Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Simeone: "Par neizšķirtu brīnās vien tie, kas nav redzējuši, kā Astana spēlē mājās"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Simeone: "Par neizšķirtu brīnās vien tie, kas nav redzējuši, kā Astana spēlē mājās"
Djēgo Simeone
Foto: AP/Scanpix

Piedāvājam treneru un spēlētāju komentārus pēc UEFA Čempionu līgas grupu turnīra agrās spēles, kurā C grupas ietvaros tikās Kazahstānas "Astana" un Spānijas "Atletico".

"Atletico" treneris Djego Simeone: "Tie, kas iepriekš nav redzējuši kā "Astana" spēlē savā laukumā, varētu būt izbrīnīti par šo rezultātu, taču mēs neesam. Jau pirms spēles teicu, ko varam sagaidīt - ļoti sarežģītu, sīvu, grūtu maču. Un man vispār nav nekādu pārmetumu komandai un tam, ar kādu pieeju šo spēli aizvadījām. Diemžēl, lai gan izveidojām četras piecas tīras vārtu gūšanas iespējas, nespējām iedabūt bumbu vārtos, toties aizsardzībā spēlējām ļoti labi - neļāvām Astanai radīt briesmas. Mūsu uzbrukumam jāspēj izspiest vairāk. Situācija grupā? Kad zaudējām "Benfica", sacīju, ka šī grupa sāk kļūt komplicēta. Tagad mums savā laukumā jāpieveic "Galatasaray" un tad skatīsimies, kas tur veidosies."

"Atletico" pussargs Gabi: "Vēlējāmies šeit uzvarēt, lai nodrošinātu iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Izmēģinājām visu, taču šī spēle bija ļoti svarīga arī pretiniekam. Pametam šo vietu ar sajūtu, ka varējām uzvarēt. Jā, tai pašā laikā mums bija ļoti maz vārtu gūšanas iespēju, mocījāmies ar momentu veidošanu un tāpēc arī šāds iznākums.

"Atletico" pussargs Koke komentēja arī spēlēšanu tik tālā valstī un mīnus grādos: "Esam pieraduši pie gariem ceļojumiem kā šis un arī pie mākslīgā laukuma, pie aukstuma un visa, kas nāk tam līdzi. Treneris sacīja mums, lai esam laukumā un spēlējam sev pierasto futbolu. Smags darbs vienmēr beigās attaisnojas. Es pats šādos apstākļos šodien jutis patiešām labi."

"Astana" bulgāru treneris Stanimirs Stoilovs, protams, bija lepns par savu komandu: "Apsveicu visus ar šo uzvaru! Domāju, atdevām visus spēkus. Bija viss - vēlme, ambīcijas, disciplīna. Esmu apmierināts, jo puiši nenobijās, cīnījās kā līdzīgs ar līdzīgu ar vienu no pasaules spēcīgākajām komandām. Tas kazahu futbolam ir ļoti svarīgi. Visa Kazahstāna no mums gaidīja cīņu. Pat ja mēs zaudētu, uzslavētu savus puišus, jo viņi cīnījās līdz galam. Ne katru dienu izdodas atņemt punktus "Atletico".

Bijušais "Ventspils" aizsargs Jevgeņijs Postņikovs, kurš tagad pārstāv "Astana", par labāko savā komandā šīs dienas spēlē nosauca vienu no trim Kazahstānas futbolistiem (viņš nospēlēja pilnu spēli arī Kazahstānas izlases nesenajā uzvarā Rīgā pār Latviju) "Astana" pamatsastāvā Dmitriju Šomko: "Bija spēcīga vēlme, Madrides "Atletico" ir futbola grands. Noskaņojāmies un principā neslikti nospēlējām. Vārtu gūšana? Mums nebija pārāk daudz iespēju... 1.puslaikā bija epizodes, kur varējām izspiest kaut ko vairāk, bet beigās jau mazliet nosēdāmies un vairāk spēlējām uz rezultāta noturēšanu. Vai labākais mūsu komandā bija Eričs ["Astana" serbu vārtsargs - aut.]? Nē, es tā neteiktu, šodien labākais bija Šomko."

UEFA Čempionu līga, C grupa, 4. kārta

KomandasRez.Vārtu guvēji
Astana-Atletico0:0-
Benfica-Galatasaraysāk. 21:45

C grupas turnīra tabula:

V.KomandaS.U.N.Z.VārtiP.
1.Atlético42117:27
2.Benfica32015:36
3.Galatasaray31114:54
4.Astana40222:82

Izmantotie resursi:
AS.com - Diario online deportivo. Fútbol, motor...
Спортивный портал Казахстана, Футбол в...

     [+] [-]

, 2015-11-03 21:14, pirms 8 gadiem
Astana labi iemidzinaaja Atletico,ieprieksheejaa speelee uz Madridi aizbraucot ar otro sastaavu,tik mieriigu Atletico sen nebiju redzeejis,kaut ko veidot saaka tik peedeejaas min,kad beidzot saprata,ka daavanas shovakar no pretinieku komandas nesagaidiit
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja