Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Laudrups: "Apmierina viss, izņemot rezultātu"

Laudrups: "Apmierina viss, izņemot rezultātu"
Mikaels Laudrups
Foto: AP

"Apmierina viss, izņemot rezultātu," pēc neveiksmes vakardienas UEFA kausa izcīņas grupu turnīra spēlē pret "Udinese" atzinis Maskavas "Spartak" galvenais treneris Mikaels Laudrups.

Atgādināsim, ka vakar Maskavā "Spartak" ar 1:2 zaudēja "Udinese". Starp citu, uzvaras vārtus viesi guva ar 11 metru soda sitienu, kas daudzu "Spartak" futbolistu skatījumā tika piešķirts nepelnīti. Komandas galvenais treneris Mikaels Laudrups uzteica savas komandas sniegumu šajā spēlē, bet neslēpa arī sarūgtinājumu par zaudējumu:

"Principā, esmu apmierināts ar komandas sniegumu. Mani neapmierina tikai mača iznākums. Diemžēl, tā arī neguvām vārtus, kaut arī bieži pie pretinieku vārtiem izveidojām bīstamus momentus. Par pārkāpumu pret Prudņikovu tiesnesis varēja arī piešķirt 11 metru soda sitienu, taču pēc zaudējuma tiesnešus kritizēt nemēdzu."

"Udinese" galvenais treneris Paskuale Marino pēc spēles atzina, ka šajā spēlē pietaupīja vairākus pamatsastāva futbolistus: "Spēle bija smaga. Īpaši grūti bija pašās beigās, kad palikām mazākumā. Esmu priecīgs, ka puiši izturēja, noturot uzvaru. Vairākus spēlētājus šovakar pietaupīju A sērijas mačam pret "Inter"."

Izmantotie resursi:
championat.ru


, 2008-11-07 14:49, pirms 15 gadiem
Patiesiba Spartak sen tik labi nespeleja. Malacis Mikael!
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.