Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Gundars Zaburdajevs

A grupa: "Tottenham" 3:3 pret "Twente" un uzvara grupā; "Inter" zaudē Brēmenē

A grupa: "Tottenham" 3:3 pret "Twente" un uzvara grupā; "Inter" zaudē Brēmenē
"Inter" futbolistiem nav iemesla būt apmierinātiem ar savu spēli
Foto: Digitale/Scanpix

Šovakar UEFA Čempionu līgas A grupā tika aizvadītas pēdējās spēles. "Tottenham Hottspur" cīnījās neizšķirti 3:3 ar "Twente", taču ieguva pirmo vietu grupā, jo Milānas ''Inter'' cieta sakāvi Brēmenē pret "Werder" - 0:3.

"Tottenham" trīsreiz pazaudē pārsvaru, taču uzvar grupā

"Tottenham" jau bija nodrošinājusi vietu nākamajā kārtā, tāpēc šī vakara duelis viesos ar "Twente" šajā aspektā neko neizšķīra. Mājiniekiem sākumā bija divas labas iespējas, tomēr 12. minūtē iesita "Tottenham", precīzāk – savos vārtos bumbu raidīja "Twente" futbolisti. Aizsargs Visgerhofs atspēlēja vārtsargam Boškeram, taču pieredzējušais spēlētājs kļūdījās, netrāpot pa bumbu, un tā ieripoja vārtos. Šāda situācija Čempionu līgas debijā 40 gadu vecumā… Tiesa, "Twente" diezgan ātri atguvās. Tika piešķirts 11 metru soda sitiens, Šadli guva vārtus, taču tiesnesis tos neieskatīja. Otrreiz sita Landzāts, un šoreiz viss bija pareizi – 1:1. Līdz puslaika beigām katrai no komandām bija pa vienai labai iespējai iesist otrreiz, taču ne Pavļučenko, ne Jansens savu momentu neizmantoja, līdz ar to 1:1 pēc 45 minūtēm. Kopumā gan pārsvars "Tottenham" pusē.

Jau otrajā minūtē pēc pārtraukuma viesi noorganizēja labu uzbrukumu un atguva vadību – Beila centrējumu "Twente" aizsargi neitralizēja, taču pie bumbas tika Lenons, atdeva to Defo, kurš pārspēja Boškeru, 2:1. Viesu uzbrukumi turpinājās, taču iesita "Twente" – pēc Jansena centrējuma ar lielisku sitienu ar galvu 2:2 panāca Rosaless. Rezultāts ilgi nebija neizšķirts, jo jau pēc pāris minūtēm pēc Palasiosa sitiena Boškera atvairīto bumbu vārtos sita Defo. Viņam jau otrie vārti 12 minūšu laikā, un 3:2. Ar to vārtu birums neapstājas – Šadli ar lielisku soda sitienu jau trešo reizi līdzsvaroja spēli. Pēc neilga laika "Twente" jau varēja izvirzīties vadībā, tomēr Gomešs glāba "Tottenham". Arī turpmāk bumba biežāk bija pie viesu vārtiem, taču rezultāts nemainījās. Ar vienu punktu šajā spēlē, kuras galotne izvērtās ļoti nervoza, "Tottenham" pietika, lai uzvarētu grupā. "Twente" pārcelsies uz Eiropas līgu.

"Inter" bez variantiem zaudē Brēmenē

Arī šim mačam no turnīra tabulas viedokļa nozīmes nebija, taču Brēmenes "Werder" noteikti vēlējās izmantot iespēju tomēr nepabeigt grupu turnīru bez uzvarām. Mača sākumā mājinieki tiešām kontrolēja bumbu vairāk un centās izveidot bīstamu momentus, taču "Inter" futbolisti kontrolēja situāciju, vajadzības gadījumā izsitot bumbu tālāk no sava soda laukuma. Puslaika pirmajā daļā sitienu pa Milānas kluba vārtiem nebija gandrīz vispār, bet jau tuvāk pārtraukumam "Werder" sāka sanākt labāk un viesu vārtsargam Orlandoni nācās ķert vai atsist bumbu vairākas reizes. 39. minūtē viens no uzbrukumiem arī deva rezultātu – pēc stūra sitiena ar galvu 1:0 panāca Prēdls. Brēmenei atlikušajā puslaikā sanāca vēl pāris labi uzbrukumi, bet to noslēdza Pandeva sitiens pāri jau otrā laukuma galā. Pārtraukums.

Otrā puslaika sākumā "Werder" dubultoja starpību – Almeidas centrējums sasniedza Arnautoviču, kurš panāca 2:0. "Inter" veica divas maiņas (tiesa, vienu – piespiedu), taču uzreiz ieskrieties nespēja. Jau gandrīz puslaika vidū Milānai beidzot bija pirmā patiešām bīstamā situācija – Pandeva raidījums vārtu virzienā trāpīja pa stabu, taču Kambjaso no lieliskas pozīcijas nespēja atlēkušo bumbu ievirzīt tīklā. Pāris minūtes vēlāk vēl vienu Pandeva sitienu jau atvairīja vārtsargs Vīze. "Werder" tikmēr bija tuvu 3:0 – bumba trāpīja pa "Inter" pārliktni pat divreiz. Vēl pāris minūtes vēlāk divas iespējas bija uz maiņu iznākušajam Pisaro, taču "Inter" veicās… līdz 88. minūtei, kad Pisaro ar labu sitienu guva trešo vārtus mājinieku labā. Tas arī viss – grupu turnīrs "Inter" beidzies nepatīkami.

A grupa

"Twente" – "Tottenham Hotspur" 3:3 (1:1)
Vārti: Landzāts 22'(11m); Rosaless 56'; Šadli 64' – Visgerhofs 12'(s.v.); Defo 47' 59'

Brēmenes "Werder" – Milānas "Inter" 3:0 (1:0)
Vārti: Prēdls 39'; Arnautovičs 49'; Pisaro 88'

VKlubsSUNZVārtiP
1.Tottenham Hotspur632118:1111
2.Inter631212:1110
3.FC Twente61329:116
4.Werder Bremen61236:125

, 2010-12-07 23:38, pirms 13 gadiem
Ja godīgi, tad Twente tieshām bija vairak pelnījushi 3 vietu neka Werder !!!
, 2010-12-07 23:38, pirms 13 gadiem
Aiaiai,Inter bez Mourinju buksē.
Es jau zināju kad ar tagadējo inter stūri neies labi..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-07 23:42, pirms 13 gadiem
Cik ilgi vel Bentizes turēsies aamata? Ar katru spēli aizvien dzīļāka tūte ..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-07 23:46, pirms 13 gadiem
Hahaha Inter.
Totenhema gan māk taisīt lielus rezultātus.
, 2010-12-07 23:47, pirms 13 gadiem
neticami rezultatīva grupa.
, 2010-12-08 00:13, pirms 13 gadiem
Žēl, ka neskatījos Spurs-Twente
Boškers LOL (1. gols)
, 2010-12-08 00:16, pirms 13 gadiem
march_2k rakstīja: Žēl, ka neskatījos Spurs-Twente
Turpretim es skatijos SPurs - Twente Un uzskatu, ka SPura bija pelnijuši pat uzvaru! Un tas pendelis gan apšaubāms....
, 2010-12-08 00:34, pirms 13 gadiem
Wermahlen rakstīja: Turpretim es skatijos SPurs - Twente Un uzskatu, ka SPura bija pelnijuši pat uzvaru! Un tas pendelis gan apšaubāms....
Kāda vairs starpība, Spurs tāpat grupā pirmie.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-12-08 04:03, pirms 13 gadiem
termometrs rakstīja: neticami rezultatīva grupa.
Paga, kā tad ar aunu uzskatu, ka itāļu futbols ir antifutbols - ne paši sit, ne ielaiž?
, 2010-12-08 09:19, pirms 13 gadiem
Uff, beidzot šī murgainā eirokausu sezona Brēmenei ir beigusies. Redz, ka, ja neko vairs nevajag, tad šie "profesionāļi" tomēr var uzspert pa bumbu, bet kolīdz pretiniekiem kaut ko vajag, tā - nekā...
, 2010-12-08 10:11, pirms 13 gadiem
Mixes rakstīja: Paga, kā tad ar aunu uzskatu, ka itāļu futbols ir antifutbols - ne paši sit, ne ielaiž?
nu vot, tie auni dabūja pa pakaļu.
, 2010-12-08 11:25, pirms 13 gadiem
M rakstīja: Uff, beidzot šī murgainā eirokausu sezona Brēmenei ir beigusies. Redz, ka, ja neko vairs nevajag, tad šie "profesionāļi" tomēr var uzspert pa bumbu, bet kolīdz pretiniekiem kaut ko vajag, tā - nekā...
Bet kas ir noticis ar komandu? Iztrūkstošie spēlētāji - Naldo traumas, Ezila transfērs uz Real vai kas vairāk?
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.