Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Vukičevičs: "Pirms nedēļas Adeleki vēroja vairāku klubu skauti"

Krišs Upenieks

Vukičevičs: "Pirms nedēļas Adeleki vēroja vairāku klubu skauti"
Dejans Vukičevičs
Foto: FK Ventspils

LETA. "Ventspils" futbola komanda UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā par spīti zaudējumam otrajā kvalifikācjas kārtā pret titulēto Francijas klubu Bordo "Girondins", parādīja labu sniegumu, uzskata Kurzemes kluba galvenais treneris Dejans Vukičevičs.

Jau ziņots, ka "Ventspils" ceturtdien pretinieku laukumā cienījami ar 1:2 (0:1) piekāpās "Girondins", divu spēļu summā zaudējot ar rezultātu 1:3. "Ventspils" sastāvā ar gūtiem vārtiem izcēlās nigēriešu uzbrucējs Adeleki Akinjemi, kurš UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā pretinieku vārtsargus pārspēja septiņas reizes.

"Varu piekrist, ka "Ventspils" šos Eirokausus aizvadīja labi. Zaudēt nekad nav patīkami, taču ja spēlē pret tādu komandu kāda ir Bordo un parādi atzīstamu sniegumu, tad var teikt, ka esam izdarījuši labu darbu," pēc mača preses konferencē sacīja Vukičevičs.

Viņš pēc mača arī slavēja komandas uzbrukuma līderi Akinjemi. "Protams, trenerim ir patīkami, ja viņa rīcībā ir futbolists, kurš var spēlēt tik augstā līmenī. Adeleke parādīja savu kvalitāti, savu talantu, taču viņš var vēl labāk. Es zinu, ka tā būs, par to esmu pārliecināts," bilda treneris.

Vukičevičs gan nebija pārliecināts vai rezultatīvais nigērietis paliks Kurzemes klubā. "Nezinu kā būs nākotnē, jo pirms nedēļas Adeleki vēroja vairāku klubu skauti. Nezinu kāds būs komandas vadības lēmums, jo tā ir viņu izvēle, bet man patīk kā Adeleke spēlē un priecājos, ka ir iespēja strādāt kopā ar tik talantīgu futbolistu," piebilda ventspilnieku treneris.

"Ventspils" komandai aizvadītais mēnesis bijis ļoti sarežģīts, jo komanda nedaudz vairāk kā 20 dienu laikā aizvadījusi astoņas spēles. "Tagad jānoskaņo komanda 12 Latvijas virslīgas čempionāta spēlēm un Latvijas kausa izcīņai. Mēs pēdējos 20 dienu laikā esam aizvadījuši astoņas spēles, ir bijis sarežģīti, taču tāds ir kalendārs," Vukičevičs norādīja, ka komanda par spīti lielām slodzēm turpinās virzīties pretim saviem mērķiem.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2018-08-03 19:00, pirms 6 gadiem
Ir tādi cilvēki pasaulē kuriem sportā ir TIKAI galazrezultāts. No fantastikas. Ja Metta 2 spēļu summā zaudētu Madrides Real 5-6, tad būtu kāds kurš teiktu ka galarezultāts ir slikts un nekas cits vairs nav svarīgs.'
Priecājos par labo spēli pret Bordo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja