Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

BATE treneris Gončarenko: "Esam dzimuši zem laimīgas zvaigznes"

BATE treneris Gončarenko: "Esam dzimuši zem laimīgas zvaigznes"
Viktors Gončarenko
Foto: AP/Scanpix

Jau vēstījām, ka vakar ar lielāko Čempionu līgas vakara pārsteigumu parūpējās Borisovas BATE futbolisti, kas savā laukumā ar 3:1 pieveica Minhenes „Bayern”, izcīnot otro uzvaru divās spēlēs un kļūstot par F apakšgrupas līderiem. Pēc mača iespaidos par to dalījās abu komandu galvenie treneri.

BATE galvenais treneris Viktors Gončarenko pauda prieku par uzvaru, taču vienlaicīgi teica, ka pamata pārlieku lielai eiforijai neesot. „Vienkārši fantastika! Esam smagi strādājuši, lai sasniegtu šādu punktu. Apsveicu savu komandu un tās līdzjutējus. Man ir grūti atrast vārdus, lai raksturotu, kā jūtos. Nevēlos izcelt nevienu no spēlētājiem. Nav svarīgi, kurš guva vārtus, kurš – piespēlēja. Mēs esam dzimuši zem laimīgas zvaigznes. Jā, emocijas plūst pāri malām, taču tā nav eiforija. Esam izcīnījuši lielu uzvaru, taču nevajag izdarīt spekulācijas, ka tagad uzvarēsim katru nākamo maču, tā ir Čempionu līga. Pārtraukumā nedaudz pamainījām taktisko zīmējumu un tas nostrādāja. Mana komanda labi spēlē pretuzbrukumos,” uzskata treneris.

Tikmēr „Bayern” galvenais treneris Jups Henkess pēc spēles nebaidījās slavēt pretiniekus. „Jau pirms mača zināju, ka spēlējam ar ļoti labu komandu, labi organizētu komandu. Un nesaku to tikai tāpēc, ka šī komanda apspēlēja „Lille” futbolistus. BATE ir ļoti organizēta komanda, īpaši aizsardzībā. Viņu vārtsargs šovakar bija labākais. Ar mums šovakar nebija arī veiksme, bet pretiniekiem tās netrūka. Viena lieta, otra, trešā un beigās jāsamierinās ar zaudējumu,” pauda „Bayern” treneris.

Pie otrās uzvaras vakar tika arī „Manchester United” komanda, kas ar 2:1 apspēlēja Rumānijas „CFR Cluj” futbolistus. Angļu kluba treneris Alekss Fergusons pēc mača bija pateicīgs Veinam Rūnijam un Robinam Van Persijam (divi gūti vārti), kuri vakar uzbrukumā rāva gabalos pretinieku aizsardzību. „Mūsu spēks bija saspēle un uzbrukums. Gan piespēle, gan pats sitiens bija lielisks,” treneris tīksminājās par Van Persija otrajiem gūtajiem vārtiem. „Jā pats sitiens bija fantastisks, bet piespēle, kuru atdeva Rūnijs arī bija ko vērta. Domāju, ka tā būs par tālu, taču Robins paguva,” pēc spēles teica Fergusons, pieminot, ka komanda bijusi labi koncentrējusies.

Izmantotie resursi:
Ueafa.com


, 2012-10-03 09:14, pirms 12 gadiem
MU ir spējīgi tikai apspēlēt hokejistus, turklāt Rumānijas
, 2012-10-03 09:18, pirms 12 gadiem
Šovakar Dinamo ar Donbasa futbolistiem spēlēs?
Un pavasarī būs fināli - Latvijas dāmu volejbola izlase pret V.Kļičko.
, 2012-10-03 09:20, pirms 12 gadiem
Nu nez, tajā avotā (Ueafa.com), iespējams, tiešām MU vakar spēlēja pret hokejistiem!
, 2012-10-03 09:22, pirms 12 gadiem
Cik Rūnijam spēka paņēmienu un bloķētu ripu?
, 2012-10-03 09:24, pirms 12 gadiem
Tas Batjka Borisovs tak labāk nospēlēja par Čelsiju ar Drogbu priekšgalā ČL finālā + Bavārija nospēlēja tikpat tizli un bezzobaini! Tas kas man nepatīk, ka neredzu Nojerā to dzirksti, kas bija Šalkē04, tur viņš šitādas būtu ņēmis smiedamies! Pie tā nosacītā presinga neredzēju nevienu lauzienu uz vārtiem cerībā uz 11m no Minhenes puses! (ok redzēju tikai pēdējās 45 min)

Kad Jupke sapratīs, ka pret nosacīti vājākiem nevajag uzvaras ar 5:0, bet pietikti ar 1:0 vai 2:0, bet lai tādu rezultātu iegūtu, jāspēlē kā ar līdzīgu!
, 2012-10-03 09:26, pirms 12 gadiem
"Pie otrās uzvaras vakar tika arī „Manchester United” komanda, kas ar 2:1 apspēlēja Rumānijas „CFR Cluj” hokejistus."

Kur es varu pieteikties MU hokeja komandā?

Bet, ja nopietni, milzīgs prieks par BATE. Fifa rangā BLR mēnesi atpakaļ vēl bija zemāk par Latviju, komandā laukumā spēlēja tikai viens leģionārs, komandai ir niecīgs budžets utt. Varens rezultāts! Skatīšos nākamās spēles un jutīšu līdz kaimiņiem, lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis pēc Lionas "Olympique" trešā vārtu guvuma. Foto: Pauline Figuet/Zumapress.com/Scanpix

Sieviešu Čempionu līgas pusfinālā pārsteigums un favorītes izglābšanās

Šodien tika aizvadītas UEFA Čempionu līgas pirmās pusfināla spēles, Londonas "Chelsea" izbraukumā negaidīti pieveicot (1:0) "Barcelona", bet turnīra titulētākajam klubam Lionas "Olympique" intervālā no 80. līdz 86. minūtei gūstot trīs vārtus pēc kārtas un uzvarot (3:2) Parīzes "Saint-Germain".
Birmingemas "Aston Villa" futbolisti pēc iekļūšanas UEFA Eiropas Konferences līgas pusfinālā. Foto: Sameer Al-Doumi/AFP/Scanpix
1

"Aston Villa" Francijā izglābjas un pendelēs tiek otrajā Eirokausu pusfinālā kluba vēsturē

UEFA Eiropas Konferences līgā pusfinālu sasniegušas Florences "Fiorentina", Birmingemas "Aston Villa", "Club Brugge" un Pirejas "Olympiacos" komandas.
Mohameds Salāhs. Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas līga: Liverpūle neizglābjas pēc fiasko, "Bayer" turpina sezonu bez zaudējumiem

Šovakar UEFA Eiropas līgas pusfinālu sasniedza Vācijas Bundeslīgas titulu nodrošinājusī Leverkūzenes "Bayer", kas 89. minūtē paglābās no sezonas pirmā zaudējuma. Savukārt galvenajai favorītei "Liverpool" nebija pa spēkam sasmelt savā laukumā izlieto.