Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Kijevas "Dynamo" Eiropas līgas spēli pret "Everton" aizvadīs daļēji slēgtu tribīņu priekšā

Kijevas "Dynamo" Eiropas līgas spēli pret "Everton" aizvadīs daļēji slēgtu tribīņu priekšā
"Dynamo" galvenais treneris Sergejs Rebrovs
Foto: AFP/Scanpix

Kijevas "Dynamo" savu nākamo Eirokausu mājas spēli aizvadīs daļēji slēgtu tribīņu priekšā. UEFA šodien paziņoja, ka par pārkāpumiem iepriekšējā Eiropas līgas spēlē "Dynamo" stadionā tiks slēgts 21. sektors.

"Dynamo" tika sodīts par pārkāpumiem UEFA Eiropas līgas mājas spēlē pret franču "Guingamp" (3:1). 26. februāra spēlē UEFA fiksēja līdzjutēju konfliktus, pirotehnikas un citu nepiederošu priekšmetu mešanu laukumā, kā arī nepietiekami kvalitatīvu mača organizēšanu.

"Dynamo" sodīts ne tikai ar daļēju stadiona slēgšanu nākamajā mājas spēlē, bet arī ar 70 tūkstošu eiro lielu naudas sodu. Kijevas kluba nākamais Eirokausu mačs savā laukumā būs 19. martā, kad Eiropas līgas astotdaļfināla ietvaros "Dynamo" uzņems "Everton".

Tikmēr viens lēmums pieņemts arī pēc notikumiem bagātā itāļu "Roma" un Nīderlandes "Feyenoord" dueļa. Par izaicinošu rīcību atbildes spēlē Roterdamā brīdinājumu saņēmis "Roma" futbolists Adams Ljajičs. Tikmēr par neierašanos laikā 10 tūkstošu eiro liels naudas sods uzlikts "Roma" klubam. Jāpiebilst, ka laukumā izmestā piepūšamā banāna gadījums tiks izskatīts 19. martā. Šo priekšmetu laukumā izmeta "Feyenoord" līdzjutēji.

Izmantotie resursi:
We care about football – UEFA.org