Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

“Valencia” un “Getafe” eirokausos pretiniekus uzņems aiz slēgtām durvīm

Edgars Mūrnieks
Edgars Mūrnieks

“Valencia” un “Getafe” eirokausos pretiniekus uzņems aiz slēgtām durvīm
"Valencia" līdzjutēji. Foto: reuters/scanpix

Koronavīrusa izplatības dēļ otrdien, 10. martā, Spānijā aiz slēgtām durvīm tiks aizvadīts Čempionu līgas mačš starp “Valencia” un “Atalanta”. Arī “Getafe” Eiropas līgas mačā, uzņemot Milānas “Inter”, spēlēs bez skatītāju atbalsta.

Šo lēmumu pieņēmis Spānijas Veselības ministrs Ilja Salvadors, kurš nevēlas vīrusa izplatību Spānijā. “Šis ir pietiekami liels pasākums, lai pieņemtu šādu lēmumu," otrdien Madridē sacīja Salvadors.

Spānija nav vienīgā valsts, kas pieņēmusi šāda veida lēmumus. Eiropā šobrīd visvairāk cietusi no koronavīrusa ir Itālija, kurā pārceltas A sērijas spēles, tajā skaitā “Inter” un “Juventus” spēkošanās. Itālijas čempionāta pārceltos mačus plāno aizvadīt sākot no 13. maija, savukārt 27. kārta, kas sāksies 7. martā, tiks aizvadīta, dažus mačus spēlējot aiz slēgtām durvīm.

Francijā no 29. februāri atcelti pasākumi, kuros pulcējas vairāk kā pieci tūkstoši cilvēku. Ievērot drošību nolēmusi arī Šveice, kas pārcēlusi visas augstākā čempionāta spēles līdz 23. martam, kā arī pārējos pasākumus, kuros pulcējas vairāk kā viens tūkstotis cilvēku.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/s...

  +1 [+] [-]

, 2020-03-04 11:17, pirms 4 gadiem
Atcelta arī šodienas Itālijas kausa 1/2 fināla spēle Juventus - AC Milan.

     [+] [-]

, 2020-03-04 11:50, pirms 4 gadiem
Kas notiek, Spāņi ar sāk raustīties?
Re kā Žalgiris, vakar 17 tk., bet nu uz Žalgira spēli ar Milānu gan neieradās 6 tk