Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Viasat Sport Baltic un Viasat Xtra piedāvā UEFA Čempionu līgas spēles

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Viasat Sport Baltic un Viasat Xtra piedāvā UEFA Čempionu līgas spēles
Krištianu Ronaldu
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā UEFA Čempionu līgas grupu turnīra pēdējās sestās kārtas spēles: Benfica – Napoli, Kijevas Dynamo – Besiktas, Lionas Olympique – Sevilla un Madrides Real – Dortmundes Borussia. Nenokavē UEFA Čempionu līgas spēles Viasat kanālos!

UEFA Čempionu līgas grupu turnīra sestās un pēdējās kārtas spēlēs uzzināsim pēdējos izslēgšanas turnīra dalībniekus, kā arī vairākās grupās tiks noskaidroti grupu uzvarētāji. H grupā Lionas Olympique iekļūšanai izslēgšanas turnīrā nepieciešama uzvara par katru cenu, turklāt ar divu vārtu pārsvaru. B grupā Benfica un Napoli ir tikai viens punkts vairāk kā Besiktas, un visas trīs komandas pretendē uz pirmajām divām vietām tabulā. Savukārt Madrides Real un Dortmundes Borussia noskaidros pirmās vietas īpašnieku F grupā - Madrides komandai savu skatītāju priekšā nepieciešama tikai uzvara, kamēr Dortmundei der arī neizšķirts.

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Lionas komandai par katru cenu nepieciešama uzvara, turklāt ar divu vārtu pārsvaru. Tikai tādā veidā Olympique var kvalificēties izslēgšanas spēlēm. Savukārt viesiem no Seviļas pietiks ar nezaudētu maču, lai iekļūtu play-off. Savā laukumā Sevilla spēja uzvarēt ar minimālo 1:0, taču viesos pēdējā laikā neizdodas spēlēt pārliecinoši - vismaz vienus vārtus izbraukumā seviļieši zaudē jau četrus mačus pēc kārtas. Tas noteikti iedrošinās Lionas futbolistus, un mūs sagaida aizraujoša spēle."

Ilvars Koscinkevičs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Šī varētu kļūt par vienu no sestās kārtas interesantākajām cīņām, jo uz divām ceļazīmēm uz astotdaļfinālu arvien pretendē trīs komandas. Protams, izdevīgākā situācijā ir Napoli, kas ir B grupas līdere un Lisabonā var atļauties neizšķirtu, jo pieveica Benfica futbolistus vienību pirmajā riņķī. Tomēr, ja neizšķirts rokā nedodas, tad jau būs jācer uz Besiktas neveiksmi pret grupas pastarīti Kijevas Dynamo. Benfica uzvaras gadījumā ieņems pirmo vietu grupā, un tā būs augsta motivācija, lai uzvarētu. Īsi sakot, katrai no trim pretendentēm viss arvien ir pašu rokās, un tas dos ne tikai papildu stimulu, bet arī intrigu!"

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Cīņa par pirmo vietu grupā, kurā Madrides komandai savu skatītāju priekšā nepieciešama tikai uzvara, kamēr Dortmundei der arī neizšķirts. Pirmajā savstarpējā spēlē Vācijā komandas uzvarērtāju nenoskaidroja, aizraujošā mačā paliekot pie 2:2. Uz cīņu Madridē abas vienības ierodas labā noskaņojumā - Real komandai nedēļas nogalē Spānijas čempionātā El Clasico derbijā izrauts neizšķirts 1:1 un saglabāts 6 punktu pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem, savukārt Dortmunde ar 4:1 uzvarēja Menhengladbahas Borussia."

UEFA Čempionu līgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Otrdien, 6.decembrī 21:35 Benfica – Napoli
• Otrdien, 6. decembrī 23:45 Kijevas Dynamo – Besiktas
• Trešdien, 7. decembrī 21:40 Lionas Olympique – Sevilla
• Trešdien, 7. decembrī 23:45 Madrides Real – Dortmundes Borussia

Informācija par UEFA Čempionu līgas spēlēm Viasat Xtra kanālos atrodama Viasat.lv/sports.

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja