Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Liepājas" U19 komanda izlozē pretiniekos saņem UEFA Jaunatnes līgas čempioni

"Liepājas" U19 komanda izlozē pretiniekos saņem UEFA Jaunatnes līgas čempioni
"Porto" U19 futbolisti aizvadītās sezonas UEFA Jaunatnes līgā. Foto: imago images / Just Pictures/Scanpix

Šodien Nionā notika UEFA Jaunatnes līgas izloze, kurā savu pretinieci pirmajā kārtā uzzināja Latvijas U18 čempionvienība “Liepāja”. Liepājniekiem tika spēcīgākā iespējamā pretiniece – Jaunatnes līgas iepriekšējās sezonas čempione Portugāles “Porto”. Spēles tiks aizvadītas otrajā un 23. oktobrī.

32 UEFA Jaunatnes līgas dalībnieču vidū otro reizi bija “Liepāja” un pirmoreiz pārstāvēta ir Igaunija, kura uz šo turnīru sūta Tallinas “Levadia”. 32 komandas pirms izlozes bija sadalītas četros grozos, un “Liepājai” izlozē bija iespējas pretiniekos saņemt “Young Boys” (Šveice), Grieķijas PAOK, Glāzgovas “Rangers”, Francijas “Rennes”, serbu “Brodarac”, Īrijas “Bohemians” un “Porto”. Jāpiemin, ka komandas nebija izsētas, attiecīgi Latvijas zemā vieta UEFA rangā nebija svarīga un bija iespēja saņemt pretiniekos īru vai serbu klubu jauniešu komandas.

Taču izlozē “Liepāja” tika ierindota vienā pārī ar “Porto”, iepriekšējās sezonas Jaunatnes līgas čempioni. Slavenā Portugāles kluba jauniešu komanda ir vienīgā, kas piedalījusies visās septiņās Jaunatnes līgas sezonās.

“Porto” U19 komanda pirmo maču pret “Liepāju” aizvadīs savā laukumā otrajā oktobrī, bet atbildes mačs Latvijā paredzēts 23. oktobrī. Šī pāra uzvarētājs nākamajā kārtā tiksies ar Rumānijas “Viitorul” un Slovākijas “Domzale” dueļa uzvarētāju.

Turnīra sistēma paredz, ka otrās kārtas spēles notiks novembrī, bet pēc tam astoņas komandas, kas būs pārvarējušas otro kārtu, tiks ielozētas astotdaļfinālā, kur klāt nāks astoņas komandas no UEFA Čempionu līgas zara.

Savukārt Igaunijas “Levadia” Jaunatnes līgā debitēs ar dueli pret Islandes “IA Akranes”.

“Liepājai” šis būs otrais starts Jaunatnes līgā. Pirms diviem gadiem liepājnieki pirmajā kārtā ar 2:1 un 0:3 piekāpās baltkrievu “Shkakhtar” vienībai.

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefayouthleagu...


, 2019-09-03 18:33, pirms 5 gadiem
Pārbauks pāri tā ka pezda
, 2019-09-03 18:42, pirms 5 gadiem
Parādīs, kā futbols jāspēlē
, 2019-09-03 18:47, pirms 5 gadiem
Pagājušā čempionu sezonā viņi pabeidza turnīru ar vārtu attiecību 24:6, izslēgšanas turnīra fāzē ielaižot tikai 1 vārtus (finālā pret Chelsea)
Liepājniekiem būs nereāli labs sparings
, 2019-09-03 19:07, pirms 5 gadiem
dafs rakstīja: Pārbauks pāri tā ka pezda
Jaapriecaajas ja vispaar vinnees, tomer chempioni
, 2019-09-03 21:50, pirms 5 gadiem
Fk liepajas u19 jaunieši ir labakie Latvijā. Liepajnieki izvozis portu jo Portugale nav pieejams HEKTORS!!!
Rafinja un Ilkajs Gindoans. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Čempionu līgā noskaidros pirmās pusfinālistes: vai Barselonā būs vēl viens saldais ēdiens?

UEFA Čempionu līgā šovakar tiks noskaidrotas pirmās divas pusfinālistes – "Barcelona" pēc uzvaras Parīzē (3:2) uzņems Francijas līdervienību PSG, bet Madrides "Atletico" pēc panākuma mājās ar 2:1 ciemosies Dortmundē. Abu spēļu sākums paredzēts plkst. 22.00 pēc Latvijas laika.
Mirklis no Plzeņas "Viktoria" un Florences "Fiorentina" spēles. Foto: Petr David Josek/AP/Scanpix
1

Plzeņas "Viktoria" noturas pret Florenci, "Aston Villa" pārspēj Lilles futbolistus

UEFA Eiropas Konferences līgas pirmajās ceturtdaļfināla spēlēs uzvaras izcīnīja Pirejas "Olympiacos", Birmingemas "Aston Villa" un "Club Brugge", savukārt Čehijas līgas bronzas medaļniece Plzeņas "Viktoria" spēkojās 0:0 pret turnīra iepriekšējās sezonas finālisti Florences "Fiorentina".
Džanluka Skamaka. Foto: Imago Images/Scanpix
2

''Atalanta'' pārliecinoši uzvar Liverpūlē, ''Bayer'' pagarina sēriju bez zaudējumiem

UEFA Eiropas līgā šovakar startēja ceturtdaļfināla cīņas. Bergamo ''Atalanta'' negaidīti pārliecinoši triumfēja Liverpūlē, bet sēriju bez zaudējumiem pagarināja Leverkūzenes ''Bayer''. Itāļu klubu cīņā ''Roma'' uzvarēja Milānā.