Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Jelgavas un Liepājas Eiropas līgas spēles tiešraidē Sportacentrs.com TV

Jelgavas un Liepājas Eiropas līgas spēles tiešraidē Sportacentrs.com TV
"Ferencváros" pret "Jelgavu"
Foto: Raitis Supe

Šovakar FK “Jelgava” un FK “Liepāja/Mogo” aizvadīs atbildes spēlēs mājās UEFA Eiropas līgā. Spēļu tiešraides varēs redzēt Sportacentrs.com portālā un TV kanālā.

FK “Jelgava” mēģinās revanšēties pret spēcīgo ungāru klubu “Ferencváros". Iepriekšējā spēlē “Jelgava” zaudēja ar rezultātu 0:2. “Ferencváros" jau no paša spēles sākuma spēlēja kā favorīti. Ilgi nebija jāgaida līdz pirmajiem vārtiem un 11. minūtē Rolands Varga atklāja spēles rezultātu. Pirmajam puslaikam turpinoties gan “Jelgava”, gan “Ferencváros" veidoja bīstamas situācijas, bet vārtus neguva. Savukārt otrajā puslaikā “Ferencváros" uzņēma apgriezienus un 69. minūtē Rolands Varga iesita otros vārtus spēlē. Šoreiz Jelgavniekiem būs pamatīgi jāpiepūlas, lai atspēlētu iekrāto deficītu un tiktu uz nākamo kārtu.

FK “Liepāja/Mogo” pirmajā spēlē Belfāstā piekāpās Ziemeļīrijas vicečempionei Belfāstas "Crusaders" ar rezultātu 1:3. Pirms spēles “Liepāja” tika uzskatīta par favorītkomandu, bet mājās nācās palikt Liepājas leģionāriem, jo radās problēmas ar vīzu iegūšanu. Jau mača sākumā Ziemeļīrijas komanda parādīja, ka nav ar pliku roku ņemami un veidoja vairākas bīstamas situācijas liepājnieku vārtu tuvumā. 28. minūtē “Crusaders” spēlētājs Filips Lourijs atklāja spēles rezultātu un septiņas minūtes vēlāk no tālienes bumbu apakšējā stūrī raidīja Maikls Kārvils panākot 2:0. Otrajā puslaikā 55. minūtē Džordans Ouvenss pēc stūra sitiena izmantoja kārtējo liepājnieku kļūdu aizsardzībā un panāca jau graujošu 3:0. 61. minūtē Artūrs Karašausks guva ļoti skaistus vārtus no soda laukuma stūra. FK “Liepāja” stāv priekša grūts pārbaudījums, lai iekļūtu UEFA Eiropas līgas nākamajā kārtā. Nākošajā mačā liepājnieku sastāvā vismaz varēs piedalīties leģionāri - Giorgi Eristavi, Seidina Keitā, Elhadži Gejs, Valentīns Raļkevičs.

FK “Jelgava” spēles tiešraidi no plkst. 18.30 varēs redzēt Sportacentrs.com portālā un TV kanālā, bet FK “Liepāja/Mogo” no plkst 19.45 skaties tiešraidi Sportacentrs.com portālā un 2.puslaiku varēs redzēt arī kanālā Sportacentrs.com TV.

     [+] [-]

, 2017-07-06 09:31, pirms 7 gadiem
Gan jau Metalurgs vinnēs

  +2 [+] [-]

, 2017-07-06 10:03, pirms 7 gadiem
Būtu labi ne tikai vinnēt, bet vinnēt divu spēļu kopsummā. Lai izdodas!