Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Real'' Neapolē lūkos nosargāt pārsvaru, "Bayern" Londonā - nokārtot formalitātes

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

''Real'' Neapolē lūkos nosargāt pārsvaru, "Bayern" Londonā - nokārtot formalitātes
Roberts Levandovskis ceļā uz ''Arsenal'' vārtiem
Foto: AFP/Scanpix

Klāt pirmie UEFA Čempionu līgas 1/8 finālu kārtas atbildes mači. Londonā vietējā ''Arsenal'' uzņems Minhenes ''Bayern'', savukārt Neapolē cīņā dosies ''Napoli'' un Madrides ''Real'' vienības.

Vai ''Arsenal'' mājās spēs sasmelt pirmajā spēlē izlieto ūdeni?

Pirms nepilnām trim nedēļām Minhenes ''Bayern'' savās mājās izdemolēja ''Arsenal'' aizsardzību, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 5:1. Jāpiezīmē, ka tajā spēlē pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 1:1, taču nākamajās 45 minūtēs londoniešu spēle pajuka pa visām vīlēm. Uzvarētāju rindās divreiz izcēlās Tjagu Alkantara, pa vieniem vārtiem Arjena Robena, Tomasa Millera un Roberta Levandovska kontā, savukārt zaudētājiem vienīgos vārtus guva Aleksis Sančess.

Pēc zaudējuma lielu neapmierinātību pauda ''Arsenal’’ galvenais treneris Arsēns Vengers: ''Pēdējās 25 minūtes bija murgs. Izskatījās, ka mums nav nekādu variantu. Mums jāsamierinās ar šo rezultātu. Tas ir ārkārtīgi slikts.'' Iespējams, rezultāts varēja būt vēl graujošāks, jo spēlē bija diezgan daudz strīdīgu situāciju abu komandu soda laukumos – piemēram, ''Arsenal'' malējā aizsarga Hektora Beljerina spēle ar roku savā soda laukumā.

Tomēr gaidāmajā atbildes spēlē Londonas komandai vairs nebūs ko zaudēt. Vengeram pietiek uzbrukuma resursu – Minhenē sākumsastāvā tika sūtīts tikai viens nominālais uzbrucējs – Sančess, kamēr tikai otrā puslaika vidū uz maiņu laukumā nāca tādi uzbrucēji kā Olivjē Žirū, Teo Volkots, rezervē palika Denijs Velbeks, kā arī komandai palīdzēt nevarēja Lukass Peress.

''Gribu redzēt komandu, kas cīnās. Daudz kas nogāja greizi pirmajā spēlē, un šoreiz tas nedrīkst atkārtoties. Mums jāpanāk, lai līdzjutēji ar mums lepotos, un jādara viss iespējamais, lai uzvarētu,'' kaujinieciski noskaņots bija londoniešu kapteinis Pērs Mertezakers, kurš gan, tāpat kā Mesuts Ezils, nevarēs palīdzēt savai komandai atbildes spēlē.

''Mums nav citas izvēles, kā vien uzbrukt un gūt vārtus. Minhenes ''Bayern'' ir otra labākā komanda Eiropā, kas to visu diezgan sarežģī,'' atzina Arsēns Vengers, ''uz likmes ir mūsu lepnums un gods. Vēlos visos spēlētājos redzēt degsmi, vēlmi cīnīties.''

Arī ''Bayern'' galvenais treneris Karlo Ančeloti atgādināja, ka vaļībām arī atbildes spēlē nebūs vietas: ''Rezultāts bija ļoti svarīgs, bet nevēlamies pieļaut kļūdas, ejot tālāk. Mums ir pārsvars, taču arī spēle Londonā jāaizvada labi. Lai izvairītos no problēmām, mums tā jānospēlē ar tādu pašu koncentrēšanās līmeni, kāds bija toreiz.''

Minhenieši dosies uz Londonu ar iekrātu četru vārtu pārsvaru. ''Zinām, ka mums ir solīds pārsvars, taču jebkura spēle sākas ar rezultātu 0:0. Nedrīkstam domāt par neveiksmes scenārijiem – zinām, ka pretinieks laukumā izliks visus savus spēkus, bet mums jāspēlē gudri, ar pieredzi, un jāpārvar astotdaļfināla kārta,'' norādīja Tomass Millers.

Arī Minhenes komandas sastāvā atrodami robi – spēlēt nevarēs Filips Lāms un Žeroms Boatengs. Turklāt komandas pēdējā treniņā nepiedalījās arī Manuels Noiers, kurš sajutis sāpes mugurā. Tiesa, Ančeloti pateicis, ka Noiers pavisam noteikti spēlēšot.

Minhenes ''Bayern'' komandai šī būs iespēja sasniegt rekordu – ja izdosies pārvarēt ''Arsenal'' barjeru, Vācijas komanda kļūs par pirmo, kas 16 reizes sasniegusi Čempionu līgas ceturtdaļfinālu, turklāt to izdarot sesto reizi pēc kārtas. Kā arī Karlo Ančeloti uzvaras gadījumā pietuvosies sera Aleksa Fērgusona rekordam, proti, 12 reižu sasniegtiem ceturtdaļfināliem. Uzvaras gadījumā Ančeloti būs 11. Tiesa, Fērgusons to visu sasniedzis ar vienu komandu – Mančestras ''United'', kamēr Ančeloti – ar sešām.

Vai ''Napoli'' spēs ieķerties rezultātā pret ''Real''?

Neapoles vienība pirmajā 1/8 fināla spēlē Madridē pierādīja, ka spēj būt neērts pretinieks jebkurai komandai. Itāļi spēja pirmie izvirzīties vadībā, izcili skaistus vārtus gūstot Lorenzo Insinjem, taču tad esošie Čempionu līgas uzvarētāji ņēma spēles grožus savās rokās, gūstot trīs bezatbildes vārtus un izcīnot uzvaru ar 3:1. Tiesa, bumba ''Real'' vārtu tīklā nonāca vēl vienu reizi, taču gols netika ieskaitīts fiksētas aizmugures dēļ. Uzvarētāju rindās pa vārtu guvumam Karima Benzemā, Toni Krosa un Kazemiru kontā.

''Napoli'' galvenais treneris Mauricio Sari pēc spēles bija atradis iemeslus zaudējumam: ''Lielākā atšķirība no ierastā snieguma bija tā, ka pārāk bieži zaudējām bumbu brīžos, kad sākām ko veidot. Tas visu padarīja daudz grūtāku. Stājāmies pretī labākajai komandai pasaulē, bet tik un tā žēl, ka pieļāvām tik daudz kļūdu ar bumbu, jo parasti tā nenotiek. Spēlēt šādā stadionā pret šādu komandu - tas var būt liels izaicinājums mūsu jaunajiem spēlētājiem, bet tas ir arī veids, kā tu vari augt kā spēlētājs.''

''Šis būs īpašs vakars mums visiem. ''San Paolo'' stadiona sienas un tā tribīnēs esošie līdzjutēji mums dos nenovērtējamu atbalstu. Ja mēs esam tik tālu nonākuši, tad tas nozīmē, ka pēdējos gados esam lietas darījuši pareizi. Mums jādomā pašiem par savu spēli, nevis viņējo. Izliksim uz laukuma visus mūsu spēkos, mēs neesam favorīti, bet mums ir liels entuziasms un vēlme cīnīties,'' pirms gaidāmās cīņas izteicās ''Napoli'' kapteinis Mareks Hamšīks.

Hamšīkam piebalsoja arī Mauricio Sari: ''Spiediens gulsies uz ''Real'' pleciem, jo viņi ir favorīti. Mums viņi nedaudz jāpakaitina un jāizmanto savas iespējas, jāspēlē tā, kā to darām vienmēr. Jāiztur pirmais pretinieku spiediens un tad jāmēģina sākt veidot uzbrukuma iespējas. Tas ir visai riskanti, taču tas arī ir vienīgais veids, kā pārņemt iniciatīvu. Mums noteikti palīdzēs mūsu lieliskie fani, viņi ir labākie pasaulē.''

Arī Madrides ''Real'' nometne, līdzīgi kā Minhenes ''Bayern'', saglabā zināmu piesardzību pirms atbildes spēles. ''Mums jāiziet uz laukuma un visas 90 minūtes jāizvada ar maksimālu koncentrēšanos un intensitāti. Tiesa, jāspēlē gudri. Ir jāspēlē futbols, nevis tikai intensīvi jāskraida pa laukumu. Jābūt gudriem un jāizmanto savas galvas,'' pirms gaidāmā dueļa akcentēja ''Real'' galvenais treneris Zinedins Zidāns.

Madridieši uz Neapoli devušies ar divu vārtu pārsvaru. ''Tas neko nemaina. Savu spēles sistēmu mēs nemainīsim. Jāparāda pareizā attieksme un jāspēlē savu spēli. Nesmu norūpējies par pretinieku uzbrukumu. Viņi ir augsta līmeņa komanda, un mēs esam pieraduši pret tādām spēlēt. Turklāt arī mūsu komandas uzbrukums ir ļoti spēcīgs,'' teica Zidāns.

Ja iepriekšējā spēlē ''Real’’ nevarēja palīdzēt Garets Beils, tad uz atbildes spēli velsietis būs ierindā, līdz ar to nopietnu iztrūkumu Madrides sastāvā nav. Par gaidāmo maču izteicās arī ''Real’’ aizsargs Dani Karvahals: ''Mums ir divu vārtu pārsvars summā, taču šī spēle būs ļoti grūta. Centīsimies uzvarēt, kā vienmēr to darām.''

Aizsargs arī akcentēja vērienīgo atmosfēru, kas gaidāma ''San Paolo’’ stadionā: ''Šādas atmosfēras pierāda, cik svarīga ir šī spēle. Tādā atmosfērā spēlēt ir aizraujoši, tomēr rezultāts jau izšķiras laukumā. Esmu runājis ar Pepi Reinu [''Napoli'' vārtsargs], kurš teica, ka mums šeit liks ciest, taču tā ir tikai tāda draudzīga saruna.''

Čempionu līgas 1/8 fināli

SpēleDatumsSummā
Arsenal – Bayern07.03.1:5
Napoli – Real Madrid07.03.1:3
Barcelona – PSG08.03.0:4
Borussia (D) – Benfica08.03.0:1
Juventus – Porto14.03.2:0
Leicester – Sevilla14.03.1:2
Atletico – Bayer15.03.4:2
Monaco – Manchester City15.03.3:5

Izmantotie resursi:
Real Madrid Football and News | Real Madrid CF
SSC Napoli - Sito ufficiale
The Official Website of Arsenal Football Club |...
https://fcbayern.com/us

1 2 64 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 11:55, pirms 7 gadiem
"Ja iepriekšējā spēlē ''Real’’ nevarēja palīdzēt Garets Beils, tad uz atbildes spēli velsietis būs ierindā, līdz ar to nopietnu iztrūkumu Madrides sastāvā nav. "

Gareth Bale questionable for Champions League match against Napoli. Gareth Bale did not complete today's training with the squad and he is questionable for Tuesday's match, according to TVE.

Izskatās, ka Beils šoreiz arī nespēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 11:57, pirms 7 gadiem
Par Bayern un Napoli.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 12:05, pirms 7 gadiem
par real
Slēpts komentārs: sanco31
Slēpts komentārs: Zigfrīīīīīīds

  +3 [+] [-]

, 2017-03-07 12:35, pirms 7 gadiem
Sanco31 Es tavu viedokli neprasiju.

 +15 [+] [-]

, 2017-03-07 12:45, pirms 7 gadiem
Zigfrīīīīīīds rakstīja: Esmu Real fans, bet mana mīļākā komanda ir Barcelona.
Esmu Sporting fans , bet miilaakaa komanda ir AJAX ,skatos es tikkai EVERTON izbraukuma speeles aarpus EU , bet kolekcioneeju tikkai un vieniigi Werder uzliimiites jaa un dziivoju es ASV .

     [+] [-]

, 2017-03-07 12:51, pirms 7 gadiem
Zigfrīīīīīīds rakstīja: Esmu Real fans, bet mana mīļākā komanda ir Barcelona.
))

     [+] [-]

, 2017-03-07 12:55, pirms 7 gadiem
Aldarīši jau iepirkti, sieva ar bērnu aizsūtīti pie vecākiem, esmu gatavs aizraujošam futbola vakaram!

  -2 [+] [-]

, 2017-03-07 12:59, pirms 7 gadiem
mireille_carrier_122270238300328 rakstīja: Hello Sir / Madam,

Jums ir nepieciešams naudas aizdevumus starp indivīdiem tikt galā ar finansiālām grūtībām, lai beidzot pārtrauktu strupceļa, kas izraisa bankas, ko atgrūšanas kredīta pieteikumu failus? Ms sandrana firma spēj veikt aizdevumu summa, kas jums nepieciešams, un ar nosacījumiem, kas padara jūsu dzīvi vieglāku. Tātad, sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par mūsu ļoti izdevīgiem nosacījumiem.

Piedāvājam € 10.000 līdz € 5.000.000 uz atmaksas termiņu uz 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies
Beidzot visuvarenais apzeelojaas...

  -3 [+] [-]

, 2017-03-07 13:02, pirms 7 gadiem
Par Real un Arsenal uzvaru!!! Un ejiet d..rst!!!

     [+] [-]

, 2017-03-07 15:08, pirms 7 gadiem
Arsenals neuzvares. Labi ja nicu dabuus. Tik vaji ari pret puuli nospeleja ka nav ko teikt

  -1 [+] [-]

, 2017-03-07 15:29, pirms 7 gadiem
Zigfrīīīīīīds rakstīja: Aldarīši jau iepirkti, sieva ar bērnu aizsūtīti pie vecākiem, esmu gatavs aizraujošam futbola vakaram!
Tev vajadzēja zināt,ka es ja dzēru tad tīri tikai stipro. Mīzelnieki tas ir vairāk tavs profils

     [+] [-]

, 2017-03-07 15:31, pirms 7 gadiem
Zigfrīīīīīīds rakstīja: Aldarīši jau iepirkti, sieva ar bērnu aizsūtīti pie vecākiem, esmu gatavs aizraujošam futbola vakaram!
Aldarim ir sūdīgs alus,cerams, ka vakarā spēles nebūs tik sūdīgas!

     [+] [-]

, 2017-03-07 15:52, pirms 7 gadiem
Par Arsenal-Barcelona finālu

  -1 [+] [-]

, 2017-03-07 16:08, pirms 7 gadiem
angelos33 rakstīja: Par Arsenal-Barcelona finālu
mostie un ej uz darbu

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 16:45, pirms 7 gadiem
angelos33 rakstīja: Par Arsenal-Barcelona finālu
, bet patiesībā, nebūtu nemaz tik slikti - 2006. gada fināla atkārtojums.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 16:48, pirms 7 gadiem
Jābūt uzmanīgiem, pēc iespējas pašiem ātrāk jāgūst vārti un tad jau prāts būs mierīgāks. GO REAL!

  -1 [+] [-]

, 2017-03-07 17:31, pirms 7 gadiem
Ar ko atšķiras brazīļu futbolisti no argentīniešu futbolistiem?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 19:01, pirms 7 gadiem
ZIGFRĪĪĪDS : Esmu Real fans, bet mana mīļākā komanda ir Barcelona.

Šis bija tupākais komentārs kādu jebkad esmu lasījis esportā pa saviem cik tur entirm gadiem!

Vēlreiz pārlasi ko uzrakstīji! Tas ir tas pats kas ja es teiktu būdams Rangers fans : esmu Rangers fans , bet mana mīļākā komanda ir Celtic šis būtu vnk episki!

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 19:41, pirms 7 gadiem
Bayern easy

     [+] [-]

, 2017-03-07 20:02, pirms 7 gadiem
RAGNARS rakstīja: ZIGFRĪĪĪDS : Esmu Real fans, bet mana mīļākā komanda ir Barcelona.

Šis bija tupākais komentārs kādu jebkad esmu lasījis esportā pa saviem cik tur entirm gadiem!

Vēlreiz pārlasi ko uzrakstīji! Tas ir tas pats kas ja es teiktu būdams Rangers fans : esmu Rangers fans , bet mana mīļākā komanda ir Celtic šis būtu vnk episki!
Tiešām neesi pamanījis, ka tas ir trollis, kas parodē Zigmāru?

     [+] [-]

, 2017-03-07 20:54, pirms 7 gadiem
marauders rakstīja: "Ja iepriekšējā spēlē ''Real’’ nevarēja palīdzēt Garets Beils, tad uz atbildes spēli velsietis būs ierindā, līdz ar to nopietnu iztrūkumu Madrides sastāvā nav. "

Gareth Bale questionable for Champions League match against Napoli. Gareth Bale did not complete today's training with the squad and he is questionable for Tuesday's match, according to TVE.

Izskatās, ka Beils šoreiz arī nespēlēs.
Beils sākumsastāvā.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 21:13, pirms 7 gadiem
5 stundas pirms spēles stadio jau 10 000 ...

https://twitter.com/tancredipalmeri...

  -1 [+] [-]

, 2017-03-07 21:28, pirms 7 gadiem
naudas vakars
tikai nolasiet domu

     [+] [-]

, 2017-03-07 21:36, pirms 7 gadiem
sasperjods-k rakstīja: naudas vakars
tikai nolasiet domu
Domā liekot uz M&M?

Nu es vismaz uz tām divām uzliku kombo.

     [+] [-]

, 2017-03-07 21:43, pirms 7 gadiem
Ir kāds labs strīms Real-Napoli?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 21:45, pirms 7 gadiem
aloizs rakstīja: Ir kāds labs strīms Real-Napoli?
livetv.sx

     [+] [-]

, 2017-03-07 21:55, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Beils sākumsastāvā.
..bet par to Tev mīnuss

     [+] [-]

, 2017-03-07 22:08, pirms 7 gadiem
kecbaja rakstīja: Domā liekot uz M&M?

Nu es vismaz uz tām divām uzliku kombo.
tieš tā

     [+] [-]

, 2017-03-07 22:10, pirms 7 gadiem
Šis neder - RM sēdēs defā un turēs 0-1 vai pie 1-1 apstāsies

  +1 [+] [-]

, 2017-03-07 22:10, pirms 7 gadiem
prieks par SCS Napoli

     [+] [-]

, 2017-03-07 22:13, pirms 7 gadiem
Prieks par arsenal un Bajern spèli atklats futbols! Super!

     [+] [-]

, 2017-03-07 22:13, pirms 7 gadiem
sasperjods-k rakstīja: tieš tā
šķiet vajadzēja tieši nelikt uz viņiem.

     [+] [-]

, 2017-03-07 22:19, pirms 7 gadiem
Arsenālam tīri pendeli neiedeva piddarii, tas tik būtu interesanti
1 2 64 komentāri