Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Bordeaux" treneris: "Riskanta spēle. Būtu ielaiduši vēl vienus, kas zina, kā viss beigtos"

Agris Suveizda

"Bordeaux" treneris: "Riskanta spēle. Būtu ielaiduši vēl vienus, kas zina, kā viss beigtos"
Foto: girondins.com

Francijas sestais spēcīgākais klubs "Bordeaux" ar 1:0 un 2:1 nosargāja divas minimālas uzvaras pār "Ventspili" un neatkārtoja pagājušās vasaras panākumu, kad jau savā pirmajā kvalifikācijas kārtā ar 2:1 un 0:1 paklupa aiz Ungārijas "Videoton" barjeras.

"Visi treneri gribētu uzvarēt, gūstot daudz vārtu un neielaižot nevienus, taču galu galā galvenais ir iekļūt nākamajā kārtā," sacīja "Bordeaux" galvenais treneris Gustavo Pojets. "Ja spēlē labi, bet neuzvari, tad netiec tālāk. Galvenais ir sasniegt grupu turnīru – tas ir mūsu primārais mērķis."

'Spēlētāji laukumā atdeva sevi visu, un nevarēju no viņiem prasīt neko vairāk. Esmu priecīgs par spēlētājiem, jo spēle nebija viegla un viņiem bija liela atbildība. Šādas spēles ir ļoti riskantas – ja beigās ielaistu vēl vienus vārtus, neviens nezina, kā tas viss varētu beigties," urugvajietis turpināja.

Uzvaras vārtus guva "Bordeaux" centra aizsargs Žils Kundē: "Esam nedaudz atviegloti un ļoti priecīgi, jo šādas kvalifikācijas kārtas nebūt nav vieglas un spēlējam pret bīstamām komandām, kuras arī prot spēlēt un kurām var palīdzēt arī veiksme. Esam priecīgi, ka esam tikuši pāri pirmajai barjerai. Ne bez grūtībām, bet galveno esam izdarījuši. Gluži kā pirmajā spēlē, guvām ātrus vārtus, tad iesēdāmies aizsardzībā un nedaudz cietām, taču arī šoreiz uzvaru nosargājām."

Franču mediji "Bordeaux" tikšanu tālāk gan lielākoties dēvēja par pārliecinošu un salīdzinoši vieglu, un pēc spēles preses konferencē un mix zonā franču žurnālistus vairāk interesēja nevis aizvadītā spēle, bet gan kluba nākotne. "Bordeaux" pagaidām nav iegādājusies nevienu jaunu spēlētāju, un nav līdz galam pabeigta arī kluba pārdošana amerikāņu investoriem, kuri šķirsies no 100 miljoniem eiro par 100% akcijām un vēl 80 miljonus sola nenoteiktā termiņā investēt transfēros. Nākamajā kārtā "Bordeaux" tiksies ar Ukrainas "Mariupol", kas pagarinājumā pieveica Zviedrijas "Djurgarden" (1:1, 2:1).

Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Football/Act...

     [+] [-]

, 2018-08-03 12:32, pirms 6 gadiem
Es zinu - 3:2 kopsummā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja