Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārtiņš Māliņš

Hekings: "Otrdien neviens man neticēja"

Hekings: "Otrdien neviens man neticēja"
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēlē “Wolfsburg” savā laukumā ar rezultātu 2:0 pārspēja Madrides “Real”. Pēc mača spāņu titulētā kluba galvenais treneris Zinedins Zidāns atklāja, ka, lai gan nav apmierināts ar rezultātu, tomēr tic, ka viņa vadītā komanda spēs kvalificēties pusfinālam. Tāpat optimiski uz savām iespējām kvalificēties nākamajai kārtai raugās arī otra dueļa komandu treneri - Lorāns Blāns un Manuels Pelegrini.

“Wolfsburg” galvenais treneris Dīters Hekings:
“Otrdien ieskatījos jums acīs un neviens neticēja manis teiktajam,” vācietis pēc mača teica žurnālistiem. “Bet redziet, futbolā viss ir iespējams. Spēlējot pret tādu komandu kā “Real”, ir jāiegulda daudz enerģijas. Ja Madride atver durvis, mums ir jālaužas iekšā.”

Madrides “Real” galvenais treneris Zinedins Zidāns:
“Neesmu apmierināts ar mūsu spēli, it īpaši pirmajā puslaikā. Tāds ir futbols un tā notiek, kad nespēlē ar pilnu atdevi jau no mača sākuma. Mums ir nepieciešams atpūsties un jāsāk domāt par atbildes spēli. Mums ir iespēja visu mainīt un ir vēl 90 minūtes, lai sasniegtu mērķi. Ir nepieciešams būt vienotiem un turpināt spēlēt tā, kā to esam darījuši līdz šim.”

“PSG” galvenais treneris Lorāns Blāns:
“Zinājām, ka “City” ir lieliski futbolisti un bijām gaidījuši šādu spēli. “City” bija daudz spēcīgāki nekā “Chelsea”, taču mēs spēlējām sliktāk nekā astotdaļfinālā. Mums vajadzēja izvirzīties vadībā, bet viņi iesita pirmie un pēc pārtraukuma guva vēl vienus vārtus. Ir grūti, kad savā laukumā zaudē divus vārtus. “City” bija ļoti efektīvi. No tehniskā viedokļa nebijām augstākajā līmenī un pārāk viegli zaudējām bumbas kontrolē. Tomēr, ja spēsim parādīt līdzīgu sniegumu un izveidot tik pat daudz vārtu gūšanas iespējas atbildes spēlē, gūsim arī vārtus.” Tāpat francūzis atklāja, ka Mančestrā nevarēs palīdzēt Havjers Pastore un Marko Verati.

Līdzīgu nostāju pauda Zlatans Ibrahīmovičs, kurš mača sākumā izniekoja iespēju no 11 metru atzīmes.
“Pieļāvām kļūdas, un pretinieki tās izmantoja. Mēs neesam zaudējuši cerību, esam stipri un pārliecināti, bet atbildes spēlē nāksies spēlēt labāk, daudz labāk.”

Mančestras “City” galvenais treneris Manuels Pelegrini:
“Tas ir labs rezultāts, jo nospēlējām neizšķirti un guvām divus vārtus viesos. Tomēr pieļāvām pāris nopietnas kļūdas, kas beidzās ar zaudētiem vārtiem. Diemžēl uzskatu, ka otrie vārti tika gūti no aizmugures stāvokļa. Ja pirmajā puslaikā vēlējāmies uzvarēt, nedrīkstējām pieļaut līdzīgas kļūdas. Mēs spēlējām labi, jau no paša sākuma cenšoties gūt vārtus. Tā bija saspringta spēle pret ļoti spēcīgu pretinieku. Jau pirms mača sākuma teicu, ka vienmēr cenšamies uzvarēt no pirmajām minūtēm un ir svarīgi gūt vārtus izbraukumā. Tomēr tā ir 180 minūšu spēle. Ir jāspēlē gudri un bez kļūdām.”

Izmantotie resursi:
Zidane: Real Madrid not eliminated yet - Goal.com
Blanc: Man City a lot stronger than Chelsea -...
PSG made avoidable mistakes against City -...
Hecking: Nobody believed in Wolfsburg - Goal.com
Pellegrini laments mistakes after Champions...


, 2016-04-07 08:50, pirms 8 gadiem
Nu Real un Pariziesiem janospele daudz labak un jaiet talak!
, 2016-04-07 10:56, pirms 8 gadiem
buus labi ari tapat
, 2016-04-07 11:04, pirms 8 gadiem
Tas bija Hekinga "Blitzkrieg"
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.