Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Menezs dusmās par netikšanu laukumā aizskrien uz ģērbtuvēm

Menezs dusmās par netikšanu laukumā aizskrien uz ģērbtuvēm
Žeremijs Menezs
Foto: AFP/Scanpix

Francijas futbola kluba PSG pussargs Žeremijs Menezs vakar netika laukumā UEFA Čempionu līgas spēlē pret Lisabonas "Benfica" (3:0). Par to franču spēlētājs bija ārkārtīgi neapmierināts, spēles laikā pametot komandas rezervistu soliņu, bet pēc mača pirmais pametot arī ģērbtuves.

Francijas čempione PSG vakar savā laukumā uzņēma Portugāles vicečempioni Lisabonas "Benfica" un jau 30.minūtē atradās vadībā ar trīs vārtu pārsvaru. Mača 70.minūtē PSG galvenais treneris Lorāns Blāns izdarīja otro spēlētāju maiņu un Esekjela Laveci vietā laukumā sūtīja Lukašu Mouru.

Ar to mierā nebija emocionālais Žeremijs Menezs, kurš cerēja laukumā doties argentīnieša vietā un pēc trenera lēmuma dusmās aizskrēja uz ģērbtuvēm. Kā vēsta Francijas mediji, pēc mača Menezs uzvaras svinību vietā arī pirmais pameta ģērbtuves un devās pie savas ģimenes, kas atradās stadionā.

"Viņš noteikti bija sarūgtināts, jo domāja, ka izies laukumā. Bet es izdarīju izvēli, un tas arī viss," Blāns sarunā ar "Canal+" apstiprināja sākotnējās baumas par Meneza uzvedību. "Perfekta spēle. Rezultāts ir perfekts, un arī trīs punkti ir perfekti. Bet, analizējot spēli, vienmēr ir iespējams labāk. No pirmās līdz pēdējai minūtei kontrolējām spēli. Tas ir tieši tas, ko vēlamies, un spēlētāji ir ļoti gandarīti."

26 gadus vecais Menezs, kuram tamlīdzīga rīcība nav pirmais gadījums, sezonas sākumu izlaida savainojuma dēļ. Bijušais "Roma" spēlētājs Francijas čempionātā ir aizvadījis tikai divas no astoņām spēlēm, pamatsastāvā no tām sākot vienu. Pirmajā Čempionu līgas grupu turnīra spēlē Pirejā (4:1) Menezs uz maiņu izgāja tikai kompensācijas laikā.

Izmantotie resursi:
Rmc.fr radio : Info, Sport. Radio du sport en...
Actualités en direct et info en continu -...


, 2013-10-03 08:57, pirms 11 gadiem
Jūtu līdzi!
, 2013-10-03 09:04, pirms 11 gadiem
Kas ar tiem sportistiem ir? Tā aiztrenējušies, ka uzvedībā iestrēguši 12gadnieku vecumā? Cik nenākas lasīt, ka kāds atkal uzmetis lūpu uz treneri par neuzlaišanu laukumā, kādam nav izdabāts tā un šitā. Bļin, Tu pelni miljonus un esi profesionālis ne jau tikai nosaukuma pēc. Profesionālis trenējas, pilda trenera norādījumus un par to saņem algu, nevis spēles vidū sāk raudāt un aizskrien uz ģērbtuvēm. Memļaki, ibio.
, 2013-10-03 09:20, pirms 11 gadiem
"Kā vēsta Francijas mediji, pēc mača Menezs uzvaras svinību vietā arī pirmais pameta ģērbtuves un devās pie savas ģimenes, kas atradās stadionā."

Precizēsim-nevis devās pie ģimenes, bet aizskrēja pabimbāt pie muterītes...
, 2013-10-03 09:30, pirms 11 gadiem
Tā iet, ka komandai uz katru pozīciju ir pa 2-3 pasaules klases spēlētājiem, bet kādam no viņiem būs savs talants jāatsēž uz soliņa.
, 2013-10-03 09:34, pirms 11 gadiem
Biedriņš ir profesionālāks sportists. Treneris teica "sēdi", Andris sēž, izplata pozitīvu auru, dod pieci, sekmējot komandas uzvaras. Šeit, šķiet, izpaužas tipiskā Romas kluba audzināšanas skola, nav jau pirmais absolvents ar līdzīgu uzvedības kodeksu.
, 2013-10-03 09:51, pirms 11 gadiem
Kurs bija tas, kas teica, ka profesionāli sportisti ir kā bērni, kas pat neprot sev lidmašīnas biļeti nopirkt, jo visu vienmēr kāds izdara viņu vietā?
, 2013-10-03 10:13, pirms 11 gadiem
Jāmaina klubs,problēma atrisināta!!!
, 2013-10-03 12:11, pirms 11 gadiem
Būba rakstīja: Kas ar tiem sportistiem ir? Tā aiztrenējušies, ka uzvedībā iestrēguši 12gadnieku vecumā? Cik nenākas lasīt, ka kāds atkal uzmetis lūpu uz treneri par neuzlaišanu laukumā, kādam nav izdabāts tā un šitā. Bļin, Tu pelni miljonus un esi profesionālis ne jau tikai nosaukuma pēc. Profesionālis trenējas, pilda trenera norādījumus un par to saņem algu, nevis spēles vidū sāk raudāt un aizskrien uz ģērbtuvēm. Memļaki, ibio.
ui blaaa, kā Tu netiec līdzi, sēdēt un negruzīties varbūt var Biedriņš, var arī, ja tu saproti kas notiek, kāpēc tu sēdi. pārsvarā jau cilvēki trennējas lai spēlētu, pie tam, ja runa ir par augsta līmeņa sportistiem, kuru darbaspējas un ego ir tādā līmenī lai sasniegtu to ko ir sasnieguši. Ne jau nauda ir galvenā motivācija. Gadās, ka sanervozējās.
, 2013-10-03 14:23, pirms 11 gadiem
shitaa rakstīja: ui blaaa, kā Tu netiec līdzi, sēdēt un negruzīties varbūt var Biedriņš, var arī, ja tu saproti kas notiek, kāpēc tu sēdi. pārsvarā jau cilvēki trennējas lai spēlētu, pie tam, ja runa ir par augsta līmeņa sportistiem, kuru darbaspējas un ego ir tādā līmenī lai sasniegtu to ko ir sasnieguši. Ne jau nauda ir galvenā motivācija. Gadās, ka sanervozējās.
Nu bet tur jau arī izpaužās tas profesionālisms, ja arī tiek pieņemti Tev nepatīkami lēmumi, nekļūsti par klaunu. Jā, dažreiz treneris var šķist netaisnīgs, uzēdies uz Tevi utt. Lūdzu, treniņos, vai ārpus spēlēm runājies un noskaidro kas par desām. Bet spēle ir spēle un treneris vada komandu, nevajag tizloties kā mazam puikam.

Un par tiem ego runājot, pārāk bieži to nākas dzirdēt kā attaisnojumu tizlai, vai bērnišķīgai rīcībai. Apvainojos, aizgāju, pametu... ai, man jau ego baigi lielais, ko gribu to daru. Bulšits - ar ego vari celt savus mērķus un dzīt sevi uz priekšu, nevis niķoties par pasaules netaisnībām. Ja treneris ir kļūdījies nelaižot laukumā, ņem savu ego rokās, trenējies vēl vairāk un pierādi, ka esi pamatsastāva vērts.

Un augsta līmeņa spēlētājiem tas būtu jāsaprot jo īpaši - viņiem seko mediji, jaunie sportisti, viņiem maksā lielas algas... attiecīgi, sagaidot pretī profesionālu uzvedību gan laukumā, gan ārpus tā. Bet taisnība Tev ir, visbiežāk ar absurdu niķošanos izceļas augsta līmeņa sportisti un superzvaigznes, jo dzīvo pasaulē, kur Zeme griežas ap viņiem. Lai vai kā, tas ir smieklīgi no malas, ka lieli veči šitā izdarās
, 2013-10-03 15:00, pirms 11 gadiem
es domāju ka mentalitātei un raksturam nav lielas starpības vai spēlē augsta līmeņa klubā vai amatieru komandā. vienmēr būs kādas, kas ar savu vietu komandas hierarhijā būs neapmierināts un tālāk jau viss no personības ir atkarīgs. vienam tā būs motivācija strādāt 3x smagāt treniņos un pacelt līmeni, citam gribās bļaut, ārdīties un uzvesties kā bērnam. un tas jau nav tikai futbolā - jebkurā dzīves brīdī varat pavērot sevi, savus kolēģus, kad darbā kaut kas nesanāk tā kā vajag. katram tās reakcijas ir savādākas.
, 2013-10-03 19:04, pirms 11 gadiem
Šis ir koks ar diviem galiem. Tā kā spēlētāji ir profesionāļi, mums vienmēr patiktos sagaidīt profesionālu attieksmi pret spēli, treniņiem un trenera lēmumiem. No otras puses, mums patīk, ka futbolisti svin pēc gūtiem vārtiem, uzvarām utt, tātad pēc notikumiem, kas viņiem liek justies labi. Tad kāpēc arī šai gadījumā, Menezs nevarētu izrādīt savas emocijas? Ja ir ar ko neapmierināts. Neaizmirsīsim, ka pirms profesionāļiem, viņi visi ir futbolisti, un futbols tā ir kaislība.
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.