Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Sulšērs kritizē Mančestras "United" aizsardzību un nekomentē savu nākotni klubā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Sulšērs kritizē Mančestras "United" aizsardzību un nekomentē savu nākotni klubā
Ūle Gunnars Sulšērs. Foto: AP/Scanpix

Mančestras "United" galvenais treneris Ūle Gunnars Sulšērs pēc vakardien piedzīvotā zaudējuma ar 1:2 UEFA Čempionu līgas spēlē pret Stambulas "Başakşehir" izteicies ļoti kritiski par savas komandas parādīto sniegumu aizsardzībā.

Sarkano velnu leģenda izteicās: "Mūsu parādītais sniegums nebija pietiekami labs pret komandu, kas daudz skrien un cīnās. Viņi ["Başakşehir"] mūs vairākas reizes "noķēra" pretuzbrukumos un šādā veidā iesita abus vārtus. Tā tas Eirokausos mēdz notikt, ja tu tik vāji aizsargājies."

"Pirmajā vārtu zaudējumā mēs aizmirsām par pretinieku [Dembu Bā], kurš pilnīgi viens atradās pie laukuma viduslīnijas - tas ir nepiedodami. Šādā līmenī reti var redzēt, ka tiek ļauts tikt pie tik vieglām vārtu gūšanas izdevībām un vārtu guvumiem. Tas ir nepiedodami, ņemot vērā cik grūti ir izveidot labus vārtu gušanas momentus. Savukārt otrajā vārtu zaudējumā mēs nespējām dot kvalitatīvu pretsparu pretinieku veiktajam presingam. Pirmajā puslaikā ielaidām divus vārtus, kuru ielaišana bija novēršama, vēlāk otrajā puslaikā mums nespējot likt pretī pietiekami daudz, lai mēs spētu atspēlēties," cīņas gaitu aprakstīja Sulšērs.

Norvēģis piebilda: "Antonī [Marsiāls] pirmā puslaika beigās pēc centrējuma gan mūsu labā vienus vārtus atguva. Mums bija viss otrais puslaiks, lai izdarītu visu iespējamo, lai atspēlētos, taču ar komandas pūliņiem nebija gana un pretinieks nesalūza. Šobrīd nav viegli saglabāt pozitīvu noskaņojumu, ņemot vērā, ka zaudējām šādā veidā, taču Mančestras "United" ir pieejami ļoti labi futbolisti - ticu, ka sestdien [Anglijas Premjerlīgas spēlē pret Liverpūles "Everton" - aut. piez.] mums ir iespējas atgriezties uz uzvaru takas."

Sulšērs žurnālistiem atbildēja, vai viņš nebaidoties no viņa potenciālās atbrīvošanas no Mančestras "United" galvenā trenera amata: "Es šobrīd atsakos no šādu spekulāciju apspriešanas. Protams, ka šādā situācijā gaisā virmo dažādi viedokļi, taču esmu šajā amatā, lai censtos komandas labā ieguldīt maksimāli daudz darba, cik tas ir iespējams."

Čempionu līgas H grupā pēc pirmā apļa apakšgrupas līderēm Mančestras "United" un Leipcigas "RasenBallsport" ir pa sešiem punktiem, kamēr Parīzes "Saint-Germain" un Stambulas "Başakşehir" iekrājušas pa trim punktiem.

Sulšēra krēsls ir sašūpojies, ņemot vērā, ka Mančestras klubs sezonas ievadā parādījis pieticīgu sniegumu Premjerlīgā, kur sešās spēlēs 20 kārtējā Anglijas čempione tikusi pie septiņiem punktiem, šobrīd atrodoties pieticīgajā 15. pozīcijā.

Izmantotie avoti:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2020-11-05 11:20, pirms 3 gadiem
ja pēc boksing dienas būs izkrišanas zonai tuvumā - tad noteikti izlidos...

  -1 [+] [-]

, 2020-11-05 11:44, pirms 3 gadiem
...un vispār MU fani var kost sev mēlē, ka izmeta Mourinjo!...komanda ar viņu bija izcīnīta 2.vieta līgā aiz MC....un vairāk šobrīd ar to sastāvu MU cerēt nevar....

     [+] [-]

, 2020-11-05 14:38, pirms 3 gadiem
Laiks nākamajam fizkultūras skolotājam.

     [+] [-]

, 2020-11-05 15:24, pirms 3 gadiem
Susliks vismaz atzīst savas kļūdas!

     [+] [-]

, 2020-11-05 22:13, pirms 3 gadiem
Kas ir, vajag atstaat Oli, Manchester United tachu ir 4 punktus virs izkrishanas zonas, tak shto - safe!