Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Dubram vēlreiz mačs Eiropas līgā pret Franciju klubu, šoreiz savā laukumā

Rolands Eliņš

Dubram vēlreiz mačs Eiropas līgā pret Franciju klubu, šoreiz savā laukumā
Kaspars Dubra. Foto: EPA / Scanpix

UEFA Eiropas līgā šovakar tiks aizvadīta ceturtā spēļu kārta, kurā piedalīsies arī Latvijas futbolists Kaspars Dubra. Viņš ukraiņu kluba „Oleksandria” sastāvā piedalīsies I grupas mačā pret Francijas „Saint-Etienne”, un viņa komandai ļoti nepieciešama uzvara, lai turpinātu reālitisku cīņu par vietu izslēgšanas spēlēs.

Kaspara Dubras pārstāvētā „Oleksandria” vienība iepriekšējās nedēļās aizvadījusi veiksmīgu spēļu ciklu. Tas sākās ar minimālu un ļoti cienījamu zaudējumu 0:1 pret Ukrainas grandu Kijevas „Dynamo”, kam sekoja divi neizšķirti pret citu Ukrainas smagsvaru Doņeckas „Shakhtar” un Francijas „Saint-Etienne”, bet pēc tam jau sekoja divas uzvaras, kas palīdzēja tikt tālāk Ukrainas kausā un vietējā līgā pietuvoties labāko četriniekam.

Visās šajās spēlēs svarīgu lomu „Oleksandria” aizsardzības centrā spēlēja Dubra, kurš izpelnījās arī vietu Ukrainas Premjerlīgas kārtas simboliskajā izlasē. Dubra šosezon ir vienīgais Latvijas pārstāvis Eirokausu grupas turnīros, bet viņa komanda pagaidām ieņem pēdējo vietu savā apakšgrupā.

Jau minēts, ka pirms divām nedēļām „Oleksandria” viesos spēlēja neizšķirti ar „Saint-Etienne” (1:1). Pārsvars sitienos un bumbas kontrolē piederēja Francijas komandai, bet abi vārti tika gūti jau spēles pirmajās 15 minūtēs.

Arī „Saint-Etienne” pēdējā laikā spēlējusi veiksmīgi un atguvusies no zaudējumu sērijas septembrī. Tagad iepriekšējās septiņās spēlēs franču klubs izvairījies no zaudējumiem un Francijas līgā pacēlies uz astoto pozīciju, turklāt no otrās vietas atpaliek par nieka diviem punktiem. Eiropas līgā „Saint-Etienne” gan arī vēl nav tikusi pie uzvaras, līdz ar to arī tai šovakar nepieciešami trīs punkti, lai varētu cerīgāk domāt par tikšanu nākamajā kārtā.

Eiropas līga, I grupa

VKlubsSUNZVārtiP
1.Wolfsburg31206:45
2.Gent31206:55
3.Saint-Étienne30214:52
4.Oleksandriya30213:52

Izmantotie resursi:
The official website for European football |...