Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Neimārs norāda uz tiesneša necieņu, Anrī satraukts par savu futbolistu attieksmi

Rolands Eliņš

Neimārs norāda uz tiesneša necieņu, Anrī satraukts par savu futbolistu attieksmi
Neimārs. Foto: Reuters/Scanpix

Pēc UEFA Čempionu līgas spēles Neapolē, kur vietējā „Napoli” cīnījās neizšķirti pret Parīzes „Saint Germain”, brazīliešu superzvaigzne Neimārs pēcspēles komentāros norādīja, ka tiesnesis pret viņu izturējies necienīgi. Savukārt vakardienas lielākie neveiksminieki Tjerī Anrī un Jirgens Klops komentēja savu komandu zaudējumus.

Neimārs mača izskaņā gatavojās izpildīt soda sitienu un, kamēr notika gatavošanās tam, viņš aizrādīja tiesnesim Bjornam Kuipersam, ka pretinieki stāv pārāk tuvu. Pēc neliela strīda ar tiesnesi Neimāram tika parādīts brīdinājums, uz kuru viņš reaģēja ar sarkastiskiem aplausiem, savukārt pēc spēles Neimārs nevairījās no kritikas tiesneša virzienā.

„Tiesnesis man pateica kaut ko tādu, ko viņam nevajadzēja teikt, un tas bija necienīgi,” sacīja Neimārs. Par spēles tiesnesi preses konferencē sajūsmā nebija arī PSG treneris Tomass Tuhels, kurš norādīja, ka „Napoli” 11 metru sitiens tika piespriests situācijā, kad iepriekš būtu vajadzējis fiksēt aizmuguri: „Turklāt arī mums bija jātiek pie pendeles, un spēles rezultātu noteikti iespaidoja šie tiesneša lēmumu. Taču, neskatoties uz to, mums jāpieņem spēles rezultāts un jāturpina spēlēt.”

„Napoli” treneris Karlo Ančeloti tikmēr norādīja uz C grupas sabalansētību. Galu galā, PSG joprojām atrodas ārpus izslēgšanas spēļu zonas, ieņemot tikai trešo vietu, kamēr par izteiktu pastarīti uzskatītā „Crvena Zvezda” arī paspējusi savākt četrus punktus un pārsteidzošā kārtā iesaistījusies cīņā par tikšanu ārā no grupas.

„Mūsu divi neizšķirti pret PSG ir pozitīva lieta, jo mums tagad ir neliela priekšrocība, ja finišēsim ar vienādu punktu skaitu,” sacīja Ančeloti, kura komandai vairāk gūtu vārtu viesos. „Ja godīgi, nebiju gaidījis, ka Liverpūle zaudēs Belgradā, tādēļ tagad jāuzskata, ka „Crvena Zvezda” arī iesaistās cīņā, un mūsu apakšgrupa nevar būt vēl līdzvērtīgāka.”

„Liverpool” treneris Jirgens Klops Belgradā pieredzēja, kā viņa komanda pēc blāva pirmā puslaika dominē praktiski visos spēles rādītājos, izņemot gūtajos vārtos, tā arī neatspēlējoties un zaudējot ar 0:2. Pēcspēles preses konferencē Klopam tika vaicāts, kas šoreiz nesanāca, uz ko Klops atbildēja, ka viņam ir tikai desmit rokas pirksti, proti, nepietiek pirkstu, lai uzskaitītu atbildi uz šo jautājumu.

„Mums bija lieliska iespēja gūt vārtus, kad tas nesanāca Denjelam Staridžam,” sacīja Klops. „Katri gūtie vārti šādā spēlē ļoti visu izmaina. Vietējā atmosfēra mums nebija problēma, bet pēc saviem otrajiem vārtiem pretinieki sajuta uzvaras garšu. Mēs savukārt viņiem pārāk atvieglojām dzīvi, „Crvena Zvezda” pēc tik apņēmīgi aizvadītas spēles bija pelnījusi uzvaru.” Klops gan šo spēli uzskatīja par izņēmumu un aicināja nenorakstīt komandu, kas šobrīd tik un tā ieņem pirmo vietu apakšgrupā. Taču trīs ČL spēlēs izbraukumā pēc kārtas „Liverpool” zaudējusi pirmoreiz savā vēsturē.

Vakardienas lielāko neveiksmi piedzīvoja „Monaco”, kas savā laukumā izgāzās ar 0:4 pret beļģu „Brugge”. Komandas jaunais galvenais treneris Tjerī Anrī, kurš pārņēma ļoti vāju spēlējošo „Monaco”, bija spiests norādīt uz vēl vienu traumu sastāvā sastāvā, jo piespiedu maiņu nācās veikt poļu aizsargam Kamilam Glikam. Anrī pauda nožēlu, kā viņa futbolisti reaģējuši uz ielaistajiem vārtiem: „Mums bija labas iespējas izvirzīties vadībā, bet esmu satraukts par spēlētāju reakciju pēc ielaistajiem vārtiem. Bija labs spēles sākums, bet tiklīdz, kā ielaidām vārtus, pārstājām spēlēt.”

Tikmēr „Barcelona” treneris Ernesto Valverde pēc neizšķirta viesos pret „Inter” paskaidroja, ka nevarēja riskēt ar Lionela Mesi sūtīšanu laukumā. Lai arī Mesi pēc rokas lūzuma ātri atgriezies komandas treniņos, Valverde norādīja, ka treniņi tomēr nav tas pats, kas spēle: „Nevaram riskēt ar tik svarīgu spēlētāju. Mēs izrunājāmies ar Lionelu, un viņš visu saprata.”

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
The official website for European football -...
Football News, Live Scores, Results &...

  +4 [+] [-]

, 2018-11-07 11:58, pirms 5 gadiem
Nu būtu paklusējis,skatījos to maču-Napoli malači ļoti labi pret tiem naudas maisiem turējās!Neimars protams talantīgs,bet 2.puslaikā laikam pagura,un aizrāvās ar individuālu spēli,gaidīja,ka tiesnesis pēc katra pieskāriena viņam svilps!Jā,nu vienīgais tā iespējamā pendele varbūt bija,bet tā taisnīgs iznākums,kā komanda PSG pašvaki izskatījās.

  -2 [+] [-]

, 2018-11-07 12:06, pirms 5 gadiem
Nu nez, es arī skatījos to spēli un neesmu Neimāra fans, bet tiesnesis konkrēti lažoja un tēloja baigo Dievu un aizvainotu bābu nepiešķirot pendeles un sodus pret Napoli. Pret Neimāru aŗī pāraudzināšanas nolūkos uzkrītoši nedeva sodus. Protams, tas gailēns jau arī tur lēkāja un uzkrītoši spēlēja 1 vs 1 (kas pa lielam PSG arī iegāza), bet nu, ja esi Top klases tiesnesis, tad personīgā nepatika jānoliek malā un jātiesā pēc noteikumiem. Ja šis tiesnesis tiesās kko augstāk par 4daļ finālu, būšu pārsteigts.

  +3 [+] [-]

, 2018-11-07 12:17, pirms 5 gadiem
Raiteens rakstīja: Nu nez, es arī skatījos to spēli un neesmu Neimāra fans, bet tiesnesis konkrēti lažoja un tēloja baigo Dievu un aizvainotu bābu nepiešķirot pendeles un sodus pret Napoli. Pret Neimāru aŗī pāraudzināšanas nolūkos uzkrītoši nedeva sodus. Protams, tas gailēns jau arī tur lēkāja un uzkrītoši spēlēja 1 vs 1 (kas pa lielam PSG arī iegāza), bet nu, ja esi Top klases tiesnesis, tad personīgā nepatika jānoliek malā un jātiesā pēc noteikumiem. Ja šis tiesnesis tiesās kko augstāk par 4daļ finālu, būšu pārsteigts.
Nu to vienu pendeli palaida garām tas gan,bet tā otras nebija-roka bija piespiesta.Nu kuram negadās..Un kādu pārkāpumu arī izlaida pret Neimāru,ja visu laiku viņš tur tēlo un lēkā.Bet pret PSG pareizi pendele tikai piešķirta acīmredzami,Kosta vienk.tizli nospēlēja kā viņam tas bieži gadās un nekādas aizmugures tur nebija.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-07 15:44, pirms 5 gadiem
Neimārs bez Barsas pussargiem nespīd.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja