Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

"Aberdeen" treneris: "Priecājos, ka spēli pabeidzām tikai ar vienu savainojumu"

"Aberdeen" treneris: "Priecājos, ka spēli pabeidzām tikai ar vienu savainojumu"
Foto: www.afc.co.uk

Vakar Latvijas klubi ar zaudējumiem sāka UEFA Eiropas līgas sezonu. Kvalifikācijas pirmajā kārtā Rīgas "Daugava" ar 0:5 piekāpās "Aberdeen", "Jelgava" ar 0:4 zaudēja "Rosenborg", bet Daugavpils "Daugava" ar 1:2 atzina "Vikingur" pārākumu.

"Aberdeen" galvenais treneris Dereks Makinns: "Varējām gūt vēl vairāk vārtus. Izdarījām daudz sitienus pa vārtiem, taču es nevaru futbolistus atalgot vairāk, kā to paveica mača iznākums. Tā bija atlīdzība par starpsezonā ieguldīto smago darbu."

"Viņi bija gatavi spēlēt tādā tempā, kāds mums sagādātu grūtības. Spēle izslīdēja no viņu rokām, viņu rindās zuda disciplīna, un es biju priecīgs, ka tikām cauri sveikā tikai ar vienu savainojumu. Domāju, ka spēles tiesneši centās kontrolēt mača ritējumu, viņi rīkojās labi. Mēs tikai koncentrējāmies uz pretinieku uzvarēšanu," piebilda Makinns.

"Neizpildījām spēles plānu, un atsevišķās epizodēs pietrūka koncentrācijas. Tie bija citi ātrumi un līmenis, pie kura Virslīgas čempionātā neesam pieraduši. Mājās centīsimies spēlēt uz uzvaru, jo pēc šādas spēles vēl vairāk vēlamies sevi pierādīt. Lai pārspētu šādu pretinieku kā "Rosenborg", nāksies smagi strādāt aizsardzībā. Mūsu motivācija atbildes spēlē būs visaugstākajā līmenī," tā "Jelgavas" komandas kapteinis Gints Freimanis.

"Rosenborg" kapteinis Tore Reginiusens: "Uzvara bija patīkama. Mēs kontrolējām spēli, lai gan par to vajadzēja arī pacīnīties. Brīžiem mača ātrums bija pretiniekiem par lielu, līdz ar to viņi pārkāpa noteikumus. Mums ir atlikusi vēl viena spēle, kurai mēs pienācīgi sagatavosimies."

Izmantotie resursi:
Futbola Klubs Jelgava
The Official Aberdeen FC Website | Aberdeen
Hjem | Rosenborg


, 2014-07-04 15:55, pirms 10 gadiem
Diez gan apkaunojoši....
, 2014-07-04 15:59, pirms 10 gadiem
Cilvēks Parastais rakstīja: Diez gan apkaunojoši....
Tava gramatika ir DIEZGAN apkaunojoša
, 2014-07-04 16:11, pirms 10 gadiem
Freimani, aizej izguli dzērumu - jums nav reāli vinnēt mājās!!! vienīgais ko jūs varat ir sist bumbu uz priekšu un cerēt uz kādu haļavu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-04 16:26, pirms 10 gadiem
Vakar-LR futbola kauna diena.....murgs
, 2014-07-04 16:48, pirms 10 gadiem
Ka Virslīgas šobrīd ceturtā un septītā komanda smagi zaudē Eiropā zināmiem klubiem -- patīkami nav, bet visnotaļ likumsakarīgi, nekādu īpašu kaunu nejūtu. Rezultāts Fēru salās nav tik likumsakarīgs, tomēr nav arī liels pārsteigums, arī to es par murgu nesauktu.
, 2014-07-04 16:48, pirms 10 gadiem
DJ_EV rakstīja: Labāk tu to izdari...
Aizej un pavicini jelgavas karogu tribīnēs, bet vēl labāk - pabaro savus elkus, viņiem takš ēst nav par ko!!!
, 2014-07-04 17:04, pirms 10 gadiem
Uģisss rakstīja: Tava gramatika ir DIEZGAN apkaunojoša
Es ar savu vienu lieko atstarpi nereprezentēju mūsu valsti, Stendera kungs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.
Andrijs Luņins tver Bernardu Silvas pendeli. Foto: AFP/Scanpix
50

Madrides "Real" uzvar pendelēs, Mančestras "City" noliek čempionu pilnvaras

UEFA Čempionu līgas pusfinālu sasniedza turnīra vēsturē titulētākais klubs Madrides "Real", kas pēc 1:1 šovakar un 4:4 divu spēļu summā pendeļu sērijā ar 4:3 pārspēja iepriekšējās sezonas uzvarētāju Mančestras "City". Ukrainis Andrijs Luņins atvairīja divus 11 metru sitienus.