Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Beitar" spēlē pret "Jelgavu" sola fantastisku atmosfēru

Arkādijs Birjuks
Arkādijs Birjuks

"Beitar" spēlē pret "Jelgavu" sola fantastisku atmosfēru
"Teddy" stadions, Jeruzaleme

Jau šobrīd ir skaidrs, ka spēle pret "Beitar" kļūs par vēsturisku maču "Jelgavas" klubam. Dienu pirms spēles tika pārdotas 5500 biļetes, kas jau ir lielākais cilvēku skaits, kas klātienē vēros jelgavnieku spēli. Lielisku atmosfēru Latvijas klubam apsola arī komandas galvenais treneris Rans Ben Šimons.

Rans Ben Šimons, "Beitar" galvenais treneris: "Rīt mums būs ļoti sarežģīts uzdevums. "Jelgava", iespējams, no malas neizskatās spīdoši, bet tā viennozīmīgi ir ļoti spēcīga komanda. Viņi pārvarēja divas kārtas, uzvarot divas ļoti stipras komandas. Mēs saprotam, pret ko būs jāspēlē un kādas grūtības mūs sagaida. Esam gatavi rītdienas izaicinājumam. Šis mačs nebeigsies 10. vai 30. minūtē. Ir jāspēlē līdz galam, mēs atdosim daudz emociju. Esam pārliecināti un gatavi rīt paveikt to, ko nekad klubs nebija paveicis pirms tam."

Kāda atmosfēra būs rīt "Teddy" stadionā?
Ben Šimons: "Jums ir jāatnāk un jāredz tas. Manuprāt, mums ir labākie fani. Citēšu komandas spēlētāju Itaju Šehteru [preses konferences lielāko daļu Ben Šimons un Itajs Šehters runāja vietējā valodā, taču kluba preses daļa nenodrošināja tulkojumu latviešu medijiem - aut.], kurš atzīmēja, ka komandas vājuma brīžos fani turpina atbalstīt un tādā veidā sniedzot papildus spēkus. Stadiona atmosfēra un fani ir, iespējams, lielākā vērtība "Beitar"."

Vai esat apmierināti ar rezultātu pirmajā mačā?
Ben Šimons: "Rezultāts varēja būt labāks gan vienai, gan otrai komandai. Mēs varējām gūt vairāk vārtus par pretinieku pie rezultāta 1:1. Spēles iznākums bija godīgs spēles atspoguļojums. Tagad mums ir jāpabeidz iesāktais darbiņš. Spēlēsim tikai un vienīgi uz uzvaru. Citādāk mēs nemākam. Otrā spēle krietni atšķirsies no pirmās."

Sanāk, ka esat apmierināti ar sniegumu pirmajā spēlē?
Ben Šimons: "Vienmēr ir jābūt ar kaut ko neapmierinātam. Mēs esam treneri, tādi mēs esam piedzimuši. Esmu ar daudz ko apmierināts. Pirmajā spēlē man patika komandas sniegums. Ir jāatceras, ka "Jelgava" ir nospēlējusi daudz spēļu savā čempionātā. Mēs vēl pat neesam sākuši sezonu. Komandas atrodas dažādā formā, taču mums ir ļoti kvalitatīvi spēlētāji."

Daudz runā par Acili [komandas uzbrūkošās līnijas līderis] aiziešanu no komandas. Kāda ir situācija ar viņu?
Ben Šimons: "Es neesmu dzirdējis par to, ka kāds būtu interesējies. Visi koncentrājas spēlei. Visi apzinās, kāds ir uzdevums un nedomā par citām lietām. Rīt varēsiet uzzināt, kāda ir situācija ar Acili."

Itaj, vari izcelt kādus spēlētājus "Jelgavā"?
Šehters: "Šeit ir daudz labu spēlētāju. "Jelgava" kā komanda ir spēcīga. Man patika kreisās malas pussargs - Grigarāvičs [Šehters bija tuvu tam, lai pareizi izrunātu Mindauga uzvārdu, kamēr treneris Ben Šimons to iemācījās jau pirms pirmās spēles - aut]. Abi centra aizsargi bija labi. Mums nav jāskatās uz "Jelgavas" spēlētājiem, bet ir jāspēlē savu spēli."

     [+] [-]

, 2016-08-04 15:35, pirms 8 gadiem
Rets gadījums, ka uz tādu jautājumu kā pēdējais patiešām saņemam itin konkrētu un pamatotu atbildi.