Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Neimāram "hat-trick" PSG graujošā uzvarā, "Schalke" izrauj uzvaru Maskavā

Andrejs Siliņš

Neimāram "hat-trick" PSG graujošā uzvarā, "Schalke" izrauj uzvaru Maskavā
Neimārs saņem apsveikumus no komandas biedriem, Foto: AFP / Scanpix

Brazīliešu superzvaigznei Neimāram izceļoties ar trīs vārtu guvumu, Francijas čempione PSG trešdienas vakarā izcīnīja pirmo uzvaru UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā, savā laukumā ar rezultātu 6:1 sagraujot Belgradas "Crvena Zvezda". Citā spēlē vāciešu "Schalke" izbraukumā izrāva uzvaru pār Maskavas "Lokomotiv" - 1:0.

PSG pirmajā kārtā piekāpās "Liverpool" (2:3), bet šovakar bija apņēmības pilna izcīnīt pirmo panākumu jaunajā Čempionu līgas sezonā. Pretī stājās Serbijas čempione "Crvena Zvezda", kas savā pirmajā mačā spēlēja neizšķirti pret itāliešu "Napoli" (0:0).

Mājiniekiem visas spēles garumā piederēja liels pārsvars, tāpēc arī lielais vārtu birums nav pārsteigums. 20. minūtē Neimārs ar soda sitienu metrus 20 no vārtiem raidīja bumbu pāri sieniņai un kreisajā vārtu stūrī, atklājot mača rezultātu. Pagāja vien pāris minūtes, un brazīlietis izcēlās vēlreiz. Šoreiz pēc saspēles ar Mbapē no vārtsarga laukuma Neimārs panāca 2:0 PSG labā.

37. minūtē Edinsons Kavani izmantoja viesu aizsardzības kļūdu saspēlē, soda laukumā pārtvēra bumbu, apstrādāja to un raidīja vārtos, panākot 3:0. Piecas minūtes vēlāk ceturtos francūžu vārtus guva Anhels Di Marija, pēc piespēles no labās puses pašā vārtu priekšā apsteidzot aizsargu un ar vienu pieskārienu pārvirzot bumbu vārtos - 4:0 pēc pirmā puslaika.

Otrā puslaika vidū Kilians Mbapē noslēdza lielisku PSG saspēli un no Kavani piespēles vārtu priekšā sita bumbu tīklā - 5:0. Goda vārtus serbiem gan izdevās gūt - Bosnijā dzimušais vācu pussargs Marko Marins pretuzbrukumu noslēdza, saņēmis piespēli pēc izrāviena soda laukumā pa labo pusi un raidot bumbu vārtos - 5:1. Vēl gan mačam nebija pielikts punkts, jo pēdējo vārdu vēlējās teikt Neimārs. 81. minūtē, ticis pie brīvsitiena no metriem 22 tieši pretī vārtiem, Neimārs sita bumbu augšējā labajā stūrī un noformēja graujošu PSG uzvaru - 6:1.

Otrajā agrajā spēlē "Lokomotiv" uzņēma "Schalke" un pirmajā puslaikā neizmantoja divas teicamas iespējas izvirzīties vadībā. Otrajā puslaikā jau divas labas iespējas bija "Schalke", taču ar trešo izdevās panākt cerēto. 88. minūtē pēc stūra sitiena no labās malas amerikāņu pussargs Vestons Makenijs ar galvu raidīja bumbu mājinieku vārtos un izrāva uzvaru viesiem - 1:0.

"Schalke" tā bija pirmā uzvara pēc neizšķirta pirmās kārtas mačā pret "Porto" (1:1). Savukārt Krievijas čempionei šis bija otrais zaudējums divos mačos, jo iepriekšējā kārtā ar 0:3 tika atzīts Stambulas "Galatasaray" pārākums.

C grupa

VKomandaUNZVārtiP
1.Liverpool1003:23
2.PSG1018:43
3.Napoli0100:01
4.Crvena Zvezda0111:61

D grupa

VKomandaUNZVārtiP
1.Schalke1102:14
3.Galatasaray1003:03
3.Porto0101:11
4.Lokomotiv0020:40

  -4 [+] [-]

, 2018-10-03 22:17, pirms 6 gadiem
Neimārs, protams, malacis, goli labi. Bet kā nāk kāds lielāks pretinieks pretīc tā čuš vien ir. Neimārs ir labs pret 2 un zemākām klases komandām, kur var padancot uz vietas ap bumbu, pret augstākā klases komandām tas nestrādā, tapec nākas simulēt.

     [+] [-]

, 2018-10-03 22:53, pirms 6 gadiem
Piekrītu.neimārs nau slikts spēlētājs.bet neredzu viņu blakus messi vai ronaldu.

     [+] [-]

, 2018-10-04 00:38, pirms 6 gadiem
Lionels rakstīja: Neimārs, protams, malacis, goli labi. Bet kā nāk kāds lielāks pretinieks pretīc tā čuš vien ir. Neimārs ir labs pret 2 un zemākām klases komandām, kur var padancot uz vietas ap bumbu, pret augstākā klases komandām tas nestrādā, tapec nākas simulēt.
Tu to pēc vienas sliktas spēles pret Liverpūli izspriedi?

     [+] [-]

, 2018-10-04 10:45, pirms 6 gadiem
Reinis Alksnājs rakstīja: Tu to pēc vienas sliktas spēles pret Liverpūli izspriedi?
Vai tad sīkais pinkšķis tik vienu spēlē dzīvē ir nospēlējis?