakais, tapec sports ir interesants. Tik Juves faniem savs ego irjaatmet un jaatdzist, ka Tot bija labaka, bet pasi var priecaties, ka speleaizmirstas, bet paliek rezultats. Katra zina, talak nebus vieglak un ar tadu speeli Juve netiks talaak.
Tu pokemon,ja vini butu labaki,tad vini ari uzvaretu un punkts!!!!

     [+] [-]

, 2018-03-08 22:23, pirms 6 gadiem
Maikl30 rakstīja: Tu pokemon,ja vini butu labaki,tad vini ari uzvaretu un punkts!!!!
Tu rauduli, nerunā, kad Barcelona zaud vājākiem, tad Tu esi pirmais, kas kliedz kautko