Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Pēc uzvaras Čempionu līgā aplaupa "Napoli" uzbrucēju Miliku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pēc uzvaras Čempionu līgā aplaupa "Napoli" uzbrucēju Miliku
Arkadiušs Miliks. Foto: Reuters/Scanpix

Vakar dramatisku uzvaru UEFA Čempionu līgā izcīnīja "Napoli", kas ar 1:0 pieveica "Liverpool". Laukuma saimnieki vienīgos vārtus guva pēdējā minūtē. Ne mazāk dramatiski notikumi risinājās pēc tam – bruņotā laupīšanā uzbrucējs Arkadiušs Miliks bija spiests atvadīties no sava pulksteņa.

"Napoli" vietējā čempionātā buksē, kamēr "Liverpool" ir starp Anglijas Premjerlīgas līderēm, taču vakar notikušajā duelī Itālijas vienība izmantoja sava laukuma priekšrocības – uzvara ar 1:0. Vienīgos vārtus mača 90. minūtē guva Lorenso Insinje, kurš izklupienā izcēlās pēc centrējuma no labās malas. Jāpiezīmē, ka Liverpūles futbolisti visa mača garumā tā arī neizdarīja nevienu sitienu vārtu rāmī.

Laukuma saimnieku starta sastāvā devās arī 24 gadus vecais poļu uzbrucējs Arkadiušs Miliks, kurš tika nomainīts 68. minūtē, kad viņu aizstāja Drīss Mertenss. Pēc dueļa viņš labā noskaņojumā aprunājās ar žurnālistiem un izklāstīja pārdomas par maču, tomēr ceļš mājup izvērtās satraucošs.

Milika vadīto automašīnu apturēja divi cilvēki uz motocikla, un viens no viņiem ar ieroci piedraudēja uzbrucējam. Bruņotās laupīšanas rezultātā viņš palika bez "Rolex Daytona" rokaspulksteņa, kura vērtība tiek lēsta 20 tūkstošu eiro apmērā. Tikuši pie cerētā, noziedznieki metās bēgt, bet policija turpina izmeklēšanu.

Polijas izlases spēlētājs "Napoli" pievienojās pirms diviem gadiem, pārnākot no Amsterdamas "Ajax". Par Miliku tika samaksāti 35 miljoni eiro. Tomēr viņu vajājuši nopietni ceļgala savainojumi, kuri līdz šim lieguši karjerai attīstīties pa cerēto trajektoriju.

Jāizceļ, ka viņš nebūt nav pirmais "Napoli" spēlētājs, kurš aplaupīts pēc mača. Vārtus guvušais Insinje par upuri kļuva 2016. gadā, bet kapteinis Mareks Hamšīks cieta 2013. gadā. Savukārt uzbrucēja Edinsona Kavani sieva tika aplaupīta 2012. gadā.

Izmantotie resursi:
https://sport.ilmattino.it/sscnapol...

  +1 [+] [-]

, 2018-10-04 15:22, pirms 6 gadiem
Man ir draugs no Itālijas, kurš saka, ka Neapolē vispār valda tikai un vienīgi mafija.
Ieej klubā, pacel roku un klāt čalis, kurš pārdos Tev visu ko vēlies un nevēlies.
Policija uz ielām ir tikai butaforija. Visu pārvalda noziedzinieki. Veinīgais ko policija dara ir aptur kādu, kurš ievēro ātrumu un velkā ķiveri, kad brauc ar moci, jo tas šķiet aizdomīgi.

     [+] [-]

, 2018-10-04 17:23, pirms 6 gadiem
lēts pulkstenis čalim,Nadals nēsā uz rokas 800 tūkstošus eur vērtu!

     [+] [-]

, 2018-10-04 18:46, pirms 6 gadiem
rihardilio rakstīja: Man ir draugs no Itālijas, kurš saka, ka Neapolē vispār valda tikai un vienīgi mafija.
Ieej klubā, pacel roku un klāt čalis, kurš pārdos Tev visu ko vēlies un nevēlies.
Policija uz ielām ir tikai butaforija. Visu pārvalda noziedzinieki. Veinīgais ko policija dara ir aptur kādu, kurš ievēro ātrumu un velkā ķiveri, kad brauc ar moci, jo tas šķiet aizdomīgi.
Kamorra.
Nekas, Hamšikam ir draugs Kamorras boss, drīz to pulksteni atgūs!

     [+] [-]

, 2018-10-05 14:54, pirms 6 gadiem
Pārāk bieži tiek aplaupītas personālijasvno mafijas pilsētas..
Tā ir ironija vai paradokss? Netieku gudrs