Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Allegri: "Bufons joprojām ir labākais vārtsargs pasaulē"

Agris Suveizda

Allegri: "Bufons joprojām ir labākais vārtsargs pasaulē"
Masimiljāno Allegri un Džanluidži Bufons
Foto: Reuters/Scanpix

Trešdienas Eirokausu vakars ļoti neveiksmīgs izvērtās Francijas klubiem "Monaco" un Lionas "Olympique", kas Čempionu līgas un Eiropas līgas pusfinālu pirmajā spēlē zaudēja attiecīgi Turīnas "Juventus" (0:2) un Amsterdamas "Ajax" (1:4), līdz minimumam samazinot izredzes sasniegt finālu.

Turīnas "Juventus" galvenais treneris Masimiljāno Allegri: "Ļoti labi aizsargājāmies. Nebija viegli, jo "Monaco" ir labs uzbrukums un ļoti ātri spēlētāji tieši uzbrūkošajā ziņā. Esmu priecīgs par Bufonu, Džidži joprojām ir pasaules pirmais numurs. Viņš bija ļoti labs un jau iepriekš aizvadīja ļoti labas spēles pret "Barcelona". Gluži kā visi izcilie spēlētāji, viņš sevi pierāda tieši izšķirošajos mačos. Kopumā mums jābūt priecīgiem, taču priekšā vēl ir nopietna spēle. Vēl neesam Kārdifā, šobrīd esam Monako.

Alvesa sniegums? Tajā nav nekādu noslēpumu, tas bija tikai laika jautājums, kad viņš iejutīsies komandas spēlē. Dani bija problēmas ar savainojumiem, un viņam bija jāiepazīst komandas biedri, komandas vide un taktiskās shēmas. Viņa piespēles abos vārtos bija teicamas. Pjaničs? Esmu ļoti dusmīgs uz viņu, jo viņš var kļūt par vienu no trim labākajiem pussargiem pasaulē, bet laiku pa laikam viņš, izdarot neprecīzu piespēli, reaģē tā, it kā tas būtu pasaules gals. Viņam jāsaglabā miers un jāatslābinās, jo viņa potenciāls pagaidām ir atklāts tikai daļēji."

"Monaco" galvenais treneris Leonardu Žardims: ""Juventus" labi sāka, taču pēc 10-15 minūtēm spēli izlīdzinājām. Nedaudz vairāk kontrolējām bumbu, izdarījām centrējumus un spēlējām laukuma pēdējā trešdaļā. Tomēr, domāju, šo spēli izšķīra efektivitāte. "Juventus" no trim momentiem guva divus vārtus, bet mēs neiesitām nevienu no saviem trim momentiem. Bufons divas trīs reizes lieliski glāba savu komandu. Pēc mača apsveicu visus spēlētājus, jo mēs Francijas futbolu parādījām labā gaismā. Tomēr tāds ir futbols…Sacīju spēlētājiem, ka mums ir jāturpina ticēt. Pat tad, ja mums ir palikuši tikai 5% izredžu."

Turīnas "Juventus" vārtsargs Džanluidži Bufons: "Bijām ļoti nobijušies no "Monaco", un vienīgais veids, kā uzvarēt šo spēli, bija spēlēt tādā līmenī, kādu mēs parādījām. No taktiskā skatu punkta treneris Alegri lieliski zina, kas nepieciešams, lai uzvarētu spēli, un varam viņam tikai teikt "bravo" par šo maču. Taču vēl ir palikusi atbildes spēle – ar tādu uzbrukumu, kāds ir tās rīcībā, "Monaco" vēl ir spējīga atspēlēties."

"Monaco" uzbrucējs Radamels Falkao: "Centāmies uzvarēt, mums bija labākie momenti spēlē, taču vārtus guva "Juventus". Viņi ir taktiski ļoti spēcīgi, labi sabalansēti un vārtu priekšā bija efektīvāki nekā mēs. Viņu aizsardzība bija spīdoša. Tomēr futbolā iespējams pilnīgi viss, mums ir jācīnās līdz beigām." "Monaco" viceprezidents Vadims Vasiļjevs: "Brīnumi notiek. Mums ir jātic."

Amsterdamas "Ajax" galvenais treneris Pēters Boss: "Tā bija dīvaina spēle. Domāju, ka pirmajās 15-20 minūtēs mēs bijām diezgan slikti un Liona izdarīja spiedienu, mēs nespējām demonstrēt savu futbolu. Taču, atšķirībā no lielākās daļas pārējās sezonas, mēs spējām realizēt savas pirmās divas iespējas un pēkšņi bijām priekšā ar 2:0. Apvienojumā ar fantastisku publiku notika kaut kas skaists. Rezultāts varēja būt arī 8:4 mūsu labā. Vai esam atgriezušies uz Eiropas kartes? Mēs labi nospēlējām arī pret "Feyenoord" un "Schalke", turklāt, domāju, abas šīs spēles bija labākas nekā šodienas. Mūsu klubā pāri visam ir uzbrūkošs futbols. Gribam uzvarēt, bet gribam to izdarīt konkrētā veidā. Nedrīkstam atslābt. Pret "Schalke" jau redzējām, ka nespējām noturēt divu vārtu vadību. Un "Schalke", manuprāt, nav tik laba kā Liona, kas, manuprāt, ir fantastiska komanda. Nē, cīņa vēl nebūt nav galā. Francijā mums atkal jābūt labākajā formā, bet esam pierādījuši, ka arī mēs esam laba komanda."

Lionas "Olympique" galvenais treneris Bruno Ženezio: "Liela vilšanās. Tā ir sajūta, kas šobrīd mani pārņēmusi visvairāk. Amsterdamā ieradāmies ar lielām ambīcijām un cerībām. Zinājām, ka šo maču izšķirs sīkas nianses. Jā, pie 1:3 varējām panākt 2:3, taču arī "Ajax" bija izdevības gūt vēl divus vai trīs vārtus. Viņi bija ļoti efektīvi momentu realizācijā. Taču noslēdzies tikai pirmais puslaiks – vēl viss ir iespējams." Lionas "Olympique" uzbrucējs Aleksandrs Lakazets: "Esam sarūgtināti, jo nespējām laukumā izpildīt trenera norādes. Kā to izskaidrot? Varbūt ar bailēm kļūdīties. Tas ir pusfināls, mūsu karjerās tādu nebūs tūkstošiem."

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
Max Allegri very angry with Miralem Pjanic...
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
https://www.lequipe.fr/Football/Act...
Bosz: ‘Need to be in top form in France’

Slēpts komentārs: Matlss

  +3 [+] [-]

, 2017-05-04 12:03, pirms 7 gadiem
Kāds par to šaubās?

  +2 [+] [-]

, 2017-05-04 12:05, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Protams Buffons ir leģenda un izcis vārtsargs, bet ne labākais pasaulē vairs. Visiem ir skaidrs, ka labākais ir Noiers un tad nāk De Gea un Oblaks.
Neielaistie vārti ir aizsardzības nopelns. Bet protams Buffons ir leģenda un izcils vārtsargs un vēl jo vairāk izcila personība!
Labākais vārtsargs sevī ietver arī komandas vilcēja lomu - Noiers vienmēr tiešām atbildīgās spēlēs savus golus salaiž, par De Gea un Oblaka pieminēšanu šeit vispār ir jāpasmīn

  +2 [+] [-]

, 2017-05-04 12:06, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Protams Buffons ir leģenda un izcis vārtsargs, bet ne labākais pasaulē vairs. Visiem ir skaidrs, ka labākais ir Noiers un tad nāk De Gea un Oblaks.
Neielaistie vārti ir aizsardzības nopelns. Bet protams Buffons ir leģenda un izcils vārtsargs un vēl jo vairāk izcila personība!
Tas vācietis šosezon nekāds labais nav bijis.

  -4 [+] [-]

, 2017-05-04 12:13, pirms 7 gadiem
Man riebjas Bufons un Itālijas izlase kopš jau 1994.gada čempja, bet Bufons ir labākais vārtsargs, kāds pašlaik ir un domāju pieskaitāms pie vieniem no visu laiku izcilākajiem vārtsargiem. Itālija un Juventus vienmēr ir izlieferējusi uz Bufona rēķina.

  -2 [+] [-]

, 2017-05-04 12:36, pirms 7 gadiem
Cilvēks Parastais rakstīja: Labākais vārtsargs sevī ietver arī komandas vilcēja lomu - Noiers vienmēr tiešām atbildīgās spēlēs savus golus salaiž, par De Gea un Oblaka pieminēšanu šeit vispār ir jāpasmīn
Hm,un kur pamatojums tam, ka Noiers atbildīgās spēlēs "salaiž"? Drīzāk pretēji, stabili precīzs un ar savu stilu - pārdrošs izgājienos, bet vienmēr efektīvs, labākais piemērs šim visam protams PK un EČ, tas, ka Bayern kopš pepes mēra nevar atgūties un pacelt cl, tā cita lieta

  -1 [+] [-]

, 2017-05-04 12:50, pirms 7 gadiem
Nemiroff rakstīja: Tas vācietis šosezon nekāds labais nav bijis.
viņam bija trauma ja kas!!

  +4 [+] [-]

, 2017-05-04 13:31, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Protams Buffons ir leģenda un izcis vārtsargs, bet ne labākais pasaulē vairs. Visiem ir skaidrs, ka labākais ir Noiers un tad nāk De Gea un Oblaks.
Neielaistie vārti ir aizsardzības nopelns. Bet protams Buffons ir leģenda un izcils vārtsargs un vēl jo vairāk izcila personība!
Pēc kādiem, visus trīs šos vārtsargus vienojošiem kritēriji, Tu saliec tieši tādu pirmo trijnieku?

Es, piemēram, attiecībā uz vārtsargu vērtēšanu esmu piesardzīgāks nekā jebkuru citu pozīciju vērtējot. Tādēļ, ka... kā lai pilnīgi objektīvi vārtsargu līmeni salīdzini, ja vien neesi vārtsargu treneris un ar katru no viņiem nepastrādā individuāli?
Vārtsargu kvalitātes:
Reach distance or Aerial ability - var būt ĻOTI dažāds. Sitienos vārtu augšdaļā garie vārtsargi viennozīmīgi būs galvas tiesu pārāki par īsajiem. Sitienos vārtu apakšā... garajiem jābūt ļoti lokaniem, jo tikai tad augums tik tiešām kaut ko arī dos. Jo nav noslēpums ka daudzajiem garajiem vārtsargiem tieši precīzs un spēcīgs sitiens vārtu apakšējā (nevis augšējā) stūrī ir neņemams, jo vnk. nevar pagūt iesēsties kājās un vnk tikt līdz bumbai.
Reakcija - kurš to var pie TV sēžot nomērīt???
Izgājieni no vārtiem - vēl viena komponente, kurā garajiem vārtsargiem var būt ievērojamas priekšrocības.
Futbola spēlēšana kā pēdējam aizsargam - piedodiet, bet tā nav vārtsargu pamatfunkcija, pēc kuras jāvērtē, cik labs ir vārtsargs.
Soda laukuma/aizsargu kontrolēšana - ar ko Noiers labāks par Bufonu, Čehu???
Galu galā - ielaistie vārti ir salīdzinošais lielums? Nu nu... Vai tad Noiers, kurš spelē Bayern, uzreiz būtu labāks par Noieru, kurš spēlē Munich 1860? Tikai tāpēc, ka ielaiž mazāk, jo aizsargi un visi komandas biedri kopumā ir galvas tiesu labāki un darba mazāk?

Vai tas Keilors Navass, kurš pirms WC2014 spēlēja Levante un uz kuru nekāds Real Madrid neskatījās nav tas pats Keilors Navass, kurš spēlē Real Madrid???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-05-04 14:34, pirms 7 gadiem
HMB-DINAMOWEC1996 rakstīja: augstakajaa elites futbolaa 70% no vsarga ir komandas darbs un tikai tad pats keepers, BET fakts ka fricis regulaari ielaizh meslinus svariga bridi, nu tas ir fakts!!! buffons tomer velk jau padsmit gadus ar to pashu itaaliju, vinsh tiesham ir jopojam top3 keepers
Netirs hmb, mēsliņus viņš nu patiešām nelaiž iekšā, tieši Noiers izvilka līdz pk, kā arī pagājušajā eč pendelēs pret tiem pašiem itāļiem

  -1 [+] [-]

, 2017-05-04 14:42, pirms 7 gadiem
Es drizak teiktu,ka Buffons ir svarigs elements, uz doto bridi,mana skatijuma labakaja aizsardziba.Vartsargu nevar atskirt no aizsargiem pec manam domam.Vartsargs+aizsargi ir vienots elements.Juvei uz doto bridi tas ir top elements

  +1 [+] [-]

, 2017-05-04 15:17, pirms 7 gadiem
cobham rakstīja: Man riebjas Bufons un Itālijas izlase kopš jau 1994.gada čempja, bet Bufons ir labākais vārtsargs, kāds pašlaik ir un domāju pieskaitāms pie vieniem no visu laiku izcilākajiem vārtsargiem. Itālija un Juventus vienmēr ir izlieferējusi uz Bufona rēķina.
Bufons un 1994? Riebās jau tad, kad Bufons spēlēja U-16 izlasē?
Grūti jau pateikt, kurš ir labākais! Teiktu, ka Neuers labāk uzbrūkošajām komandām, bet Bufons labāk komandām, kas aizsargājas!

     [+] [-]

, 2017-05-04 16:13, pirms 7 gadiem
Zaķis lec, ķengurs lec, opels lec, Ter Štegen gan nelec.

     [+] [-]

, 2017-05-04 21:14, pirms 7 gadiem
Donnarumma labākais.

     [+] [-]

, 2017-05-10 01:58, pirms 7 gadiem
es diezgan labi novusu kapāju